Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Klima önerisi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Septembre1er

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
30.000-35.000
Marka Model Bilgisi
Airfel LTXM25N 9000 BTU - Midea Xtreme Save AG2Eco-09NXD0-I 9000 BTU
Herkese merhaba.

Ankara, Gölbaşı'nda yaşıyorum. Yaklaşık 10 metrekare, 2.5 metre tavanı olan bir odam var. Tek camlı ve sabahları epey bir güneş alıyor. Yazları çok sıcak olduğu için bir klima almak istiyorum. @Adem Helvacı hocamın videolarını çokça izledim, sağ olsun faydalı da oldu. Bu bilgiler ışığında Airfel LTXM25N 9000 BTU veya Midea Xtreme Save AG2Eco-09NXD0-I 9000 BTU düşünüyorum ancak bu konuda hiçbir bilgim yok. Fikirlerinize ihtiyacım var. Buradaki servis ağını vs. de hiç bilmiyorum ve bunun da önemli olduğunu duydum. Şimdiden çok teşekkürler.

Satın Alma Önerisi Klima önerisi

Merhaba, normal şartlarınıza en uygun klima aslında 7.000 BTU bir klima fakat 7.000 Btu klimaların fiyatları bugünün şartlarında 40 tl civarlarında olduğu için size bir öneri yapamıyorum. Fakat 9.000 Btu klimada işinizi görecektir, kullanımınız sadece soğıtma amacı ile olacağından size Bosch Climate Cl2000U 9.000 Btu, Airfiel 9.000 Btu, Kaira 9.000 Btu bir klima satın alma maliyeti açısındanda hem uygun olacaktır hemde işinizi görecektir. Bu klimalar içinde Kairada wifi dahili olup diğer iki klimayada ortalama 1500 tl civarında bir masrafla wifi eklemeside yapılabilmektedir. Midea Extreme Save düşünürsenizde Ankara için @Adem Helvacı hocanın cevabını beklemenizi tavsiye ederim.
Merhaba, normal şartlarınıza en uygun klima aslında 7.000 BTU bir klima fakat 7.000 Btu klimaların fiyatları bugünün şartlarında 40 tl civarlarında olduğu için size bir öneri yapamıyorum. Fakat 9.000 Btu klimada işinizi görecektir, kullanımınız sadece soğıtma amacı ile olacağından size Bosch Climate Cl2000U 9.000 Btu, Airfiel 9.000 Btu, Kaira 9.000 Btu bir klima satın alma maliyeti açısındanda hem uygun olacaktır hemde işinizi görecektir. Bu klimalar içinde Kairada wifi dahili olup diğer iki klimayada ortalama 1500 tl civarında bir masrafla wifi eklemeside yapılabilmektedir. Midea Extreme Save düşünürsenizde Ankara için @Adem Helvacı hocanın cevabını beklemenizi tavsiye ederim.

Çözüm
Sevgili @Senior nokta atışı bilgileri vermiş zaten. Bahsettiği gibi ilaveten Midea düşünceniz olursa katkım olsun diye Erdal Bey'in numarasını ekleyeyim ben de. +90 555 982 45 84

Ki bence sizin kullanım koşullarınız için Midea gereksiz masraf. Haa ne olur? Kaira 27000 olur da Midea 3000 olur tamam, o zaman değer ama mevcut fiyat politikaları ile o aradaki farkı sizin kullanım koşullarınızın tolere etmesi artık 10 yıl mı sürer 12 yıl mı tartışılır :)

Her ikinize de çok teşekkür ederim. Satın alımı nereden yapmamı tavsiye edersiniz; bir bayileri var mı yoksa internet üzerinden alım yapıp montaj için servisi mi aramam gerekiyor? Tekrardan çok teşekkürler.

Her ikinize de çok teşekkür ederim. Satın alımı nereden yapmamı tavsiye edersiniz; bir bayileri var mı yoksa internet üzerinden alım yapıp montaj için servisi mi aramam gerekiyor? Tekrardan çok teşekkürler.
Kaira klimalar, Daikin CEO'su Hasan Önder Bey'in isim babası olduğu üründür ve Daikin güvencesinde ama sadece internette satış yapılmak üzere organize edilmiş rüündür o nedenle bayilerde göremezsiniz.

İnternette güvenilir ve uygun fiyatlı bir yerden satın alıp Daikin yetkili bayisini ürün geldiği zaman aramanız montaj yazdırmanız yeterlidir :)

Kaira klimalar, Daikin CEO'su Hasan Önder Bey'in isim babası olduğu üründür ve Daikin güvencesinde ama sadece internette satış yapılmak üzere organize edilmiş rüündür o nedenle bayilerde göremezsiniz.

İnternette güvenilir ve uygun fiyatlı bir yerden satın alıp Daikin yetkili bayisini ürün geldiği zaman aramanız montaj yazdırmanız yeterlidir :)
Kıymetli ağabeyim çok teşekkür ederim. Kaira klimada karar kıldım öyleyse. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri