Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Teknik Soru Kurutma mak. çamaşır toplaması

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

irfanbora

Araştırmacı
Araştırmacı
Marka Model Bilgisi
Samsung
Herkese Merhaba,

Çok enteresan bir soru ile karşınızdayım :)

Kurutma makinasında nevresim takımlarını kuruturken bir süre sonra çarşaf, yorgan ve yastık kılıfları iç içe geçiyor ve adeta yuvarlak bir top gibi birleşiyorlar. Sonrasında kazan haliyle döndüğü için bir süre sonra kazanın üst kısmından alt kısmına doğru düşmesiyle sert bir sallantı ve ses oluşturmaya başlıyor. Makinayı durdurup nevresim takımını ayırıyorum sonra tekrar devam ediyorum programa. Bunu engellemenin bir yolu varmıdır acaba ? Bir de kurutma topları kullanmak yararlı olur mu ?

Teşekkürler,

Kurutma topları giysilerde bir nebze işe yarıyor. Yani kullananlar beğeniyor. Ben kullandım beğenmedim. Nevresim olayında da tek çözüm az nevresim atmak. Dediğiniz gibi özellikle de lastikli çarşaf varsa içinde dolanıyor, ses ve sallantı yapıyor. Nevresimlerin de dışı kuruyup sensör "Ben kurudum" dediği için programı bitiriyor ve içi ıslak kalıyor. Açıp tekrar çalıştırmaya geçince de bir kısmı sıcak ve kuru olduğu için program yine "Ben kuruyum" dediği için programı bitiriyor. Bu kez süreli kurutma ile sensörü devre dışı bırakıp kurutmaya çalışıyorum.

Maalesef tek çözümü, az nevresim atmak.

Kurutma topları giysilerde bir nebze işe yarıyor. Yani kullananlar beğeniyor. Ben kullandım beğenmedim. Nevresim olayında da tek çözüm az nevresim atmak. Dediğiniz gibi özellikle de lastikli çarşaf varsa içinde dolanıyor, ses ve sallantı yapıyor. Nevresimlerin de dışı kuruyup sensör "Ben kurudum" dediği için programı bitiriyor ve içi ıslak kalıyor. Açıp tekrar çalıştırmaya geçince de bir kısmı sıcak ve kuru olduğu için program yine "Ben kuruyum" dediği için programı bitiriyor. Bu kez süreli kurutma ile sensörü devre dışı bırakıp kurutmaya çalışıyorum.

Umuyorum ki bu kurutma makinesi mevzusu da Air Fryer ürünler gibi olmaz Berilcim :(
Çok uzun yıllardır kurutma makinesi sistemi bir türlü istendiği gibi tam oturmadı.

Umuyorum ki bu kurutma makinesi mevzusu da Air Fryer ürünler gibi olmaz Berilcim :(
Çok uzun yıllardır kurutma makinesi sistemi bir türlü istendiği gibi tam oturmadı.
Abi ikisini de kullanıyorum. Faydalarını da sıkıntısından daha fazla gördüm. Bu cihazın bir kapasitesi var ve şu anki teknolojiyle yapabilecekleri belli. Gelip de ona kapasitesinin üzerinde yük yüklersem işini de yapamaz üstüne bana külfet de olur. Ben de ne onu üzüyorum ne kendimi.

Çok şükür makinamın kurutmasıyla ilgili sorun yaşamadım , sürede yazan ne ise ona göre programı bitiriyor. Mecburen ayrı ayrı atacağız. Çok teşekkürler

Çok şükür makinamın kurutmasıyla ilgili sorun yaşamadım , sürede yazan ne ise ona göre programı bitiriyor. Mecburen ayrı ayrı atacağız. Çok teşekkürler
Sürenin aynısı olarak bitiriyorsa çamaşır miktarı çoktur aslında. Uygun kurutmada süreyi kısaltırlar. Kırışıklık problemi yaşarsanız miktarı da azaltabilirsiniz. Süreyi kısaltacağı için iki seferde kurutma yapsa bile zaman olarak zararınız olmayacaktır.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri