Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Mat Panel 55'' Televizyon Tavsiyesi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

gurbetçi

Yeni Üye
Yeni Üye
Ben inceleriz i yeni keşfettim tam kullanımı bilmiyorum. Tv konusunda kararsız kalıyorum yardımcı olur musunuz..
Ben cekirdek ailemle kullanacağım cocuklar cizgi film izliyor. YouTube çok kullanıyorum. Evim de iki cam var fazla güneş alıyor gunes isigindan etkilenmeyecek 55 inc tv bakınıyorum. Yardımcı olur musunuz?

Ben inceleriz i yeni keşfettim tam kullanımı bilmiyorum. Tv konusunda kararsız kalıyorum yardımcı olur musunuz..
Ben cekirdek ailemle kullanacağım cocuklar cizgi film izliyor. YouTube çok kullanıyorum. Evim de iki cam var fazla güneş alıyor gunes isigindan etkilenmeyecek 55 inc tv bakınıyorum. Yardımcı olur musunuz?
Bütçe ne kadar?

Merhaba;

En önemli kriteriniz olan ekranın yansıma yapmaması özelliği ne yazık ki Samsung LS03B yani sizin istediğiniz ebat çerçevesinde 55LS03B modelinde mevcut.

Binlerce model bulabileceğiniz televizyon dünyasında mat panel televizyon bir elin hakikaten beş parmağını bırakın geçmeyi, bulmaz bile mevcut üretimlerde. Mesela Vestelde sadece 75U9520 o da denk gelirse mat panel, ONVO da 24'' ve 98'' olan mat panel, Samsungda ise LS03B olan 55'' 65' gibi ürünler mat panel.

Benim dikkatimden kaçan mat panel ürün var ise arkadaşlar yazar mutlaka.

Rakamsal bilgi vermek gerekirse.

Gerçek mat panel dediğimiz ürünlerde AG katman oranı %25 dolayın diyelim (Mesela benim evimdeki 55KU7500 gibi)
Mevcut bütün üretimler ise %1 ile %3 arasında değişiyor.

Bunların dışında koca ülkede AG katman seviyesi %5 olan tek üretici ise SDP yani Sakai Display.

O da sıklıkla önerdiğim Samsung 60BU8000 - Philips 65PUS8506 - Samsung 65BU8500 - TOSHIBA 65UA5D63 - TELEFUNEN 65TU9060 gibi modeller dışında %5 AG katmana sahip çok fazla ürün de bulamıyorsunuz ne yazık ki.

Bu çerçeveden bakınca sanki 60BU8000 en ideal seçenek gibi duruyor.

Hele bir de halen edu uzantılı mail adresi ile öğrenci indirimi devam ediyorsa 14-15.000TL bantlarında satın alabilirseniz güzel bir fırsat ürünü olacağı görüşündeyim.

Merhaba;

En önemli kriteriniz olan ekranın yansıma yapmaması özelliği ne yazık ki Samsung LS03B yani sizin istediğiniz ebat çerçevesinde 55LS03B modelinde mevcut.

Binlerce model bulabileceğiniz televizyon dünyasında mat panel televizyon bir elin hakikaten beş parmağını bırakın geçmeyi, bulmaz bile mevcut üretimlerde. Mesela Vestelde sadece 75U9520 o da denk gelirse mat panel, ONVO da 24'' ve 98'' olan mat panel, Samsungda ise LS03B olan 55'' 65' gibi ürünler mat panel.

Gerçek mat panel dediğimiz ürünlerde AG katman oranı %25 dolayın diyelim (Mesela benim evimdeki 55KU7500 gibi)

Bunların dışında koca ülkede AG katman seviyesi %5 olan tek üretici ise SDP yani Sakai Display.

O da sıklıkla önerdiğim Samsung 60BU8000 - Philips 65PUS8506 - Samsung 65BU8500 - TOSHIBA 65UA5D63 - TELEFUNEN 65TU9060 gibi modeller dışında %5 AG katmana sahip çok fazla ürün de bulamıyorsunuz ne yazık ki.

Hele bir de halen edu uzantılı mail adresi ile öğrenci indirimi devam ediyorsa 14-15.000TL bantlarında satın alabilirseniz güzel bir fırsat

Merhaba;

Hele bir de halen edu uzantılı mail adresi ile öğrenci indirimi devam ediyorsa 14-15.000TL bantlarında satın alabilirseniz güzel bir fırsat ürünü olacağı görüşündeyim.
Adem bey öğrenci indirimi buzdolabı ürünlerinde mevcut mu ? Bilginiz var mı ?

Peki koltuk ile tv arası 4 metre salon ise 30 metre kare civarı aceba 60 inc büyük olur mu izlerken problem yaşatır mi ki @Adem Helvacı
Evimizde Mutfakta 1,5 metre mesafeden 43'', 3,5m mesafeden ise 55'' tv izliyoruz biz.
En azından bizi rahatsız etmiyor.
Aynı salona test için 65'' geldiğinde başta bir yadırgadık, gözümüzü rahatsız etti yalan değil, sonra ona alışınca test süresi bitip ürünü iade edip kendi televizyonumuzu taktığımızda afedersiniz cücük gibi kaldı 55' tv :D

Tabi zaman geçince ona da alışıyorsunuz insanoğlu her şeye alışıyor malum. Halen 55'' ile devam ediyoruz biz. Ben 60'' sanki o mesafeye ideal gibi diyebilirim :ok

RT50K6000WW 20200 TL den 15924TL ye iniyor öğrenci indirimiyle. Düzeltelim.

Son düzenleme:
60bu8000 tv nin öğrenci indirimini bulamıyorum gözükmüyor iki gündür uğraşıyorum ama olmuyor neden aceba
@edu.tr hesabınızın olması lazım. O hesapla samsunga üye olursanız görürsünüz indirimli halini. 15743 TL indirinli fiyatı.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri