Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Laptop için monitör

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zzzzz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

zzzzz

Meraklı
Yeni Üye
Bütçe
sınırsız
Marka Model Bilgisi
farketmez
Merhaba.Laptop için monitör almayı düşünüyorum.Oyun oynama ve video izlemek için kullanacağım.Önereceğiniz hangi marka ve modeller var?Ayrıca evdeki televizyonları laptopa bağladığımda görüntü gecikmesi oluyor.Monitör ile televizyonların ne farkları var acaba?

Monitör tarafı çok ucu açık bir taraf. Boyuttan panel tipine, yenileme hızından, parlaklığa vb gibi. Oynanacak oyuna göre bile değişiyor bu durum. Marka olarak ise lg,samsung,aoc,viewsonic gibi markalar güzel monitörler yapıyor. Oyun monitörü konusunda ise samsung odysey serisi pek iyi değil. Asus iyi üretiyor ama benim tercihim lg oldu bu konuda. İps panelden memnunum. Lg 27gn800 b kullanıyorum.

Monitör tarafı çok ucu açık bir taraf. Boyuttan panel tipine, yenileme hızından, parlaklığa vb gibi. Oynanacak oyuna göre bile değişiyor bu durum. Marka olarak ise lg,samsung,aoc,viewsonic gibi markalar güzel monitörler yapıyor. Oyun monitörü konusunda ise samsung odysey serisi pek iyi değil. Asus iyi üretiyor ama benim tercihim lg oldu bu konuda. İps panelden memnunum. Lg 27gn800 b kullanıyorum.
@albertxx televizyon ile monitör arasında ne fark var?Monitör yerine televizyon bağlayamaz mıyız mesela?

@albertxx televizyon ile monitör arasında ne fark var?Monitör yerine televizyon bağlayamaz mıyız mesela?
Bir fark olmayacaktır ancak alacağınız televizyon ile monitör gibi performans alamazsınız. Örneğin 144hz bir monitör alabilirsiniz ama 144hz bir tv alma şansınız pek yok var mı emin bile değilim. En büyük fark zaten burada devreye giriyor. Diğer konu ise büyük ihtimal hdmi ile alakalıdır sizin sorununuz. Normalde gecikme olmaması gerekir. Tabi tvnin hdmi portlarının versiyonuda burada önemli.

Sonuç olarak oyun oynamak için özellikle laptop bağlı şekilde tv alma maliyeti aşırı fazla ve aynı seviye bir monitör kadar kalite vermeyecektir.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri