Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Kurutma makinesi Kampanya

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Riverside

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
50000
Marka Model Bilgisi
Beko
Merhabalar. Bu akşam kampanyanın son günü olması sebebiyle Beko dan buzdolabı ve kurutma makinesi aldım.

678552 ei
KM90

Ikisi toplamda 51.480 lira
Ziraatle peşin fiyatına 9 taksit ve 1000 lira para puan ile 50.480 e geldi.

Kmx serisi stoklarda olmadığından ve ellerinde son kalan KM90'da 12600 lira indirim olduğundan onu tercih ettim.
7500 liraya geldi.

Umarım memnun kalırız.
Cihazlar hakkında yorum yaparsanız sevinirim doğru seçim yapmış mıyız?

İyi akşamlar.

@Murat ALA hocam sizin bir yorumunuzu alsam KMX yerine KM90 tercihi sizce doğru mu?

Buzdolabı için de tedirginim açıkçası bu forumda birisi 4 kez değişim yaptırmıştı ve en sonunda iade etmişti.

@Adem Helvacı abi bu 678552 lerde arka taraf kapaklı ve kondanserli sanırım kompresör de embraco diye biliyorum ama aydınlatma şansınız var mı?

Şimdiden teşekkür ediyorum.

KMX olanlar yeni modeller. Markanın giriş seviyesi ürünleri. KM 90 da uzun zamandır üretimde olan model. O da giriş seviyesi modellerden. Kazanı galvaniz kaplamadır. Üzeceğini düşünmüyorum fiyatına göre bir ürün. Buzdolabı da 678551'in türevlerinden. Homewhiz desteği yok sadece bildiğim kadarıyla. Kompresörü de %90 Embraco'dur. İki ürüne de ++4 yıl ek garanti yaptırmayı ihmal etmeyin.

Kmx800 aldim guzel urun

Ekli dosyalar

• IMG-20240116-WA0002.jpg
    IMG-20240116-WA0002.jpg
    32.1 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG-20240116-WA0004.jpg
    IMG-20240116-WA0004.jpg
    38.1 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG-20240116-WA0003.jpg
    IMG-20240116-WA0003.jpg
    28.6 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG-20240116-WA0009.jpg
    IMG-20240116-WA0009.jpg
    34.4 KB · Görüntüleme: 35
KMX olanlar yeni modeller. Markanın giriş seviyesi ürünleri. KM 90 da uzun zamandır üretimde olan model. O da giriş seviyesi modellerden. Kazanı galvaniz kaplamadır. Üzeceğini düşünmüyorum fiyatına göre bir ürün. Buzdolabı da 678551'in türevlerinden. Homewhiz desteği yok sadece bildiğim kadarıyla. Kompresörü de %90 Embraco'dur. İki ürüne de ++4 yıl ek garanti yaptırmayı ihmal etmeyin.
Teşekkürler hocam. Km serisinin kmx lerden üstün olduğu konuşuluyordu hep. Aynı paraya yeni seriyi almak varken eskiyi alarak hata mı yaptım acaba? Ama kmx lerin ne zaman geleceği de belli değildi

Teşekkürler hocam. Km serisinin kmx lerden üstün olduğu konuşuluyordu hep. Aynı paraya yeni seriyi almak varken eskiyi alarak hata mı yaptım acaba? Ama kmx lerin ne zaman geleceği de belli değildi
Hata yapmadınız bir üstünlüğü de yok. Aynı segmente yeni ürün getirmişler dert edilecek bir durum değil.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri