Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Midea Prime Klima tavsiye edermisiniz.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sertaç
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Sertaç

Yeni Üye
Yeni Üye
Öncelikle herkese merhaba, Sıcaklar basmadan ev için klima araştırmaya başladım. Adem beyin videolarından edindiğin az biraz tecrübe ile samsung, arçelik, beko, gibi birkaç marka içinden bunu gözüme kestirdim. midea prime ma2-18nxd0-i 18.000 btu klima. Bu klima 18000 küsür lira civarında. Bu veya 18.19 bin bütçe ile wifi özellikleri olan klima tavsiyelerine ihtiyacım var. Yardımcı olabilecek herkese şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Öncelikle herkese merhaba, Sıcaklar basmadan için klima araştırmaya başladım. Adem beyin videolarından edindiğin az biraz tecrübe ile samsung, arçelik, beko, gibi birkaç marka içinden bunu gözüme kestirdim. midea prime ma2-18nxd0-i 18.000 btu klima. Bu klima 18000 küsür lira civarında. Bu veya 18.19 bin bütçe ile wifi özellikleri olan klima tavsiyelerine ihtiyacım var. Yardımcı olabilecek herkese şimdiden teşekkürler.
Merhaba; Mide klimalar ile çok iyi sonuçlar elde etmiş olmamızın yanı sıra halen 3 ayrı modelin testlerine devam ediyoruz. İlk olarak gelen Prime, daha sonra gelen Xtreme Save ve en son gelen All Easy Pro.

Performans, enerji verimliliği, montaj kalitesi vs bu konularda ileri derecede iyiler ancak ne yazık ki ürünler pahalı geliyor.
Ayrıca Prime ve Xtreme Save serilerinde ısıtma modunda kasa genleşme sesi yaptığını tespit edip yayınladık bu konuda da bildiğiniz olsun isterim.

Xtreme Save serisinde 3 aylık tüketim maliyeti yanlış hatırlamıyorsam 387kw gib bir şeydi. Prime zaten ilk test ettiğimiz üründü ve oldukça başarılı sonuçlar sunmuştu ki şu an bu satırları yazıyor olduğum mutfağımızda sol tarafımda çalışan klima kendisidir. 3 üncü seneye doğru gidiyoruz ve vaat edilen ne varsa şu zamana kadar hepsini teyit ettik.

Pahalı olmaları konusuna bir çözüm üretilebilecek mi bakacağız çünkü sezona giriş öncesi bir faaliyet toplantıları var ve ben de davet edildim, 1,5 sene kadar önce bir toplantılarına daha katılmış ve tespitlerimi yine kendilerine aktarmıştım.

%25 antidamping vergisi şu an en büyük sorunları diyebilirim. Malum bu ürünler Çin ithalatı klimalar.
Bu konunun açığını yakalayan örneğin LG, parça halde dışarıdan buraya getirip Arçelik ile yaptığı anlaşma neticesi YERLİ MONTAJ adı altında teşvik alıyor. Bu sefer aradaki açık iyice artıyor.

Sorun şu ki Yerli Montaj kavramı Mitsbishi Electric klimalarda da var ve adının kalitesini tam olarak yansıtmayan bu klimalar zaten orijinal montajları gibi sonuç da vermiyor. Zaten Şu Konuda da göreceğiniz üzere orijinaline electric, yerlisine elektrik detayı da var.

Şimdi siz bize bir soru sordunuz ben size bin açıklama yaptım neden?

Söz konusu Midea olduğunda ürünlerin performanslarının iyi, ürünlerin kendilerinin ise hakikaten kaliteli çıkmaları neticesi çok ön plana aldık ve bu durum reklam anlaşmamız var şeklinde lanse ediliyor.

FG Europe firması bize ücretsiz ürün gönderiyor, biz de ücretsiz ürün testleri yapıyoruz aradaki tek bağ bu.

Hiçbir ürün ile ilgili yaptığımız hiçbir yoruma ve incelemeye dair hesap verme şartımıza riayet eden her firmaya kapımız bu yönde açıktır ve buna cesaret gösteren markaların sayısı da inanın gün geçtikçe artıyor.

Bizden gerçekler dışında hiç bir şey duymayacağınızın verdiği rahatlık ile bu ürünlere dair dilediğiniz her soruyu sorabilirsiniz. 3 modelin 3 ü de elimizde şu an.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri