Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Lioncast LM40 WL Kablosuz Mouse 574 TL

Abi bilmediğim için soruyorum, bu sensör konusu acaba oyuncular için mi önem teşkil ediyor?
Evet abi hızlanma ve ivmelenme değerleri var. Ne kadar yüksek olurlarsa oyuncuların tepkilerini doğru orantılı olarak daha iyi aktarıyor. Şuan en iyi sensör Razer mouselarda var. Cobra Pro, Viper V2 Pro ve Deathadder V3 modellerinde. Focus Pro 30K olarak geçen sensör. 750 IPS hızlanma. 70G ivmelenme değerleri.

Son düzenleme:
Ek olarak bunlara yakın olarak Pixart 3395 sensör var. 650 IPS hızlanma 60G ivmelenme. Biz normal kullanıcılar 400 IPS ve 50g üzerini çok anlayamıyoruz bile. Gerçekten profesyonel oyuncular bunları anlayabiliyor.

Vay arkadaş detaylara bak. O kadar uzak kalmışım ki PC dünyasından, sayende bilgilerimi güncelleme şansı bulacağım o nedenle sana anlamsız gelebilecek bazı srular sorabilirim paylaşımlarının altında kardeşim :ok

Vay arkadaş detaylara bak. O kadar uzak kalmışım ki PC dünyasından, sayende bilgilerimi güncelleme şansı bulacağım o nedenle sana anlamsız gelebilecek bazı srular sorabilirim paylaşımlarının altında kardeşim :ok
Bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım abi. Çok detay bilmesem bile işin mantığını az çok biliyorum diyebilirim.

Bu 3360 sensör den rog gladius 2 de varmıdır Acaba çok anlamıyorum elim biraz büyük olduğu ve görünüşü için tercih etmiştim oyun oynama huyumda yok
Gladius 2 nin 5 6 versiyonu var. Origin var origin FPS var Core var. Düz Gladius II var. Origin ve origin FPS te 3360 var. Core modelinde 3327 var.

Gladius 2 nin 5 6 versiyonu var. Origin var origin FPS var Core var. Düz Gladius II var. Origin ve origin FPS te 3360 var. Core modelinde 3327 var.
Anladım kardeşim teşekkür ettim.
Bendeki fps olarak geçiyor ozaman p502 model kodlu.
Kutuda yada internette sensör bilgileri yazmıyor verdiğin bilgiler çok değerli emeğine sağlık ?

Anladım kardeşim teşekkür ettim.
Bendeki fps olarak geçiyor ozaman p502 model kodlu.
Kutuda yada internette sensör bilgileri yazmıyor verdiğin bilgiler çok değerli emeğine sağlık ?
Normal bir kullanıcı için en ideal mouselardan biri zaten. Bu tip durumlarda oyun oynamayan kullanıcılar sensörden çok ele oturuşuna ve tutuşuna göre mouse seçmeli zaten. Ne kadar rahat o kadar iyi.

Normal bir kullanıcı için en ideal mouselardan biri zaten. Bu tip durumlarda oyun oynamayan kullanıcılar sensörden çok ele oturuşuna ve tutuşuna göre mouse seçmeli zaten. Ne kadar rahat o kadar iyi.
Çok doğru bundan önceki mause küçük geliyor du elimin ortasında ağrılar oluyordu dediğin gibi ele oturması uzun kullanımda rahatlık oluyor.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri