Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Merhaba
Fotoğrafın netlik ve tek kare olması
Ya montaj sırasında takılan vida eski idi
Ya orada eskiden çivi veya harcın içinde inşaat teli vardır
Nem ile pas alçı içinde ilerlemişe benziyor.
Klimanın yanına gidecekseniz, kapağını açmak zor değil, kapak açık iken kablo bağı yerine tel mi bükmüşler bakın.Merhaba, sıvı duvarın içerisinde değil boyanın üzerinde hocam, yarın daha net fotoğraf yükleyeceğim
Garanti kapsamında sorun giderilir mi? Adana'dayız Ersin Ustayı arayabilir miyiz yoksa FGEurope ile mi görüşmeliyiz servis için?Rekordan kaçak varsa gaz ve yağ karışımı akmış olabilir.
montajı yapan servisi arayın hocam fg'yi aramaya gerek yok sistemde zaten garanti gözükür muhatap'ta servistir.Garanti kapsamında sorun giderilir mi? Adana'dayız Ersin Ustayı arayabilir miyiz yoksa FGEurope ile mi görüşmeliyiz servis için?
İki ihtimal var rekorda kaçak var yada tahliye düzgün değil servis ile iletişime geçin.Merhaba, arkadaşımın midea xtreme save klimasının altından görselde görüldüğü gibi sıvı akmış. Hangi ayarlarda kaç derece kullandığında yaptığını bilmiyoruz bugün ben fark ettim. Sizce neden olur bilgisi olan var mı?
Ekli dosyayı görüntüle 25130
montajı yapan servisi arayın hocam fg'yi aramaya gerek yok sistemde zaten garanti gözükür muhatap'ta servistir.
olaki kaçak varsa zaten kullanıcı hatası olmaz garanti kapsamında onarım veya düzeltim yapılır.
İki ihtimal var rekorda kaçak var yada tahliye düzgün değil servis ile iletişime geçin.
Arkadaşa söyledim, tekrar yaşanırsa servisi arayalım dedi uğraşmak istemedi bende üstelemedim. Olur da yaşanırsa servisi çağırıp son durumu buraya yazacağım.Hocam umarim en kisa zamanda cozulur. Gelismelerden haberdar edin lutfen.
Klimanızın iç ünite rekor bağlantı kısmına iyi bandaj yapmamışlar yada çürümüşde olabilir sogutmada performans kaybı yoksa %100 bandajdan su akıtıyor bunu sizde kontrol edebilirsiniz klimanızı soğutma modunda çalıştırın alttaki 2 tırnagı önce aşşagıya sonra yukarıya doğru çekip kontol edebilirsinizMerhaba, arkadaşımın midea xtreme save klimasının altından görselde görüldüğü gibi sıvı akmış. Hangi ayarlarda kaç derece kullandığında yaptığını bilmiyoruz bugün ben fark ettim. Sizce neden olur bilgisi olan var mı?
Ekli dosyayı görüntüle 25130
Merhaba Adem Abi tüketici hakem heyeti’nde savunması geldi diyor bu olumlu olumlu sonuç bana ne zaman bilgi verirlerRekordan kaçak varsa gaz ve yağ karışımı akmış olabilir.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.