Merhaba Adem bey, televizyon ile ilgili pek çok bilgi verici videonuzu e yazınızı inceledim. Sayenizde televizyon alırken nelere dikkat etmemiz gerektiği noktasında inceleyebildiğim kadarıyla bilgi sahibi olabildim. Televizyon alacağım kullanıcı profilime göre hangi seçeneklere bakmam gerekiyor.
Kullanıcı profili;
Migren hastasıyım dolasıyla ışık ve sese karşı hassasiyetim var.
TV kışın 30 derece yan açıdan, yazın oturma düzeninin değişmesiyle tam karşıdan izlenecek.
TV izleme mesafesi 1.5 ile 2 metre
TV'ye tek yan tarafındaki pencerelerden ışık geliyor.
TV'nin ömrü önemli bu yüzden QLED düşünüyorum. Diğer öne rilere de açığım.
Günlük izlenme süresi ortalama 5 saat.
50'' ile 55'' arasında kaldım. 55'' için izleme mesafesi kısa farkındayım. Daha büyük bir yere taşınma olasılığına karşı 55'' bir süre 1.5-2 metre mesafeden izlenebilir mi emin olamadım.
Kanal geçiş hızı, görüntü yenileme hızı önemli.
Kullanım amacı ise laptop ile kullanma, film. belgesel ve klasik uydu yanını
Bazı televizyonlarda sesli komut özelliği gördüm ilgimi çekti ancak çok da şart değil.
Kullanıcı profili;
Migren hastasıyım dolasıyla ışık ve sese karşı hassasiyetim var.
TV kışın 30 derece yan açıdan, yazın oturma düzeninin değişmesiyle tam karşıdan izlenecek.
TV izleme mesafesi 1.5 ile 2 metre
TV'ye tek yan tarafındaki pencerelerden ışık geliyor.
TV'nin ömrü önemli bu yüzden QLED düşünüyorum. Diğer öne rilere de açığım.
Günlük izlenme süresi ortalama 5 saat.
50'' ile 55'' arasında kaldım. 55'' için izleme mesafesi kısa farkındayım. Daha büyük bir yere taşınma olasılığına karşı 55'' bir süre 1.5-2 metre mesafeden izlenebilir mi emin olamadım.
Kanal geçiş hızı, görüntü yenileme hızı önemli.
Kullanım amacı ise laptop ile kullanma, film. belgesel ve klasik uydu yanını
Bazı televizyonlarda sesli komut özelliği gördüm ilgimi çekti ancak çok da şart değil.