Öncelikle tüm arkadaşlarımdan cahilliğimi mazur görmelerini istirham ediyorum. Hem yazın soğutma hem de kışın ısıtma anlamında 12000 btu klima almak durumundayım. Ancak gönül neler neler istese de (ne kadar ekmek o kadar köfte) bütçe ve taksit imkanları nedeniyle LG'nin yukarıda belirttiğim iki modeli arasında kalmış durumdayım. Açıkcası yüzeysel olarak baktığımda arada çok fark göremiyorum. Bu nedenle bilgi görgü ve deneyim sahibi forum üyelerinden fikir istemeyi uygun buldum. Burada iki arkadaşım bu hafta LG marka başka model klimalar tercih ettiler ve servis hizmetinden çok memnun kaldılar. Genel sıkıntıları duymuş ve biliyor olmam sebebiyle servisi aradım ve detaylı bir biçimde görüştüm. Kurulum hizmetinde sorun olmayacağını biliyorum. Ha sonraki servis hizmetleri ne olur o konunun ucu ne yazık ki açık... Konum İzmir-Güzelbahçe, ev çatı katı (terassız), salon 22 metrekare kuzey cephe.
Her iki modelin de firma sitesindeki karşılaştırma bilgilerinin ekran görüntüsünü yüklüyorum. Araştırsam da bu modellerin reklamını sözde tanıtımını yapan videolar dışında bir video, açıklayıcı tanıtım maalesef bulamadım. Sizlerden bilginiz dahilinde yardım istemeye karar verdim.
Öncelikle bu modeller gerçek 12000 midir? Bakır kullanılması gereken aksamlarda alüminyum vs başka bir materyal kullanılmış mıdır?
Bilmediğim ve önemli olabilecek hususlarda beni aydınlatmanızı rica ediyorum.
Her iki modelin de firma sitesindeki karşılaştırma bilgilerinin ekran görüntüsünü yüklüyorum. Araştırsam da bu modellerin reklamını sözde tanıtımını yapan videolar dışında bir video, açıklayıcı tanıtım maalesef bulamadım. Sizlerden bilginiz dahilinde yardım istemeye karar verdim.
Öncelikle bu modeller gerçek 12000 midir? Bakır kullanılması gereken aksamlarda alüminyum vs başka bir materyal kullanılmış mıdır?
Bilmediğim ve önemli olabilecek hususlarda beni aydınlatmanızı rica ediyorum.