Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Klima LG DualCool 12.000 BTU Başıma Gelenler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Elias
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Elias

Yeni Üye
Yeni Üye
Merhaba
Araştırarak beğenerek ve bütçem dahilinde bu klimayı almaya karar verdim görünüşü olsun 700 gram gazı olsun beni etkiledi ta ki kurulum aşamasına gelene kadar.
3 tane genç eleman geldi bir hışımla bir çabuklukla sanki yaz ayında 30 kişiye montaj yapacaklarmış gibi bir acele bir acele kartonlar havada uçuşuyor takımlar yere seriliyor elemanlar vızır vızır dedim prof bir ekibe denk geldik galiba ama tabi ki bende nerde o şans alçıpana montaj yapmak için saçma sapan keseri aldı eline parçalamaya başladı alçıpanı parçaladığı delikten metal sac soktu her bir vidanın geleceği yerin arka kısmına neymiş klimanı sağlam tutsun abi alçıpanmış bu :) yahu alçıpan dübeli denen bir şey var onu geçtim alçıpanın arkasında zırh gibi duvar var sen del alçıpanı 1 cm arkasında duvar var (evimin duvarları alçıpan kaplama) çak roket dübeli vidala yoook fantezi tutturdu orada. (sağ üst köşeyi tutturamamış klima sağ taraftan 2 cm öne doğru sarkıyor şuan) daha sonra bakır boruyu duvardan dışarı çıkardılar klimaya dik bir şekilde o boruyu dışarı sallarken mi ne borunun ucundaki turuncu tıpa yerinden fırlamış borunun ucu açık toprağın tozun içinde sürünüyor dedim yahu tıpa yok bunun başında abi onu vakumlayacaz ya o süpürecek onu diyor :) ne mübarek bir vakummuş bu yahu ağzı kapalı bir boruyu vakumladığımız zaman borunun içindeki zerreler hareket eder mi ? vakumlama dediğide 2 dakika sürdü dedim 2 dakika vakum mu yapılır abi beni pompam dijital diyor (dijital pompa nedir ya) yahu elindeki manometre dijital olsa ne olur analog olsa ne olur en azında 15 20 dk yapmadıktan sonra sistem içindeki mikron makul seviyeye gelir mi ? uzun lafın kısası arkadaşlar böyle bir deneyim geçti başımdan siz siz olun çok iyi takip diyeceğim ama etseniz de fayda etmiyor kara düzen işliyor her türlü bahane kılıf uyduruluyor dış üniteyi kontrol ederken iç üniteyi saçma sapan yapıyorlar içerde kontrol etsen dışarda saçmalıyorlar benim aslında sizlerden bir tahmin yürütmenizi istiyorum benim tozlu topraklı klimam kaç ay sonra performans kaybı yaşamaya başlar ? Teknik servis ismi yazılabiliyor mu bilmiyorum yazılmıyorsa silerim(Adana gökçay iklimlendirme)

Merhaba
Araştırarak beğenerek ve bütçem dahilinde bu klimayı almaya karar verdim görünüşü olsun 700 gram gazı olsun beni etkiledi ta ki kurulum aşamasına gelene kadar.
3 tane genç eleman geldi bir hışımla bir çabuklukla sanki yaz ayında 30 kişiye montaj yapacaklarmış gibi bir acele bir acele kartonlar havada uçuşuyor takımlar yere seriliyor elemanlar vızır vızır dedim prof bir ekibe denk geldik galiba ama tabi ki bende nerde o şans alçıpana montaj yapmak için saçma sapan keseri aldı eline parçalamaya başladı alçıpanı parçaladığı delikten metal sac soktu her bir vidanın geleceği yerin arka kısmına neymiş klimanı sağlam tutsun abi alçıpanmış bu :) yahu alçıpan dübeli denen bir şey var onu geçtim alçıpanın arkasında zırh gibi duvar var sen del alçıpanı 1 cm arkasında duvar var (evimin duvarları alçıpan kaplama) çak roket dübeli vidala yoook fantezi tutturdu orada. (sağ üst köşeyi tutturamamış klima sağ taraftan 2 cm öne doğru sarkıyor şuan) daha sonra bakır boruyu duvardan dışarı çıkardılar klimaya dik bir şekilde o boruyu dışarı sallarken mi ne borunun ucundaki turuncu tıpa yerinden fırlamış borunun ucu açık toprağın tozun içinde sürünüyor dedim yahu tıpa yok bunun başında abi onu vakumlayacaz ya o süpürecek onu diyor :) ne mübarek bir vakummuş bu yahu ağzı kapalı bir boruyu vakumladığımız zaman borunun içindeki zerreler hareket eder mi ? vakumlama dediğide 2 dakika sürdü dedim 2 dakika vakum mu yapılır abi beni pompam dijital diyor (dijital pompa nedir ya) yahu elindeki manometre dijital olsa ne olur analog olsa ne olur en azında 15 20 dk yapmadıktan sonra sistem içindeki mikron makul seviyeye gelir mi ? uzun lafın kısası arkadaşlar böyle bir deneyim geçti başımdan siz siz olun çok iyi takip diyeceğim ama etseniz de fayda etmiyor kara düzen işliyor her türlü bahane kılıf uyduruluyor dış üniteyi kontrol ederken iç üniteyi saçma sapan yapıyorlar içerde kontrol etsen dışarda saçmalıyorlar benim aslında sizlerden bir tahmin yürütmenizi istiyorum benim tozlu topraklı klimam kaç ay sonra performans kaybı yaşamaya başlar ? Teknik servis ismi yazılabiliyor mu bilmiyorum yazılmıyorsa silerim(Adana gökçay iklimlendirme)
Merhabalar, öncelikle geçmiş olsun. Yazdıklarınıza bakılırsa kötü bir hizmet aldığınız ortada. Özellikle o tıpa meselesindeki yorum beni benden aldı. O arkadaşın, daha vakumun amacını bile bilmediğinden eminim. Oldu da borulardan birinin içerisine ufak bir çakıl tanesi gitti. Vakumla bunu nasıl dışarı atmayı planlıyor acaba? Tabii kendi problemi değil, nasıl olsa tüketici uğraşacak.

Vakum konusu da şaibeli kalmış biraz. Dijital pompa dediği, muhtemelen dijital manometre. Elindeki aleti düzgün okuduysa ve kullandıkları vakum pompası da büyükse yapılan işlemin süresi yeterli (nispeten) olmuştur. En azından hiç yapılmamasından daha iyidir diyelim.

Bence yapılan işlemlerle ilgili markanın müşteri hizmetleriyle bir görüşün. Başınızdan geçen olayları anlatın ve bu anlattıklarınızı mümkün olduğu kadar görsellerle destekleyin. LG'nin, özellikle geçtiğimiz seneden itibaren satış sonrası hizmet konusunda memnuniyet odaklı adımlar attığını biliyorum. Belki sizin için de bir çözüm sunarlar.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri