Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Marş basmayan akü için ;Jump starter mi şarjlı vidalamanın bataryası mı ?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

KISKANIYORLAR

Vessen VTXM25N Tester
İnceleyen Kulüp
Bütçe
1
Marka Model Bilgisi
Yok
Arabayı fazla kullanmıyoruz.Kış ayında akü hızlı bitiyor.Araç lazım olunca marş basmak için sağdan soldan araba arıyoruz.Akülü vidalama aletlerinin aküsünü,arabanın aküsüne bağlarayak marş basıyorlar.Bu şekilde ne kadar güvenli bilmiyorum.Birde bu iş için yapılmış daha güvenli olan jump starter (akü takviye) cihazları var.Şarjlının bataryasına zararı yoksa boşuna jump starter almamayım.

Arabayı fazla kullanmıyoruz.Kış ayında akü hızlı bitiyor.Araç lazım olunca marş basmak için sağdan soldan araba arıyoruz.Akülü vidalama aletlerinin aküsünü,arabanın aküsüne bağlarayak marş basıyorlar.Bu şekilde ne kadar güvenli bilmiyorum.Birde bu iş için yapılmış daha güvenli olan jump starter (akü takviye) cihazları var.Şarjlının bataryasına zararı yoksa boşuna jump starter almamayım.
Bir keresinde akü bittiğinde 12v matkap bataryasını aküye bağlayarak marş bastık araba kolayca çalıştı kısa süreli bağlandığı için fazla ısınma bile olmadı. Arada bir yapılmasının "fazla" sorun olacağını düşünmüyorum ama uzun süre takılı kalmaması gerekir.

Kışın kullanılmıyor diyorsunuz. Takviye ile çalıştırdınız sonra en az 6 saat sürüp aküyü doldurmanız gerekir. Bu süre oluimayacaktır.

Kapalı garajda duruyorsa kış ayı boyunca prize takılı şarj cihazları var.

Kış modlu örneğin kullandığım tip
Trafolu tiplerle karışmasın.

Bu tür cihazların videoları bulunuyor. Kış modu

Yanlışlıkla akü onarıma geçilir ve otomobile bağlı iken kullanılır ise yüksek frekanstan dolayı otomobil bozulur.

Kışın kullanılmıyor diyorsunuz. Takviye ile çalıştırdınız sonra en az 6 saat sürüp aküyü doldurmanız gerekir. Bu süre oluimayacaktır.

Kapalı garajda duruyorsa kış ayı boyunca prize takılı şarj cihazları var.

Kış modlu örneğin kullandığım tip
Trafolu tiplerle karışmasın.

Bu tür cihazların videoları bulunuyor. Kış modu

Yanlışlıkla akü onarıma geçilir ve otomobile bağlı iken kullanılır ise yüksek frekanstan dolayı otomobil bozulur.
Bu akü şarj cihazının benzeri bende var, kullanıyorum.Akü tamamen bittiyse işim bittikten sonra ,akü başlarını sökerek şarj ediyorum.

Bu akü şarj cihazının benzeri bende var, kullanıyorum.Akü tamamen bittiyse işim bittikten sonra ,akü başlarını sökerek şarj ediyorum.
benim bahsettiği kış modunda uzun aralıklarla akım vererek depolama doluluğunda aküyü saklıyorsunuz. Sanki arada araba çalıştırılmış gibi davrandırıyor. kış boyu takılı kalıyor.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri