Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Mardin Kızıltepe için klima önerisi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

özgün

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
35+42
Marka Model Bilgisi
Fark etmez
Merhabalar arkadaşlar Mardin Kızıltepe yazın aşırı sıcak oluyor 50 dereceyi bulan sıcaklıklar oluyor. Odanın ölçüleri 5.5m ye 4m yani 22 m² ev iki katlı müstakil oda üst katta bir tarafi güneye bir tarafı doğuya bakıyor güneye bakan tarafında 2 metre yakınında duvar var. Bütçem 35-42 arası hangi klimayı alabilirim. Surekli açık olmayacak şekilde kullanılacaktır

Merhabalar arkadaşlar Mardin Kızıltepe yazın aşırı sıcak oluyor 50 dereceyi bulan sıcaklıklar oluyor. Odanın ölçüleri 5.5m ye 4m yani 22 m² ev iki katlı müstakil oda üst katta bir tarafi güneye bir tarafı doğuya bakıyor güneye bakan tarafında 2 metre yakınında duvar var. Bütçem 35-42 arası hangi klimayı alabilirim. Surekli açık olmayacak şekilde kullanılacaktır
Merhabalar, sizin koşullarınıza göre 12.000 BTU sınıfındaki, kompresör kalorisi yüksek bir cihaz işinizi görecektir. Bu bağlamda Midea Xtreme Save veya Gree Fairy modellerine bakmanızı öneririm. Bütçeniz dahilinde bulmanız mümkün.

Merhabalar, sizin koşullarınıza göre 12.000 BTU sınıfındaki, kompresör kalorisi yüksek bir cihaz işinizi görecektir. Bu bağlamda Midea Xtreme Save veya Gree Fairy modellerine bakmanızı öneririm. Bütçeniz dahilinde bulmanız mümkün.
Gree Kızıltepe de iyi iş yapar...

Midea xtreme save ile ikiz olan bosch 3000i de olur

Adem hoca yazdıysa boşuna yazmaz👍
@M.Faraday @frekans ikinize de ayrı ayrı teşekkür ederim gayet bilgilendirici bir tartışma ve açıklama olmuş. Benim kullanım koşullarıma göre 12 BTU yetmez diye düşünüyordum siz yeter diyorsunuz o zaman bildiğiniz bir şey var hepsini analiz edip adem hocanın da yazdığı yazıyı okuduktan sonra Bosch 3000i yi alacağım. Tekrardan çok teşekkür ederim emeğinize sağlık 🙏

@M.Faraday @frekans ikinize de ayrı ayrı teşekkür ederim gayet bilgilendirici bir tartışma ve açıklama olmuş. Benim kullanım koşullarıma göre 12 BTU yetmez diye düşünüyordum siz yeter diyorsunuz o zaman bildiğiniz bir şey var hepsini analiz edip adem hocanın da yazdığı yazıyı okuduktan sonra Bosch 3000i yi alacağım. Tekrardan çok teşekkür ederim emeğinize sağlık 🙏
Rica ederim

Tavan, Cam en/boy ölçüleri nedir ?

Rica ederim. Yalnız Bosch 3000i fiyatına Midea Xtreme Save bulmanız mümkün. Öncelikle bulunduğunuz ildeki FG Europe'a bağlı bayilerden fiyat alın derim. Eğer benzer fiyatlara bulabiliyorsanız, ana üreticinin ürününü almak daha mantıklı olacaktır. Teknik veri bakımından, her ne kadar benzer cihazlar gibi görünseler de yazılım farkı olduğunu göz ardı etmemek gerekir.

Rica ederim. Yalnız Bosch 3000i fiyatına Midea Xtreme Save bulmanız mümkün. Öncelikle bulunduğunuz ildeki FG Europe'a bağlı bayilerden fiyat alın derim. Eğer benzer fiyatlara bulabiliyorsanız, ana üreticinin ürününü almak daha mantıklı olacaktır. Teknik veri bakımından, her ne kadar benzer cihazlar gibi görünseler de yazılım farkı olduğunu göz ardı etmemek gerekir.
Hepsiburada da https://app.hb.biz/yu3IIHTiz9Do şöyle bir fiyat gördüm bu klimaların replikasi olması gibi bir şey var ki acaba piyasadaki fiyatından 10 bin daha düşük

Hepsiburada da https://app.hb.biz/yu3IIHTiz9Do şöyle bir fiyat gördüm bu klimaların replikasi olması gibi bir şey var ki acaba piyasadaki fiyatından 10 bin daha düşük
Replika değil ama montaj hariç satılıyor. Montaj için de ekstra para ödemeniz gerekiyor. Olası bir aksaklık durumunda da uğraşmak zorunda kalıyorsunuz. Bu yüzden FG Europe'a bağlı bir bayiden, kurulum dahil fiyat almak daha sağlıklı olacaktır.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri