Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi LG55QU8100LB TV araştırdım almak istiyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan NihatB
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

NihatB

Yeni Üye
Yeni Üye
LG55QU8100LB TV araştırdım almak istiyorum fakat TV bilgim çok zayıf bu Tv'de 15 18 bin arası sizce almalimiyim yoksa bu paraya farklı TV onerirmisin cevaplarsan sevinirim adem abi senin için kayıt oldum buraya

LG55QU8100LB TV araştırdım almak istiyorum fakat TV bilgim çok zayıf bu Tv'de 15 18 bin arası sizce almalimiyim yoksa bu paraya farklı TV onerirmisin cevaplarsan sevinirim adem abi senin için kayıt oldum buraya
Güzel kardeşim Hoşgeldin ?

TV yi satın almanı gerektirecek bir sakınca olup olmadığı aslında senin evindeki oturma düzenine ve kullanım alışkanlıklarına bağlı.
Mesela bu tv yi kaç kişi izleyecek, oturma düzeni nasıl? Futbolmerakı var mı? Oyun konsolu baülanacak mı vs :)

Futbol ve sinema için alicam abi tvyi oda en fazla uzaklık 3 metre olucak tam karsisi değilde hafif yandanda izlicem koltuklar karşılıklı TV orta duvarda olucak abi TV'nin karşısında değil sevgilerimle

Güzel kardeşim Hoşgeldin ?

TV yi satın almanı gerektirecek bir sakınca olup olmadığı aslında senin evindeki oturma düzenine ve kullanım alışkanlıklarına bağlı.
Mesela bu tv yi kaç kişi izleyecek, oturma düzeni nasıl? Futbolmerakı var mı? Oyun konsolu baülanacak mı vs :)
Hoşbulduk abi buarada seviliyorsun

Futbol ve sinema için alicam abi tvyi oda en fazla uzaklık 3 metre olucak tam karsisi değilde hafif yandanda izlicem koltuklar karşılıklı TV orta duvarda olucak abi TV'nin karşısında değil sevgilerimle
O halde bana yazacak başka bir model veya buna itiraz etmemi gerektirecek bir durum kalmamış :)
Açı durumun olduğu için VA panele çok güvenemedim senin için, Aslında futbol için tercih ederdim zira IPS panel olan LG de vertical banding sorunu seni üzer mi diye tereddüt ettim.

Bu ürünü satın almadan evvel mağazaya gidip bir futbol yayını açmalarını isteyebilir misin rica etsem?

Abi teşekkür ederim yorumun için hayırlı kandiller peki sen 13 18 arası 55 inç hangi TV yi onerirdin zahmet olmassa hayirli akşamlar dilerim futbol ve sinema

Abi teşekkür ederim yorumun için hayırlı kandiller peki sen 13 18 arası 55 inç hangi TV yi onerirdin zahmet olmassa hayirli akşamlar dilerim futbol ve sinema
Abim eğer 18 lere kadar çıkabiliyorsan ve futbol da önemli diyorsan senin televizyonun bana göre TCL 55C728 dir.
Vatan da gece indirimlerinde rahatlıkla satın alabilirsin.
Quantum 120 hertz VA panel ile tam futbol televizyonu diyebilirim zira bu televizyon ile biz dünya kupası süresi boyunca ofiste direkt olarak futbol keyfini tecrübe ettik :)

Abim eğer 18 lere kadar çıkabiliyorsan ve futbol da önemli diyorsan senin televizyonun bana göre TCL 55C728 dir.
Vatan da gece indirimlerinde rahatlıkla satın alabilirsin.
Quantum 120 hertz VA panel ile tam futbol televizyonu diyebilirim zira bu televizyon ile biz dünya kupası süresi boyunca ofiste direkt olarak futbol keyfini tecrübe ettik :)
Adem abi herşey için teşekkürler peki abi son olarak bu Tvde 2 seçenek var android mi Google TV mi olucak hangisini secicem

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri