Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
öyle bir şey olsa diğer ürünlere de yapalarYeni seriler geliyor artık eritiyorlar stokları
Gün gün değişiyor indirim yapılan modeller. Sonyler artık gelmeyecek o yüzden bitiriyorlar. Samsungların yeni C uzantılı modelleri ön siparişe açıldı vatanda, Vatan samsunglarda indirim yapıyor şuanda.öyle bir şey olsa diğer ürünlere de yapalar
Tam olarak ne demek istediniz? Defolu vs. Ürünleri mi verdiklerini düşünüyorsunuz?seçili ve internete özel ürünler güven vermiyor bana
Gün gün değişiyor indirim yapılan modeller. Sonyler artık gelmeyecek o yüzden bitiriyorlar. Samsungların yeni C uzantılı modelleri ön siparişe açıldı vatanda, Vatan samsunglarda indirim yapıyor şuanda.
İyi fiyat gerçektenŞu miniled bedava fiyata satılıyor TLC 835 ve 935 leri kaldırmışlar
MiniLED PHILIPS 55PML9507 21 bin tl ihtiyacı olan yapıştırsın
Ram 4GB / Android 11
Ekli dosyayı görüntüle 2757Ekli dosyayı görüntüle 2758
10 gün önce yapsalardı 3 bin tl cepte kalırdıŞu miniled bedava fiyata satılıyor TLC 835 ve 935 leri kaldırmışlar
Ram 4GB / Android 11
Philips 55PML9507 & Sony XR-65X95J Karşılaştırması
şuan akakçede en ucuz fiyat 25500 tl10 gün önce yapsalardı 3 bin tl cepte kalırdı![]()
Öncelikle dünkü Vatan Bilgisayar indiriminden 65 inç Grundig alacaktım, kaçırdım. Sonra Vatan Bilgisayara gidip konuştum fakat o geceki fiyatı veremediler.Kısa süre içinde bu internetten flaş satışla ilgili bir yorum yazacağım da evde değilim şimdi
Bitmis sanirim bulamadim.Şu miniled bedava fiyata satılıyor TLC 835 ve 935 leri kaldırmışlar
Ram 4GB / Android 11
Ben bir önce ki indirimden 23.999 tl ye aldığım için öyle dedimşuan akakçede en ucuz fiyat 25500 tl
fark 4500 tl
memnunsan sorun yokBen bir önce ki indirimden 23.999 tl ye aldığım için öyle dedim![]()
Suna denk gelseydim direkt alirdim ? hem de bugun tcl bakmaya gitmek uzereykenŞu miniled bedava fiyata satılıyor TLC 835 ve 935 leri kaldırmışlar
Ram 4GB / Android 11
TLC kesinlikle alma fiyatını balon gibi şişirdiler neredeyse %100 karla satıyorlar (4-5 yıl önce tlc nin adını kimse bilmiyordu)Suna denk gelseydim direkt alirdim ? hem de bugun tcl bakmaya gitmek uzereyken
Nerde kaca satildiginin su an icim benim alacagim televizyona bir etkisi yok maalesef hocam. Ben indirimle alabildigim en dusuk fiyata en performansli urune bakarim. Tcl alma diyorsunuz ama muadili bir oneri soyleyebilecek misiniz? Soylerseniz ona da bakalim.TLC kesinlikle alma fiyatını balon gibi şişirdiler neredeyse %100 karla satıyorlar (4-5 yıl önce tlc nin adını kimse bilmiyordu)
TLC 55C835 yurt dışında 19-20 bin tl ye satılıyor (Türkiyede 33-34 bin tlye satıyorlar) yok vergi mergi hikayesine girenler
Philips 55PML9507 yurt dışında 28 bin tl ye satılıyor (Türkiyede 21 bin tlye satılıyor) peki bu nedir
Bakın bu Yurtdışı fiyatı açısından hiç düşünmedim belki illa görüntü farkı vardır ama bu fiyat farkına değecek olduğunu düşünmüyorum en azından kağıt üstünde de öyle duruyor ama benim merak ettiğim kur farkı ortadayken niye bu fiyat farkı?memnunsan sorun yok
Türkiyede 55c835 33-34 bin tl verenler var görüntü olarak hiç bir fark yok (yurt dışı fiyatı 19 -20 bin tl olan tv)
TLC 55c835 25 - 28 bin tlden fazla verilmez diye bu fiyata almak .... söylediğimizde 4-5 gün ceza yedik
TCL 55C835 916 euro
PHILIPS 55PML9507 1300 - 1500 euro
21 bin tlye alan kişi 13 bin tl yi cebine koydu para çöpten toplanmıyor
muadili MiniLED Philips 55PML9507Nerde kaca satildiginin su an icim benim alacagim televizyona bir etkisi yok maalesef hocam. Ben indirimle alabildigim en dusuk fiyata en performansli urune bakarim. Tcl alma diyorsunuz ama muadili bir oneri soyleyebilecek misiniz? Soylerseniz ona da bakalim.
İste ben de onu dedim hocam eger dun aksam gorseydim hic kacirmaz alirdim ? gercekten iyiymis fiyati.muadili MiniLED Philips 55PML9507
tekrar indirime girerse (21 bin tl) kaçırmayın 13 bintl cebinizde kalsın
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.