Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Laptop Tavsiye

ASUS'larda kronik bir menteşe problemlerinden basedilir. Gördüğüm kadarıyla bütçeniz 10.000 TL civarı. Satıcının HB olduğu son ürün (RAM'ı artırılabiliyorsa) tercih edilebilir.

ASUS'larda kronik bir menteşe problemlerinden basedilir. Gördüğüm kadarıyla bütçeniz 10.000 TL civarı. Satıcının HB olduğu son ürün (RAM'ı artırılabiliyorsa) tercih edilebilir.
Yorumunuz için teşekkürler. lenovo da giriş sınıfı ürünlerde özellikle ekranları kalitesiz deniyor. TN panel kullanılmış. O yüzden arada kaldım lenovo v15 serisi artık yok sanırım bu yüzden ideapad önce çıkıyor ama asus vivobook ile olan karşılaştırma nasıl olur bilemedim. Önerdiğiniz ideapad ram artırılabiliyor bir slot boşta olduğu belirtilmiş. Aynısı asus içinde geçerli sanırım. V15 serisinde tümleşik ram gibi duruyor.

Yorumunuz için teşekkürler. lenovo da giriş sınıfı ürünlerde özellikle ekranları kalitesiz deniyor. TN panel kullanılmış. O yüzden arada kaldım lenovo v15 serisi artık yok sanırım bu yüzden ideapad önce çıkıyor ama asus vivobook ile olan karşılaştırma nasıl olur bilemedim. Önerdiğiniz ideapad ram artırılabiliyor bir slot boşta olduğu belirtilmiş. Aynısı asus içinde geçerli sanırım. V15 serisinde tümleşik ram gibi duruyor.
Bütçeyi en az ikiye katlamadan IPS işini unutun. TN'lerde gelişti, eskisi kadar değil. Bütçeyi az daha artırıp VA olursa da iş görür.

Bütçeyi en az ikiye katlamadan IPS işini unutun. TN'lerde gelişti, eskisi kadar değil. Bütçeyi az daha artırıp VA olursa da iş görür.
hocam ortada çoluk çocuk kullanacağı için fazla para vermek istemiyorum. Hali hazırda oyun için bir msi 'ım var. Kırıldı patladı çatladı durumlarında içim acımayacak uygun fiyatlı bakıyorum. Lenovo da görüntü çok kötü diye duydum o yüzden soruyorum. Bariz çok kötü olmadıktan sonra işimi görür. 10 -12 bin üst sınır.

hocam ortada çoluk çocuk kullanacağı için fazla para vermek istemiyorum. Hali hazırda oyun için bir msi 'ım var. Kırıldı patladı çatladı durumlarında içim acımayacak uygun fiyatlı bakıyorum. Lenovo da görüntü çok kötü diye duydum o yüzden soruyorum. Bariz çok kötü olmadıktan sonra işimi görür. 10 -12 bin üst sınır.
Dediğiniz gibiyse sorun yok. Hepsiburada'dan alırken satıcının kendileri olduğu ürünlere öncelik verin.

Artıları
Ekran ips panel 1080p 14''
Kasa ve kapak metal alüminyum alaşım
Type-c'den şarj destekliyor hem data hem de şarj olma imkanı vardı
Parmak izi okuyucusu da var
Klavyesi beyaz ledli arkadan aydınlatmalı

Eksisi
Ekran ufak gelebilir tam taşınabilir kimine artı kimine eksi sen genelde 15.6 inç baktığın için eksi olabilir
Bellek artmıyor onboard bütünleşik ilerde 16 olmaz
Donanım bir tık eskidi ama bu kimine göre artı kimine göre eksi çünkü senin yapacağın işlerde hayli hayli yetecek bir cihaz

Bunların harici bence kasası leğen plastiği olan yazı yazarken sağı solu esneyen oynayan işte ekranı tn panel olan renk derinliği çöp olan mavi tonlarda ekranı olan çer çöp cihazlara hiç bulaşma derim. Bu cihazı yakından kullandım gördüm deneyim de ettim çok güzel bir cihaz şıkır şıkır ekranı baya güzel. Öyle sağı solu vs esnemiyor pek sağlam kasası.

Artıları
Ekran ips panel 1080p 14''
Kasa ve kapak metal alüminyum alaşım
Type-c'den şarj destekliyor hem data hem de şarj olma imkanı vardı
Parmak izi okuyucusu da var
Klavyesi beyaz ledli arkadan aydınlatmalı

Eksisi
Ekran ufak gelebilir tam taşınabilir kimine artı kimine eksi sen genelde 15.6 inç baktığın için eksi olabilir
Bellek artmıyor onboard bütünleşik ilerde 16 olmaz
Donanım bir tık eskidi ama bu kimine göre artı kimine göre eksi çünkü senin yapacağın işlerde hayli hayli yetecek bir cihaz

Bunların harici bence kasası leğen plastiği olan yazı yazarken sağı solu esneyen oynayan işte ekranı tn panel olan renk derinliği çöp olan mavi tonlarda ekranı olan çer çöp cihazlara hiç bulaşma derim. Bu cihazı yakından kullandım gördüm deneyim de ettim çok güzel bir cihaz şıkır şıkır ekranı baya güzel. Öyle sağı solu vs esnemiyor pek sağlam kasası.
teşekkürler hocam cihaz güzel duruyorda acer markasına biraz uzağım ama yinede değerlendireceğim

teşekkürler hocam cihaz güzel duruyorda acer markasına biraz uzağım ama yinede değerlendireceğim
Bir incelemelerine bak derim yurtdışı kaynaklı sitelerden vs. aspire serisi gibi bu swift serisi değil. Aspire serisinde evet kasa çok kötüdür.

önerileriniz için teşekkürler ancak fiyatlar benim sınırımdan yüksek üzerine birde yükseltme masrafı geliyor..
Ne demek rica ederim, ilk model amazondan 10.500 tl fiyatı var ondan bunu önerdim. İ3 almak yerine bu daha mantıklı görünüyor. Prime üye için bu fiyat. Bu arada freedosta değil win11 ile geliyor.

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri