Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Klima önerisi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

standart birisi

Meraklı
Meraklı
Bütçe
25000
Marka Model Bilgisi
Tavsiye
Herkese merhabalar, beyaz eşya ve tvleri sizin yardimınızla aldım. Şimdi sırada klima var :) Ancak klimalar hakkında hiç ama hiç bilgim yok. Ev 65 M2 salon 14 M2 küçük bir ev. Alt katımda fırın var ve biraz koku geliyor beni rahatsız ediyor. soğutma özelliğinden ziyade hava temizlemesi iyi olan bir klima tercihim olacak. Bütçem 25 bin Maks. Şimdiden teşekkürler @Adem Helvacı

NORMAL ŞARTLARDA 14 metrekare bir alan için 9000 BTU klima yeter de artar bile. Fakat evin altında FIRIN olması nedeniyle içerisi fazla derecede sıcak oluyor ise, ucuz üretim, düşük kapasiteli kompresör kullanılan klimalar yerine, biraz daha orta düzey bir klima tercih etmek daha iyi olur.

Sigma - Gree gibi markaları tercih edebilirsiniz.

Sigma tercih ederseniz bu modeli tavsiye ederim, teknik değerleri gayet güzeldir.

Gree düşünürsenizde bu model almanızda fayda var.

Hocam arkadaşlar sizin konuda gerekli açıklamayı yapmış koç grubu ürünlerde kompresör kalorisi düşük ve sizin odada sıcaklık yükü fazla olabileceği için sorun olabilir.
Onun yerine kapasitesi güçlü bir ürün baksanız iyi olur
Gree fairy yada midea xreme serisi

Hocam arkadaşlar sizin konuda gerekli açıklamayı yapmış koç grubu ürünlerde kompresör kalorisi düşük ve sizin odada sıcaklık yükü fazla olabileceği için sorun olabilir.
Onun yerine kapasitesi güçlü bir ürün baksanız iyi olur
Gree fairy yada midea xreme serisi
Airfel ve Daikin nedersiniz .?

Herkese merhabalar, beyaz eşya ve tvleri sizin yardimınızla aldım. Şimdi sırada klima var :) Ancak klimalar hakkında hiç ama hiç bilgim yok. Ev 65 M2 salon 14 M2 küçük bir ev. Alt katımda fırın var ve biraz koku geliyor beni rahatsız ediyor. soğutma özelliğinden ziyade hava temizlemesi iyi olan bir klima tercihim olacak. Bütçem 25 bin Maks. Şimdiden teşekkürler @Adem Helvacı
Klimalarda hava temizleme özelliği yok malesef 12 btü midea xtreme -gree fairy bütçenize uygun seçenektir

Geçtiğimiz aylarda, ara kat dairemize 23m2 amerikan mutfaklı salona 12000btu/h Karia klima taktırdık. hem performansından hemde wifi özelliğinden çok memnunuz, dilerseniz Kaira / Airfel 9000 yada 12000 btu/h olarak düşünebilirsiniz (arçeliğin 15000 belki kurtarır dediği salona 12000lik taktırdık :naughty ve gayet yeterli performansta ).

İstanbul Zeytinburnu
@Adem Helvacı hocam yardımcı olurmusunuz İstanbul - Zeytinburnu 1. Kat ev güneş görmüyor altında fırın var bir odası biraz sıcak oluyor o adayida çok kullanmıyoruz. İzalasyon yok. Sadece soğutma amaçlı kullanılacak bütçe 25-35 bin arası. Ekstra bı beklentim yok. güzel soğutsun, az yaksın, uzun ömürlü olsun :) yardımcı olursanız çok sevinirim.

@Adem Helvacı hocam yardımcı olurmusunuz İstanbul - Zeytinburnu 1. Kat ev güneş görmüyor altında fırın var bir odası biraz sıcak oluyor o adayida çok kullanmıyoruz. İzalasyon yok. Sadece soğutma amaçlı kullanılacak bütçe 25-35 bin arası. Ekstra bı beklentim yok. güzel soğutsun, az yaksın, uzun ömürlü olsun :) yardımcı olursanız çok sevinirim.
@Adem Helvacı hocam bi yardımcı ol mesut et beni :)

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri