Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Teknik Soru Klima tavsiyesi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Yunus kurtuluş

Araştırmacı
Araştırmacı
Marka Model Bilgisi
Midea
Merhaba kıymetli adem abicim TV işini hallettik senin o muhteşem bilgin ile şimdi sıra klima ya gwkdi bu midea tavsiye ettiğini biliyorum aynı şekilde Samsung 55 Q80b gibi başımızı agritmayacak olan bir klima tavsiyesi bekliyorum senden seviliyorsun iyi ki varsın ??? @Adem Helvacı

Mekan güneş görüyor tavan boyu her ev gibi ölçmedim ama 2.20 galiba uzunluk 4 genişlik 3 ?
Bölge olarak neresi sevgili Yunus? Daha ekonomik klimalar ile de işi çözebiliriz belki o nedenle bölge önemli, bir de klimanın takılacağı alanın cephesi neresi, yani günde kaç saat güneşe maruz kalıyor? :ok

Forum gerçekten çok faydalı sebeb olduğunuz için minnettarız peki ben bir klima almayı düşünüyorum midea ya olan tepkilerini ve övgülerini videlarinda görüyorum midea prime var videon olarak bu 2 yıl önce ki video bugün bana önere bileceğin kılima hangisi olabilir BTU olarak yüksek rakamlara gerek var mı 12 lik mı 18 lik mı 24 Luk mu almayız
Bölge olarak neresi sevgili Yunus? Daha ekonomik klimalar ile de işi çözebiliriz belki o nedenle bölge önemli, bir de klimanın takılacağı alanın cephesi neresi, yani günde kaç saat güneşe maruz kalıyor? :ok

Ev güneş görüyor cephe bakımından oda ise uzunluk 4 genişlik 3 metre tavan boyu ise her ev gibi maddi duruma gelince pişman etmediği müddetçe üst rakamlara çıkabiliriz

Forum gerçekten çok faydalı sebeb olduğunuz için minnettarız peki ben bir klima almayı düşünüyorum midea ya olan tepkilerini ve övgülerini videlarinda görüyorum midea prime var videon olarak bu 2 yıl önce ki video bugün bana önere bileceğin kılima hangisi olabilir BTU olarak yüksek rakamlara gerek var mı 12 lik mı 18 lik mı 24 Luk mu almayız
Ne 12 ne de 18 abi günümüz klimalarından 9000btu her şekilde senin işini görür yani hatta göbeğini kaşıya kaşıya çalışır klima o derece.

Bu durumda Midea da almak zorunda değilsin, airfel klima çok rahat şekilde işini görür hatta Piyasaya yeni girdikleri için daha ekonomik satışlar yapan TCL klima da düşünebilirsin.

Dilersen yaşadığın bölgede sana TCL konusunda yardımcı olabilemsi adına @İlteriş Yılmaz kardeşimiz yetkililer ile de görüşebilir.

Yani Midea dersen Midea, TCL dersen TCL, Airfel dersen Airfel sen hangi konuda yardımcı olabilirsek söyle biz ona göre elimizden ne gelirse bakalım. :ok

Ne 12 ne de 18 abi günümüz klimalarından 9000btu her şekilde senin işini görür yani hatta göbeğini kaşıya kaşıya çalışır klima o derece.

Bu durumda Midea da almak zorunda değilsin, airfel klima çok rahat şekilde işini görür hatta Piyasaya yeni girdikleri için daha ekonomik satışlar yapan TCL klima da düşünebilirsin.

Dilersen yaşadığın bölgede sana TCL konusunda yardımcı olabilemsi adına @İlteriş Yılmaz kardeşimiz yetkililer ile de görüşebilir.

Yani Midea dersen Midea, TCL dersen TCL, Airfel dersen Airfel sen hangi konuda yardımcı olabilirsek söyle biz ona göre elimizden ne gelirse bakalım. :ok
Konfor ve sessizlik de önemli ayriyetten aldığım vakit iyi ki almışım diyeceğim hangisidir ?

Yani adem abi bilmiyorum bu işin piri sensin midea yi o kadar güzel anlattın ki kararsız kaldım ?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri