Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Km 1210 model

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Mustaffa

Müdavim
Araştırmacı
Bütçe
25 bin
Marka Model Bilgisi
Fark etmez
Merhaba herkese hayırlı akşamlar. Çamaşır makinesi olarak bende beko cm9120 modeli var. Kurutma makinesi almayı düşünüyorum. Arçelik 1210 km modeli fiyatı 25 bin civarı. Fiyatına göre nasıl bu paraya daha iyisi var mı veya farklı modeller de olablir öneriniz var mı

Ek olarak resim de attığım gibi makinenin üzerine koymayı düşünüyorum nasıl olur düşme vs olur mu nelerere dikkat etmeliyim. Şimdiden değerli yorumlarlariniz için teşekkür ederim

Ekli dosyalar

• IMG20240122205611.jpg
    IMG20240122205611.jpg
    59.5 KB · Görüntüleme: 9
Merhaba herkese hayırlı akşamlar. Çamaşır makinesi olarak bende beko cm9120 modeli var. Kurutma makinesi almayı düşünüyorum. Arçelik 1210 km modeli fiyatı 25 bin civarı. Fiyatına göre nasıl bu paraya daha iyisi var mı veya farklı modeller de olablir öneriniz var mı

Ek olarak resim de attığım gibi makinenin üzerine koymayı düşünüyorum nasıl olur düşme vs olur mu nelerere dikkat etmeliyim. Şimdiden değerli yorumlarlariniz için teşekkür ederim
zemin sağlamsa düşmez.

Beko üzerine Arçelik olur. Başka markalarda olur genelde ama naz yapıyorlar olmaz felan diye. Ürünü aldığınız zaman çamaşır makinesi üzerine montaj olacak diye belirtin servis gelirken gerekli parçayı getirir yanında.

Beko üzerine Arçelik olur. Başka markalarda olur genelde ama naz yapıyorlar olmaz felan diye. Ürünü aldığınız zaman çamaşır makinesi üzerine montaj olacak diye belirtin servis gelirken gerekli parçayı getirir yanında.

Alacağım model nasıl hocam parasını hak eden ürün mü yoksa başka modellere bakmali miyim?

Ek olarak arçelik 1010 km alsam 1210 ile arasında sadece kg farkı var doğru mu hocam
veya 910 km alsam sadece kg farkı mı var arada
Diğer özelliklerin hepsi aynı galiba

Teşekkürler neden almalıyım hocam bir yandan araştırma vs de yapıyorum sizinde yorumlarınızı duymak isterim.
1010 km ile 900 kmx arasındaki fark ne oluyor

Teşekkür ederim değerli yorumlarınız için sizin tavsiyenizle 900 kmx aldım. 15 gün sonra teslim olacak

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri