Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kiracımısınız ev sahibi miMerhabalar,
İstanbul ili, 14.4 mt2, güney doğu cephesine bakan oda (karşısı açık değil, bina var) için hangi klimayı önerirsiniz?
Bütçe: 30.000₺
Sadece yazın kullanacağım.Sadece yazınmı kullanacaksınız yaz kışmı ?
Kiracıyım fakat ev sahibi yakınımız. Evden çıkma gibi bir durumumuz yok.Kiracımısınız ev sahibi mi
Merhabalar,![]()
Bosch Climate 2000 CL2000-Set 26 WE Duvar Tipi Klima (9.000)
Bosch Climate 2000 CL2000-Set 26 WE Duvar Tipi Klima detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
![]()
Airfel LTXM25N Duvar Tipi Klima (9.000)
Airfel LTXM25N Duvar Tipi Klima detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
![]()
TCL Elite 9 Duvar Tipi Klima (9.000)
TCL Elite 9 Duvar Tipi Klima TAC-09CHSD/XA51I detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
![]()
Dayrelax Infini XTXM25R Duvar Tipi Klima (9.000)
Dayrelax Infini XTXM25R Duvar Tipi Klima detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
![]()
Sigma Comfort SGM09INVDHA Duvar Tipi Klima (9.000)
Sigma Comfort SGM09INVDHA Duvar Tipi Klima SGM09INVDHA detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Bu klimalar içerisinden servis ağı hangisi iyi ise bütçeniz doğrultusunda bir tanesini seçebilirsiniz. Seçtiğim klimaların hepsinin kullanıcı geri dönüşleri güzeldir.
Bende Bosch Climate 2000U 9 K Olanı var o klima yazın 4 - 5 KW civarı yakıyor 24 Saatte. ECA forumda 1 kişi kullanıyor 18.000 BTU olanını yakıt konusunda iyi diyor, Airfiel kullanan arkadaşlarda 200 250 Watt gibi anlık tüketimler paylaşıyorlar. Midea extrem özünde arama yaparsanız onun yakıt tüketim verileride forumda vardır.Merhabalar,
Peki midea serisi klimalar için ne düşünüyorsunuz? midea extreme save modeli mesela bu modellere göre daha iyi midir? faturamda bariz bir düşüş olur mu?
Mesela benim Bosch klima 10 M2 bir odada dış ünitesi sabahın doğuşundan en fazla 12:00 , 13:00 e kadar güneş alır Tapo cihazınından doğruluk payı yüzde kaç olur bilemem harcadıı enerjiyi atıyorum. 211 Saatte 26.55 KW görünüyor. Şunuda söyleyeyim oda küçük olduğundanmıdır klimanın ayarlanma biçimindenmidir bilemem dur kalk olayını biraz fazla yapıyor.Merhabalar,
Peki midea serisi klimalar için ne düşünüyorsunuz? midea extreme save modeli mesela bu modellere göre daha iyi midir? faturamda bariz bir düşüş olur mu?
İç ünite güneş alan duvardaysa yapar çünkü sensörü diyorki ısı yükseldi çalış. I feel özelliği varsa kumandayı klimadan uzak bir yere koyup öyle denersen daha az dur kalk yapar diye düşünüyorumMesela benim Bosch klima 10 M2 bir odada dış ünitesi sabahın doğuşundan en fazla 12:00 , 13:00 e kadar güneş alır Tapo cihazınından doğruluk payı yüzde kaç olur bilemem harcadıı enerjiyi atıyorum. 211 Saatte 26.55 KW görünüyor. Şunuda söyleyeyim oda küçük olduğundanmıdır klimanın ayarlanma biçimindenmidir bilemem dur kalk olayını biraz fazla yapıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 19058
Gece 24:00 'den bu saatte kadar kaç kere dur kalk yapmış onuda buradan görebilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 19060
iç ünite güneş almıyor oradaki saat aralığı dış ünitenin güneş aldığı saat dilimi. Ama yinede deneyeyim I- Feel var.İç ünite güneş alan duvardaysa yapar çünkü sensörü diyorki ısı yükseldi çalış. I feel özelliği varsa kumandayı klimadan uzak bir yere koyup öyle denersen daha az dur kalk yapar diye düşünüyorum
İ-feel aktif ettim yine aynı bro. 15 dakika sonra stop etti yine arabaİç ünite güneş alan duvardaysa yapar çünkü sensörü diyorki ısı yükseldi çalış. I feel özelliği varsa kumandayı klimadan uzak bir yere koyup öyle denersen daha az dur kalk yapar diye düşünüyorum
Uzak bir yere koydun mu? Nedir senin bu fujitsudan çektiğinİ-feel aktif ettim yine aynı bro. 15 dakika sonra stop etti yine araba![]()
Oda 10 m2 zaten en uzak 2 adımUzak bir yere koydun mu? Nedir senin bu fujitsudan çektiğin![]()
Abi o klima oraya büyük geliyor ondandır seti genelge kaçta kullanırsınOda 10 m2 zaten en uzak 2 adımBosch bu ya Fujinin gözünü sevem
![]()
26 Set gündüzleri 27 set yatarken kullanıyorlar.Abi o klima oraya büyük geliyor ondandır seti genelge kaçta kullanırsın
Fujitsu ölü balık gibi yarı güçte çalışıyor parametre girde gör bakalım onu
Ver yetkiyi gör etkiyi![]()
Ha birde Klima kendini olabildiğince kıssa bile karşı duvar yakınsa yakın duvar etkisi ile kışın yazın çabuk ve sık termostat yapar.26 Set gündüzleri 27 set yatarken kullanıyorlar.
3m var yok karşı duvar.Ha birde Klima kendini olabildiğince kıssa bile karşı duvar yakınsa yakın duvar etkisi ile kışın yazın çabuk ve sık termostat yapar.
Yalıtım da sağlamsa yapar abi3m var yok karşı duvar.
Evet çocuklar yatana kadar yukarıda hep.Yalıtım da sağlamsa yapar abi
Flap pozisyonu tam yukarıda sanırım
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.