Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Merhaba, aşağıdaki marka ve modellerden bulaşık makinesi önerisi verebilir misiniz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cmsde3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

cmsde3

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
15000 17000 arası
Marka Model Bilgisi
Arçelik, Bosch, Siemens
Merhaba, bir süredir forumu takip edip konuları okuyorum. Aşağıdaki modellerde kararsız kaldım. Bu listeden veya başka öneriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim.
Bulaşık makinesi olarak çok fazla program olmasına dikkat etmiyorum. 4-5 programlı olabilir. Önemli olan uzun süre kullanabileceğim bir makine olması.
Forumda Arçelik önerildiğini gördüm. Servis, parça değişim ücretleri ve uzatılmış garanti gibi avantajları yüzünden. Arçelik 6167 modeli önerilmiş fakat bütçemi aşıyor. Bu modele benzeyen fakat ücreti daha düşük olan bir Arçelik bulaşık makinesi mi önerirsiniz yoksa aşağıda yine forumda gördüğüm bir kaç model daha var. Bunların arasından hangisini tercih edeceğimi bilemiyorum.

Siemens SN23II51KT 4 Programlı Bulaşık Makinesi fiyatı 16100
Siemens SN23EW60KT 6 Programlı Bulaşık Makinesi fiyatı 17000
Bosch SMS4IKI51T 5 Programlı Inox Bulaşık Makinesi fiyatı 16300

Arçelik 6167 6 Programlı Bulaşık Makinesi fiyatı 20000 dediğim gibi bunun fiyatı yüksek kaçıyor. Eğer üstteki modellerden önermiyor iseniz ve Arçelik almak daha mantıklı ise bu modelin alt modellerini daha az programlı olanını alabilirim.

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Merhaba, bir süredir forumu takip edip konuları okuyorum. Aşağıdaki modellerde kararsız kaldım. Bu listeden veya başka öneriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim.
Bulaşık makinesi olarak çok fazla program olmasına dikkat etmiyorum. 4-5 programlı olabilir. Önemli olan uzun süre kullanabileceğim bir makine olması.
Forumda Arçelik önerildiğini gördüm. Servis, parça değişim ücretleri ve uzatılmış garanti gibi avantajları yüzünden. Arçelik 6167 modeli önerilmiş fakat bütçemi aşıyor. Bu modele benzeyen fakat ücreti daha düşük olan bir Arçelik bulaşık makinesi mi önerirsiniz yoksa aşağıda yine forumda gördüğüm bir kaç model daha var. Bunların arasından hangisini tercih edeceğimi bilemiyorum.

Arçelik 6167 6 Programlı Bulaşık Makinesi fiyatı 20000 dediğim gibi bunun fiyatı yüksek kaçıyor. Eğer üstteki modellerden önermiyor iseniz ve Arçelik almak daha mantıklı ise bu modelin alt modellerini daha az programlı olanını alabilirim.

Arçelik makineleri severim, 6167 modeli corner wash ve okam desteği ile sıklıkla da öneririm bütçesi müsait olana fakat midea klimaların gereksiz pahalı olması gibi 6167 de gerkesiz pahalı olabiliyor.
Bosch Siemens ürünlerde ise Alman malı olması düşüncesinin verdiği bir güvence olsa da aslında Çerkezköyde üretiliyor olmaları, eskiden oldukları kadar dayanıklı olmamaları gibi eksi puan aldıkları ve kafa kurcalayan kısımlar yok desem yalan olur

Bana en itici gelen kısmı ise ek garanti yaptırmakistediğinizde size bir kere +4 yıl vermiyorlar, illa ki +1 sene, sonraki sene o dönemin paraı ile yine +1 sene, sonraki yıl o dönemin parası ile yine +1 sene vs vs vs

Arçelikte ürünü satınaldıktan sonra veriyorsun parayı, alıyorsun +4 yıl garantiyi oluyor bitiyor. Yani BSH yetkilileri hiçbir şekilde ellerini taşınaltın akoymuyor, ne varsa her şeyi tüketiciye yüklemeye bayılıyorlar.

Arçelik makineleri severim, 6167 modeli corner wash ve okam desteği ile sıklıkla da öneririm bütçesi müsait olana fakat midea klimaların gereksiz pahalı olması gibi 6167 de gerkesiz pahalı olabiliyor.
Bosch Siemens ürünlerde ise Alman malı olması düşüncesinin verdiği bir güvence olsa da aslında Çerkezköyde üretiliyor olmaları, eskiden oldukları kadar dayanıklı olmamaları gibi eksi puan aldıkları ve kafa kurcalayan kısımlar yok desem yalan olur

Bana en itici gelen kısmı ise ek garanti yaptırmakistediğinizde size bir kere +4 yıl vermiyorlar, illa ki +1 sene, sonraki sene o dönemin paraı ile yine +1 sene, sonraki yıl o dönemin parası ile yine +1 sene vs vs vs

Arçelikte ürünü satınaldıktan sonra veriyorsun parayı, alıyorsun +4 yıl garantiyi oluyor bitiyor. Yani BSH yetkilileri hiçbir şekilde ellerini taşınaltın akoymuyor, ne varsa her şeyi tüketiciye yüklemeye bayılıyorlar.
Hocam öncelikle mesajınız için çok teşekkür ederim. Forumda gezindikten sonra dediğiniz gibi sonuçlara ulaştım.

Önerilen Arçelik ürününün fiyatı benim limitimi aşıyor. Bu yüzden Arçelik 6167 modelinden benim fiyat aralığıma uyacak daha düşük bir model veya üstte attığım Bosch veya Siemens ürünleri arasında kaldım. Bu modeller arasında sizin sorunlu olduğu hakkında duyum aldığınız bir model var mıdır?

Eğer yok ise Bosch veya Siemens arasından hangisini seçmemi önerirsiniz.

SN23EW60KT alınabilir.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri