Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Teknik Soru Lg airtcool 12000btu klima vakumauz kurulum

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Murtaza

Yeni Üye
Yeni Üye
Marka Model Bilgisi
Lg artcool 12000btu
Öncelikle Merhabalar ağustos ayının 7'sinde LG klima için Servis geldi 20 dakika kadar klimanın nereye montaj yapılması ile ilgili gelen arkadaşlarla bir tartışma yaşadık ve onların istediği yere montaj yapıldı sonuna kadar onların yanındaydım vakum yapılmadan montaj yapıldı Sanırım 20 dakika ufak bir tartışma yaşadığımız için böyle bir durum oldu fakat ben vakum yapılması gerektiğini bilmiyordum daha sonradan öğrendim Bununla ilgili servis ile iletişime geçtim servis gelip vakum yapalım diyor ama teknik açıdan bunun bir işe yaramadığını biliyorum şimdi tüketici hakem heyetinden başvurumu yapacağım Bu konuda başka neler yapabilirim lütfen Yardımcı olabilir misiniz

LG Türkiye'yi THH'ye şikayet edin. Yok gelelim vakum yapalım gaz basalım bunlara inanmayın. O dış ünite yenisiyle değişecek yeni ünite vakum yapılarak bağlanacak çalıştırılacak.

Aşağıda örnek bir dilekçe var, indirip oradan boş kısımları doldurup teslim edebilirsiniz hakem heyetine

Dilekçenin yanına, kurulum servis formu, satış faturası ve firmadan dış ünite değişimi talep ettiğinize dair yazışmaların da ekran alıntılarınıeklemeyi unutmayınız.

Hakem heyetinden önce, servisle değil LG ile iletişime geçip böyle bir durumun olduğunu, dış ünite değişimi istediğinizi belirtebilirsiniz. Hiç sanmıyorum ama belki bir şeyler yaparlar. En azından bu konuda şikayet alsınlar, servisin bu durumundan merkezin haberi olsun. Merkez de muhtemelen servise atacak topu. LG'den bir sonuç çıkmazsa hemen ardından THH başvurusu yapabilirsiniz.

Hakem heyetinden önce, servisle değil LG ile iletişime geçip böyle bir durumun olduğunu, dış ünite değişimi istediğinizi belirtebilirsiniz. Hiç sanmıyorum ama belki bir şeyler yaparlar. En azından bu konuda şikayet alsınlar, servisin bu durumundan merkezin haberi olsun. Merkez de muhtemelen servise atacak topu. LG'den bir sonuç çıkmazsa hemen ardından THH başvurusu yapabilirsiniz.
Aslında direkt olarak heyete gitmek yerine firmadan talepte bulunmak yasal anlamda elinizi de güçlendirir.

Çok teşekkür ederim mükemmel bir site çok yardımcı oldunuz. Yarın elden teslim edeceğim sizi de bilgilendireceğim

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri