Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Klima Klima tavsiye

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ogzz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

ogzz

Yeni Üye
Yeni Üye
Merhabalar, forumu uzun süredir takip ediyorum bu sayede biraz bilgi edindim ancak kafama takılan bir kaç konu oldu o yüzden tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Öncelikle ev Muğla Fethiye'de güney cepheli, arakat, mutfak salon bir ve salona dahil olan iki balkon var toplamda 48 metrekare bir alan oluyor. Kiracı olduğum için ilerisini de düşündüğümden en fazla 18000 BTU bir klima almak istiyorum.
Ben bütçeme göre ve genellikle forumda başka üyelere verilen tavsiyeler doğrultusunda midea ve gree markaları üzerinde piyasa araştırması yaptım.
Midea da all easy pro modelini sordum piyasada olmadığı onun yerine xtreme save modelinin 18000 BTU unun yeterli geleceği söylendi. All easy pro olsaydı direk alıp çıkma modundaydım böyle olunca kararsız kaldım.
Gree de ise airy modelinin 18000 BTU olanını sordum. Bahsettiğim alan için küçük geleceğinin fairy 24000 BTU almam gerektiğini söylediler. Zaten fairy almayı düşünmediğimden kafamda eledim gibi bir şey oldu.
Ayrıca bir şey daha belirtmem lazım klimayı ısıtma da kullanırken balkonun birini kapatabilirim bu sayede alan 38 metrekare kalıyor ama yazın bu alanı kapatamam dolayısıyla soğutmada 48 metrekare alanı soğutması gerekiyor. 18000 BTU klima bu kullanımda yeterli gelir mi ? Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden çok teşekkürler. 😊

Bu klima bu fiyata çok iyi bir seçenek olur sizin için.

Clipboard01.jpg

Japon Üretimdir.
Evet bu marka ile ilgilide olumlu yorum çok.
Bu arada all easy pro bulabildim ve liste fiyatından gayet uyguna ancak gree airyle hemen hemen aynı özelliklere sahip olmasına rağmen gree bayisinin 18000 BTU yetmez demesi hala kafamı kurcalıyor.

Evet bu marka ile ilgilide olumlu yorum çok.
Bu arada all easy pro bulabildim ve liste fiyatından gayet uyguna ancak gree airyle hemen hemen aynı özelliklere sahip olmasına rağmen gree bayisinin 18000 BTU yetmez demesi hala kafamı kurcalıyor.
18000BTU yeterli bendeki Xtreme 50m² alanı çok rahat ısıtıp soğutuyor. 0 544 461 29 95 Gökhan bey size yakın Midea bayii bir fiyat alın. Bende Muğla Karabörtlende oturuyorum.

Midea da aep bulmuştum ancak anlaşamadık o yüzden Gree airy 18000 BTU alarak bu serüveni tamamladım. İnşallah beklentimi karşılar 😁

Midea da aep bulmuştum ancak anlaşamadık o yüzden Gree airy 18000 BTU alarak bu serüveni tamamladım. İnşallah beklentimi karşılar 😁
Hayırlı olsun daha önce bir arkadaş alıp hedef sıcaklık ve algıladığı sıcaklık arasındaki fark nedeniyle iade etmişti bakalım siz memnun kalacak mısınız tecrübelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin

Hayırlı olsun daha önce bir arkadaş alıp hedef sıcaklık ve algıladığı sıcaklık arasındaki fark nedeniyle iade etmişti bakalım siz memnun kalacak mısınız tecrübelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin
Teşekkür ederim. Ben çok anlamam ama test ettiğim kadarıyla 25 e ayarlı iken salon ve mutfak kısmı 26,5 dereceye balkonu ise 23,5 dereceye getirdi yaslasik 3 saat sonrada durup ortalama 15 dk sonra tekrar çalışmaya başladı. Bu arada yanlış hatırlamıyorsam dışarıda hava 5 derece kadardı.
2 günlük tecburede söyleyebileceğim tek şey bu klima uyuduğunuz odaya takılmaz. Üfleme sesi çok yüksek, en düşük fan ayarında bile bence ses ciddi anlamda yüksek.

Teşekkür ederim. Ben çok anlamam ama test ettiğim kadarıyla 25 e ayarlı iken salon ve mutfak kısmı 26,5 dereceye balkonu ise 23,5 dereceye getirdi yaslasik 3 saat sonrada durup ortalama 15 dk sonra tekrar çalışmaya başladı. Bu arada yanlış hatırlamıyorsam dışarıda hava 5 derece kadardı.
2 günlük tecburede söyleyebileceğim tek şey bu klima uyuduğunuz odaya takılmaz. Üfleme sesi çok yüksek, en düşük fan ayarında bile bence ses ciddi anlamda yüksek.
Güzel klima bence o arkadaş kendince bir sorun olduğunu düşünüyordu. İyi günlerde kullanın. Klima yatak odasında her türlü ses yapar beni ses rahatsız etmiyor. 😃

Güzel klima bence o arkadaş kendince bir sorun olduğunu düşünüyordu. İyi günlerde kullanın. Klima yatak odasında her türlü ses yapar beni ses rahatsız etmiyor. 😃
Sağolun, beni ses rahatsız etti nedense yatak odasında bu sesle uyunur mu bilemedim. Çünkü bir adette yatak odasına 9000 btu bir klima almam lazım o airy olmayacak herhalde. 😁

Sağolun, beni ses rahatsız etti nedense yatak odasında bu sesle uyunur mu bilemedim. Çünkü bir adette yatak odasına 9000 btu bir klima almam lazım o airy olmayacak herhalde. 😁
gree serisi genel olarak hava debisi yüksek iç üniteye sahip olduğu için sesli çalışıyor daha öncede forumda çokça paylaşım Yapmıştık fair yatak odasında uygun olmayabilir şeklinde.
helede ses ile aranız iyi değilse zorlayabilir sizi 😀

remzide gtech vardı checker cihazı bağlamışlardı serviste bişi anlamamıştı 😀
sonra o satıp aep almıştı sonra irfan abide gtech var yine checker bağlandı yine servis bişi anlamadı ama irfan abi o şekilde klimayı bağrına basmıştı vazgeçmedi 😄

yine bir tane airy vardı oda aynı şekilde gree bölge müdürlüğünden gelmişlerdi arada sıcaklık algılama farkı mı ne vardı vardı birde belli watlardan aşağı inmiyordu kapatıyor diye iade almışlardı.

gree iyi hoş güçlü amma ve lakin huylu makina 😄

gree serisi genel olarak hava debisi yüksek iç üniteye sahip olduğu için sesli çalışıyor daha öncede forumda çokça paylaşım Yapmıştık fair yatak odasında uygun olmayabilir şeklinde.
helede ses ile aranız iyi değilse zorlayabilir sizi 😀
Gerçekten çok yüksek sesi, bende sese takıntılıyım o yüzden yatak odası için eledim. 😁

remzide gtech vardı checker cihazı bağlamışlardı serviste bişi anlamamıştı 😀
sonra o satıp aep almıştı sonra irfan abide gtech var yine checker bağlandı yine servis bişi anlamadı ama irfan abi o şekilde klimayı bağrına basmıştı vazgeçmedi 😄

yine bir tane airy vardı oda aynı şekilde gree bölge müdürlüğünden gelmişlerdi arada sıcaklık algılama farkı mı ne vardı vardı birde belli watlardan aşağı inmiyordu kapatıyor diye iade almışlardı.

gree iyi hoş güçlü amma ve lakin huylu makina 😄
Bu Airy kendini iyi kısıyor Gree nin beğendiğim bir cihazı diyebilirim. 😃

Hayırdır gardaş gree hakkında atıp tutuluyor burada mekanı boş buldunuz galiba :hihi

Bugün klimayi kurcalarken farkettim ki sessiz modu var mış. O moda geçince baya baya sessiz çalışıyor. Kimseye yalan yanlış bilgi vermeyeyim, klima sessizmiş 😁

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri