Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Teknik Soru Midea Klima Fiyatları Her Sistede Neden Farklı ? *Çözüldü*

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan atalayan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

atalayan

Yeni Üye
Yeni Üye
Marka Model Bilgisi
midea
Abi merhaba midea klimayı araştırırken karşılaştığım problemi paylaşmak istiyorum;Midea extreme save 18000 btu klimayı almak istiyordum ve dediğin gibi yetkili distrübütörden almak istiyordum "fg europe" fakat ürünün fg europe sitesinde 35300 tlye satılırken diğer satıcılarda 25-28 bin bandında satılmakta.Bu fiyat farkı normal mi bu konuda ne yapmamı önerirsin?Midea all easy videondaki gibi bağlantılı yaklaşık 40m2 bir alanım var.İzmirde 4. katta oturuyorum salon ve mutfak bağlantılı amerikan tipi aynı zamanda denize bakan cephedeki balkon içeri alınıp cephe tamamen cam yapılmış.Ve gönderdiğim fotoğraflardaki işaretleri kısımlardan hangisi klima için uygun aynı zamanda nü resmin üzerini de düşünüyorum.

Ekli dosyalar

• Inked807aa27a-97e2-4b8e-812c-642e5513ea50.jpg
    Inked807aa27a-97e2-4b8e-812c-642e5513ea50.jpg
    48.1 KB · Görüntüleme: 22
  • Inked8603fc01-682c-43cd-ae52-8ac084c807b9.jpg
    Inked8603fc01-682c-43cd-ae52-8ac084c807b9.jpg
    47.8 KB · Görüntüleme: 22
  • 7ae68b18-9b2a-4160-b9da-7b019c459602.jpg
    7ae68b18-9b2a-4160-b9da-7b019c459602.jpg
    33.2 KB · Görüntüleme: 24
  • 50d31210-2419-4ac0-84c3-8f322dc7f2cf.jpg
    50d31210-2419-4ac0-84c3-8f322dc7f2cf.jpg
    62.5 KB · Görüntüleme: 25

Teknik Soru Midea Klima Fiyatları Her Sistede Neden Farklı ? *Çözüldü*

Diğerine de baktım, 4 metreye kadar bakır borulu ve ücretsiz montaj diye belirtmişler. Onun fiyatında sorun yok çünkü bütün firmalar kendi web sitelerinde tavsiye edilen perakende satış fiyatını paylaşıyor. Pazaryerlerinde satış yapan yetkili bayiler ise kendilerine tanınan tolerans çerçevesinde indirim ile ürün satabiliyorlar.

1688651593438.png
Bugün itibari ile durumu aktarayım :

Satıcı firma telefonla aradı. Rize'de başka bir servis ile görüşmüş. 3.500 TL fiyat vermiş.
Ayrıca, kutunun içinden de 4 metre bakır boru çıkmıyor imiş.

FG group müşteri hizmetlerine yazdım. Onlar da Rize iklimsa ile anlaşmış. İklimsa'yı aradım. Konu hakkında bilgisi olan yetkili il dışında imiş, yarın tekrar arayacağım.

Kaliteli yabancı firmalar, Türkiye'deki servis ağları nedeniyle müşterileri mağdur ediyor.

İşyerine Vestel klima aldım internet üzerinden, kargo ile uğraşmadım. Servisi geldi taktı 2 gün sonra.

Vestel tv aldım yine internet üzerinden. 3 gün sonra servisi getirdi kurdu. 1 sene sonra Panel arızası verdi. Geldi aldı. 5 gün sonra paneli geldi, tamir ettiler.

Midea klima için 14 günlük cayma süremi sonuna kadar kullanacağım. Bakalım ne olacak

Sanırım Midea klima da TLC tv servisleri gibi hüsrana sebep olacak
Yahu resmen tüketici, markanın içinde kalmak için mücadele veriyor. Yazık.
Ayrıca ben yanlış bilmiyorsam klimaların içerisinden boru vs çıkmıyor. Boru ayak takoz gibi tüm unsurları servis yanında getiriyor.
Bence FG Europe, Ülke genelinde bu kadar tanınıp hiç öngörmediği bölgelerde bile satış yapacağını beklemiyordu.
Oturup yapılanmalarını yeniden gözden geçirmeliler.

Bugün itibari ile iade süreci başlattım. Gönlüm Midea'da kaldı ama yapacak bir şey yok. 18-19 bin TL'yi bu ekonomik durumda riske atamadım.

Dış ünitesi plastik olmayan Vestel klima modellerini araştırıp seçim yapacağım?
Acaba üyelerimiz arasında ünitesi plastik olmayan Vestel klimalar hakkında bilgisi olan var mı? Resmi sitede bilgi görmemedim. İşyerine aldığım vestelin dış ünitesi plastik

Bugün itibari ile iade süreci başlattım. Gönlüm Midea'da kaldı ama yapacak bir şey yok. 18-19 bin TL'yi bu ekonomik durumda riske atamadım.

Acaba üyelerimiz arasında ünitesi plastik olmayan Vestel klimalar hakkında bilgisi olan var mı? Resmi sitede bilgi görmemedim. İşyerine aldığım vestelin dış ünitesi plastik
Vestel yerine Arçelik bence daha mantıklı bir tercih olacaktır Kanaatimce. Hatta LG çok güzel olur.

@Fikoloji @Tesla ustalarım vestelde metal kasa ürün yoktu diye biliyorum
Yeni bir güncelleme var mı acaba?

Vestel yerine Arçelik bence daha mantıklı bir tercih olacaktır Kanaatimce. Hatta LG çok güzel olur.
Evet bu fikre katılmamak elde değil.
Vestel yerine Arçelik konusuna ben de destek veriyorum.
Hatta Arçelik kullanıcısı dostların forumumuzda da oldukça geri bildirimleri var @NBKpro gibi.

Gerçi sevgili @meeb de Vestel üretimi klima kullanıyor onun da görüşlerini dikkate almak lazım.

Evet bu fikre katılmamak elde değil.
Vestel yerine Arçelik konusuna ben de destek veriyorum.
Hatta Arçelik kullanıcısı dostların forumumuzda da oldukça geri bildirimleri var @NBKpro gibi.

Gerçi sevgili @meeb de Vestel üretimi klima kullanıyor onun da görüşlerini dikkate almak lazım.
Selamlar abi biz çok eski yıllardan beri taa platinum serisinden beridir vestel klima kullanıyoruz.Ne yalan söyleyeyim öyle kolay kolay bozulacak aletler üretmiyorlar bana göre .Ama şu malzeme kalitesi nasıl olur hep geriye gider ve tasarım yıllardan beri aynı olur anlamıyorum.Özellikle baktım iç ünite tasarımı ,mazgal olsun kapak olsun yıllardır aynı
Dış ünite malum bioplus serisinden den sonra oda plastik oldu,zangırdama titreşim ses sorunları beraberinde geldi ki bakıyorum plastik kasa kullanan Arçelik, Samsung larda bile aynı sorunlardan bahsedilmiş.

Daha detaylı fikirlerimi arkadaş isterse elbet paylaşırım.Yarın Edirne de hava epey soğuyacak diyorlar.Enerji tüketimi , ve sıcaklık incelemesi yapabilirsem konu açarım.

Arçelik 12325 A Split Klima araştırmaya başladım. Onun da dış ünitesinin plastik olduğunu öğrenince moralim bozuldu.

Dış ünitesi metal klima kalmadı mı piyasada acaba.

Bende 36 binlik Mitsubishi Heavy var. Dış ünite metal.
Allah'a şükür ne arıza var ne de ses sorunu.

Arçelik 12325 A Split Klima araştırmaya başladım. Onun da dış ünitesinin plastik olduğunu öğrenince moralim bozuldu.

Dış ünitesi metal klima kalmadı mı piyasada acaba.

Bende 36 binlik Mitsubishi Heavy var. Dış ünite metal.
Allah'a şükür ne arıza var ne de ses sorunu.
Abi sadece kasa konusu değil o klimaların üretim teknolojisi de farklı.
Aynı marka, plastik kasalı üretmeye karar verdiğinde de bence o sesler çıkmaz :)

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri