Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi MİDEA veya FİYAT PERFORMANS KLİMA ÖNERİSİ (BİRAZ ACİL)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GENC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

GENC

Meraklı
Meraklı
Bütçe
25 - 35 bin arası
Marka Model Bilgisi
MİDEA VESTEL vs.
Cümleten hayırlı akşamlar. Geçenlerde taşınabilir klima alma ile ilgili konu açmıştık. Okuyanlar hatırlar ev sahibi ile ilgili problem vardı. Konuda anlaştık klima alınacak fiyat kiradan düşülecek. Ama olayımız 2. el bir klima takmaktan yana sıfırına yanaşmıyor. Tam ben ne yapsak diye düşünürken bizim aile etrafı aradı ''Oğlum bizim klima sesli çalışıyor eskisi gibide güçlü çalışmıyor kaç sene oldu, deniz kenarı olunca da nem var yaşımız geçti kalp tansiyon şeker artık evde durulmuyor. Varsa bunu yenileyelim hatta senin o izlediğin abine ulaşırsan bize O na zahmet bir model söylesin'' dediler. Bizde çok şükür hem 2. el klimayı çıkarmış hem de aileyi sevindirmiş olalım diye gene geldik buralara. @Adem Helvacı abim ile çok uzun süre Midea modellerinin videolarını izler forumda şehir bazlı servis sorunları vakum ile montaj problemlerinin paylaşıldığını hatırlıyorum. Kısacası aklımda midea veya vestel vardı ama konulara uzak kaldık. İlla bu iki model olacak değil. Enişte bey sağolsun dyson marka klima var vs demiş. varsa bende bilmem bütçe 25/35 arası varsa fiyat performans ürünü o da olur. Ön yargılı yaklaşmamak için direkt buraya yazıyorum kur farkı model vs bakmadan fiyatlar artmışta olabilir. Sizlerden biraz acil tavsiye istiyorum. Hem ailenin durumu yukarda yazdığım gibi hem de şehir dışı çalışmalarım fazla 3 4 güne gidiyorum 15 gün olmayacağım. İstanbul Küçükçekmece ye 2+1 daireye takılacak bu bölgede servisler tutarlı çalışır mı sonradan bizi üzer mi bilemem. Belki biride çıkar söyler o servisi seçmeyiz. Size zahmet forumda konuya vakıf abilerimiz kardeşlerim varsa cevabınızı bekliyorum gitmeden halledeyim. Şimdiden vaktinize şağlık.

İstanbul Küçükçekmece Güney ve Batı Köşe çephesi salonun üstü teras yalıtım yok tahmını 60 m2 2+1 takılacak salon 22 m2 civarı.

Son düzenleme:
@gölge46 sizlere zahmet bir öneriniz var mı?
Hocam sizin yaşam alanı ortalama 22 m2 olmasına rağmen teras+izolasyon zafiyetiniz olduğu için güçlü 12 btu klima lazım
midea xreme 12 btu öneririm hemde bütçenize uygun
Buradan size en yakın bayii bulun görüşün bakalım vakum yapıyorlarmı sorun bayiinin tutumu nasıl hoşunuza giderse alırsınız yoksa da tekrar konuşuruz.

Sevgili @gölge46 güzel tespitte bulunmuş.
İzolasyon zafiyeti ısı yükünü (Aslında soğutma yükünü) arttıracağı için standart 12 lik bir ürün yerine iyi kalorili bir 12 lik klima alıp durumu tolere etmeniz gerekir. Bütçenizin de müsait olması nedeniyle Xtreme 12 lik ürün nokta atışı ürün olabilir.

Yine de alternatif ürün istersen onu da değerlendirirz elbette :ok

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri