Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Teknik Soru LG DFC512FW Bulaşık Makinesi Ses problemi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

atilla geldi

Yeni Üye
Yeni Üye
Marka Model Bilgisi
LG DFC512 FW Bulaşık Makinesi
LG DFC512FW Bulaşık Makinesini yaklaşık 3 yıldır kullanmaktayım. Ancak son zamanlarda linkte de bariz belli olduğu gibi yüksek miktarda makine ses çıkarmakta. Servis tarafından üst pervaneden kaynaklı olduğu söylendi ve değiştirildi.
Ancak makine aynı sesi yine yapmaktadır. Bu makine ile ilgili aynı problemi yaşayıp çözümünü bulan var mıdır acaba?

Hocam benim de ayni makinede degisik bir ses problemi var ama videolar acilmiyor kontrol eder misiniz

Evet hocam ayni ses. Ama bende bu kadar uzun surmuyor 30 saniye falan suruyor sonra geçiyor 10 dk sonra tekrar basliyor tekrar duruyor.
Geçen yaz servise gitti yaptik dediler geri getirdiler ayni şekilde devam ediyordu. Sonra tekrar aradim yine goturduler makineyi. Suyu asagi ve yukari pervanelere yonlendiren bi parca varmis onu degistirdiklerini soylediler makine düzeldi. 3 ay sonra ayni ses tekrar basladi yine aradim geldiler durumu anlattim. ilk basta ses yok normal falan dediler sonra israr edince atolyeye goturup ayni parcayi tekrar degistirdiklerini soyleyip getirdiler ancak hala duzelmemiş.
Evde asansör yok makine 4 kere servise gitti geldi her gidis gelisinde streç filmle sarıyorlar ama ister istemez merdivenlerde makinenin biyerleri çiziliyor. Bende bi daha aramadim artik bu sekilde kullaniyoruz. Zaten 3 saatlik bir programda 10 dakika falan cikariyor bu sesi.
Ama yinede can sıkıyor. Eger cozebilirseniz bilgilendirin lütfen.

Şuan için servisin bir şey yapacağını düşünmüyorum. Ama forumda umarım farklı bir çözüm yolu bulan arkadaş vardır. Bizi de yardımcı olur bizde o yolları deneriz inşallah.

Ayni basligi bende acmistim ama benim videoda ses cok net olmadigi icin cozulememisti. Sizin videonuz daha net insallah bilen bir arkadas çıkar.

Makine atölyede servis tarafından kontrol edildi. Üst pervaneside değişti. Servise gitmeden öncede pervane söküp boş çalıştırmıştim aynı ses vardı.

Alt pervaneyi sökün orada siyah kauçuk parça olması lazım alt ve üst fıskiyelere giden suyu ayırır onda yırtık olabilir.alt pervaneyi söküp foto atabilir misiniz

Servis tekrar geldi kontrol için. Problemin pervanelerden değil Yıkama Motorundan olduğunu tespit ettiler. Yıkama Motoru değiştirildi şuanlık ses kesildi.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri