Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Teknik Soru LG 55UJ630V LED BAR TAVSİYESİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan carso
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

carso

Yeni Üye
Yeni Üye
Marka Model Bilgisi
LG 55UJ630V
Merhaba Forumdaşlar,

LG 55UJ630V TV var 2018 den beri aktif olarak kullandığım ilk 2020 itibarıyla başladı (Mor mavi ışık led aydınlatma önündeki lens gibi bişey var görmüştüm) mor renkli noktalar gün geçtikçe çoğaldı artık düz bayaz zeminde daha belirgin mavi mor noktalar mevcut....

Bunları komple LED bar alacağım ama bu konuda uzman arkadaşların görüşünü almak istiyorum. Hangi marka modeli seçmem gerek (Hepsini takım halinde değiştireceğim) henüz içini açmadım ama ürün kod farkı varmıdır?

LED bar kaliteli olanı tercih etmek istiyorum mümkünse (adem helvacı abimizin daha önce videolarında görmüştüm led bar arkasında termal macun mu yoksa metal soğutuculu gibi bişey söylemişti o videoyu bulamadım) ısıyı metale iletsin soğutması da daha iyi olur dediği LED barı tercih edin demişti.

TV'de LED bar bilgim yok ama gördüklerim var LENS+CİP birde LED BAR olarak linkleri ekledim LED BAr bir takım değilmidir hepsi birlikte arasındaki farkı nedir ? anlayamadım

LENS+CHİP --> https://www.japonteknoloji.com/lg-5...gg-55lj55_fhd_a-55lj55_fhd_b55uj-urun451.html
LED BAR ---> https://www.japonteknoloji.com/lg-5...5lj55_fhd_a-55uj63_uhd_b-55lj55_fhd_b-led-bar

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri