Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Klima önerisi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

bakicetin

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
40000 50000
Marka Model Bilgisi
Arçelik midea daylux
Öncelikle hepinize merhaba arkadaşlar. Gaziantepte yaşıyorum evim kuzey cephe ve alt ve üst boş müstakil diyebilriz. Öncelikle klimayı ısıtma için kullanacağım. Bugün arçelikten 24.000 btu veya 21.000 btu klima sorduğumda ( buzdolabı da alacağım için) indirim yaptı. 45 .000 TL fiyatına geldi. Ancak özellikle kışın ısıtma için kullanacağım için aklımda soru işareti kaldı. Oda 20 MT kare ve büyük btu olacak. Daylux 18 btu fiyatı sorduğumda ise 41 000 TL fiyat aldım. Greng markada ise 41. 300 TL fiyat aldım
Öncelikle arçelikte bu fiyatlara daha yüksek btu alabiliyorum. Bundan dolayı özellike ısıtmada kullanacağım klima içim Arçelik mi tercih etmeliyim.
2- ısıtma için en ideal klima öneriniz nedir?
3- 20.mt kare kuzey cephede kullacğım.ısıtma amaçlı klima kaç btu olmaldıır?
Yardımlarınız için teşekkürler.

Öncelikle hepinize merhaba arkadaşlar. Gaziantepte yaşıyorum evim kuzey cephe ve alt ve üst boş müstakil diyebilriz. Öncelikle klimayı ısıtma için kullanacağım. Bugün arçelikten 24.000 btu veya 21.000 btu klima sorduğumda ( buzdolabı da alacağım için) indirim yaptı. 45 .000 TL fiyatına geldi. Ancak özellikle kışın ısıtma için kullanacağım için aklımda soru işareti kaldı. Oda 20 MT kare ve büyük btu olacak. Daylux 18 btu fiyatı sorduğumda ise 41 000 TL fiyat aldım. Greng markada ise 41. 300 TL fiyat aldım
Öncelikle arçelikte bu fiyatlara daha yüksek btu alabiliyorum. Bundan dolayı özellike ısıtmada kullanacağım klima içim Arçelik mi tercih etmeliyim.
2- ısıtma için en ideal klima öneriniz nedir?
3- 20.mt kare kuzey cephede kullacğım.ısıtma amaçlı klima kaç btu olmaldıır?
Yardımlarınız için teşekkürler.
12.000 BTU size fazlasıyla yeterli gelir. Arçelik tavsiye etmiyorum klimada.

Klimada tavsiye ettiğiniz marka hangisidir hocam kuzey cephe ısıtma için kullacağım
Antep'te servis yapılanması iyi ise daikin Shira Eco, Daikin Shira Plus, Daikin Zeta Shira Plus veya Mitsubishi Enviro 12.000 BTU dan başlamak kaydı ile bütçenize uyan bir modeli tavsiye edebilirim. Ayriyeten Mitsubishi MHI R32 gazlı olan ürünleride tavsiye ederim.

Antep'te servis yapılanması iyi ise daikin Shira Eco, Daikin Shira Plus, Daikin Zeta Shira Plus veya Mitsubishi Enviro 12.000 BTU dan başlamak kaydı ile bütçenize uyan bir modeli tavsiye edebilirim. Ayriyeten Mitsubishi MHI R32 gazlı olan ürünleride tavsiye ederim.
Hocam Daikin ile daylux marka aynı olduğu söylendi acaba bu konuda bilginiz var mı?

50.000 TL 'ye kadar çıkabildiğinizi belirtmişsiniz ve enerji tasarrufu istiyorsunuz kışın, Midea Antepte önermediği için @Adem Helvacı hoca o sebepten Japon klimalara yönelmek istedim. bu vereceğim klimaları pazarlık yaparak içlerinden bir tanesini alabilirsiniz. Burada tek önemli olan bu verdiğim markaların servis yapılanması Antepte iyimidir onuda araştırmak lazım.

Enviro.webpNoviro.webpMHI.webp

Son düzenleme:
50.000 TL 'ye kadar çıkabildiğinizi belirtmişsiniz ve enerji tasarrufu istiyorsunuz kışın, Midea Antepte önermediği için @Adem Helvacı hoca o sebepten Japon klimalara yönelmek istedim. bu vereceğim klimaları pazarlık yaparak içlerinden bir tanesini alabilirsiniz. Burada tek önemli olan bu verdiğim markaların servis yapılanması Antepte iyimidir onuda araştırmak lazım.
Mitsubishi Heavy Premium R32 modeli SEER ve SCOP değerleri bakımından oldukça iyi duruyor hocam. Yalnız şöyle bir problem var: Bahsi geçen klimanın yetkili servislerinden birisi yine konuda ''mimli'' olarak belirtilen Midea bayisi olarak gözükmekte. Bu durumu gözden kaçırmamak gerekiyor. Ama aynı bölgede ikinci bir seçenek de mevcut.

Konu sahibi aşağıdaki bağlantıdan yetkili bayi listesine ulaşabilir.

https://form-mhiklima.com/tr/yetkili-saticilar

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri