Merhaba
@Murat ALA bey, uzun süredir kurutma makinesi araştırıyorum, buradaki öneriler doğrultusunda 3e indirdim, arcelik 940 kmı seçeneğini de çeşitli platformlardaki kullanıcı yorumlarında iron finish özelliğinin çok da kullanışlı olmadığı, buhar püskürtme adı altında çamaşırlara son anda su fışkırtılıp (resmen böyle demişler ?) çamaşırın ıslak bilgisini sıklıkla gördüğüm için elemiş gibiyim. Son olarak arcelik 950 kwg ile arcelik 920 kmw arasında kaldım.
Sizin burada önerdiğiniz 950 kwg gördüğüm kadarıyla hibrit olması ile en çok enerji tasarrufu konusunda öne çıkıyor, benim için en önemli eksi yanı gri renk dışında seçenek olmaması, 920 kmw tanıtımında sererek kurutma özelliği ile normalde kurutma makinesine konulamayacak çamaşırların bile güvenle kurutulabilecegi yazıyor, bu en çekici bir özellik, diğer modelde hızlı kurutma var ona da ihtiyaç olabilir, ayrıca 950 kwg indirilebilir program var ama 920 kmw var yazan yer de var yok yazan yer de , gittiğim bayide bu model yoktu zaten satış personeli başka sorularıma da doyurucu cevaplar veremedi. Neyse çok uzattım, birinci önceliğim çamaşırların yıpranmadan kuruması, mümkünse kazanın çelik olması, sonrasında tabi ki sürdürebilir olması yani kendim her kullanımda filtreyi temizlerim de belli aralıklarla servis gelmesi vb dışarıya bağımlı olmadan kendi kendime kullanilecek olmam (bu açıdan wi-fi , indirilebilir program vb avantaj gibi geliyor) sonrasında elbette enerji tasarrufu hem doğa hem bütçe dostu olması, alırken de uygun fiyatlı olsa tadından yenmez ?
Tüm beyaz eşyalarım arçelik ve beko, burada da okuduğum yorumlarda arçelik sıklıkla önerilmiş olduğu için böyle bir liste oluşturdum ama sizlerin tavsiyeleri çok kıymetli, bana da bir öneride bulunabilir misiniz , şunları da göz önünde bulundurarak tercih yap, bak bu da önemli der misiniz?