Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Migros Sanal Market - Fairy Platinum Plus 40 Yıkama Bulaşık Makinesi Deterjanı Kapsülü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Rüstem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Maalesef teslimat yapılmıyor adresimize.ya önümüzdeki 4 gün dolu uyarısı veriyorlar ya da konumunuza servis yok diyorlar. Buraya migros marketi bile bu sene açıldı, 7 senedir buradayız.

Kötüymüş o. Benim burada sıkıntı çekmediğim tek şey Migros. 3M Migrosa çok yakınım. Zaten ona gidene kadar şok, bim, a101 market de var cadde üzerinde.

Maalesef teslimat yapılmıyor adresimize.ya önümüzdeki 4 gün dolu uyarısı veriyorlar ya da konumunuza servis yok diyorlar. Buraya migros marketi bile bu sene açıldı, 7 senedir buradayız.
Trafikte bir yere ulaşamıyorum, ot böcek göremiyorum çatı harici ama her siparişim geliyor. Ha sorsan Yelda abla hangisini seçerdin diye. Sanırım varsın Migros 4 gün gelmesin derdim :kiskis

Bu arada Migros'un çoğu yaptığı indirimi eş zamanlı Amazon da yapıyor. Aynı indirimle ben Amazon'dan almıştım Fairy'leri. Migros teslimat ücreti, teslimat kotası derken yüklü sipariş vermeyen beni hep üzmüştür.

Trafikte bir yere ulaşamıyorum, ot böcek göremiyorum çatı harici ama her siparişim geliyor. Ha sorsan Yelda abla hangisini seçerdin diye. Sanırım varsın Migros 4 gün gelmesin derdim :kiskis

Bu arada Migros'un çoğu yaptığı indirimi eş zamanlı Amazon da yapıyor. Aynı indirimle ben Amazon'dan almıştım Fairy'leri. Migros teslimat ücreti, teslimat kotası derken yüklü sipariş vermeyen beni hep üzmüştür.
Trafikte harcanan zaman ve şehrin boğucu tarafı hesaba katılınca yaşadığımız yer cennet diyorum. ?

Trafikte harcanan zaman ve şehrin boğucu tarafı hesaba katılınca yaşadığımız yer cennet diyorum. ?
Yahu cennet zaten cennet. Sabah kalktığında "Beş dakika daha yaaa" deme lüksü İstanbul'da yok. Çünkü trafik o beş dakika içinde kaos haline gelir, gidilecek yerde park yeri olmaz, toplu taşımada bir araç kaçarsa diğeri yine kaos olur. İnsan gideceği doktoru trafiğe ve park yerine göre seçer mi? Seçiyor :LOL:
Ben İstanbul Tuzla'da oturuyor, Beylikdüzü'nde çalışıyordum en son. 3 saat gidiş, 3 saat dönüş. Evde uyumuyor, yolda uyuyarak o süreyi verimli hale getirmiş oluyordum :haha
Ben servis varlığına inanıyorum şu an. Yoksa yine üç saat imkansıza yakın ve konforlu bir uykudan bahsedilemez :LOL:

Yahu cennet zaten cennet. Sabah kalktığında "Beş dakika daha yaaa" deme lüksü İstanbul'da yok. Çünkü trafik o beş dakika içinde kaos haline gelir, gidilecek yerde park yeri olmaz, toplu taşımada bir araç kaçarsa diğeri yine kaos olur. İnsan gideceği doktoru trafiğe ve park yerine göre seçer mi? Seçiyor :LOL:

Ben servis varlığına inanıyorum şu an. Yoksa yine üç saat imkansıza yakın ve konforlu bir uykudan bahsedilemez :LOL:
Benim de İstanbul'a geldiğimde yaşadığım en büyük problem park oluyor. Trafiği sabrımla yok sayabiliyorum da park yeri bulmak için dolaşıp durmak işkence geliyor. ? Kırsalda yaşamak diye bir video serisi başlatayım da özenip buralara gelin. :hihi

Benim de İstanbul'a geldiğimde yaşadığım en büyük problem park oluyor. Trafiği sabrımla yok sayabiliyorum da park yeri bulmak için dolaşıp durmak işkence geliyor. ? Kırsalda yaşamak diye bir video serisi başlatayım da özenip buralara gelin. :hihi
Dün park yeri için Kadıköy'de yarım saat İspark kapısında bekledik. Ki bunu İstanbul'da yaşayanlar bilir ki GERÇEKTEN yarım saat az bir süre. Kendimi şanslı hissettim :haha

Kurbağanın altını yavaş yavaş açtılar ya, kanıksadık hepimiz. Her gün bir iki dakika daha evden erken çıkmak zorunda kaldık ve hiçbir şeyi fark edemedik. Ettiğimizde de boğazımıza kadar batmış olduk.

Sivaslılar Sivas'a dönerse İstanbul rahatlar bence :haha

Dün park yeri için Kadıköy'de yarım saat İspark kapısında bekledik. Ki bunu İstanbul'da yaşayanlar bilir ki GERÇEKTEN yarım saat az bir süre. Kendimi şanslı hissettim :haha

Kurbağanın altını yavaş yavaş açtılar ya, kanıksadık hepimiz. Her gün bir iki dakika daha evden erken çıkmak zorunda kaldık ve hiçbir şeyi fark edemedik. Ettiğimizde de boğazımıza kadar batmış olduk.

Sivaslılar Sivas'a dönerse İstanbul rahatlar bence :haha
Allah kolaylık versin. :hihi Hoş birkaç gün sonra bende orada olacağım ve bunu yaşayacağım. ☹️

Neyse, bizim ofisin önü boş, tüm forum park edebilir. :haha

Sivaslılarla konuşuyorum arada, gitmeye niyetleri yokmuş. Hatta Sivaslı olup Sivası bilmeyen o kadar çok insan var ki İstanbulda.:haha

Allah kolaylık versin. :hihi Hoş birkaç gün sonra bende orada olacağım ve bunu yaşayacağım. ☹️

Neyse, bizim ofisin önü boş, tüm forum park edebilir. :haha

Sivaslılarla konuşuyorum arada, gitmeye niyetleri yokmuş. Hatta Sivaslı olup Sivası bilmeyen o kadar çok insan var ki İstanbulda.:haha
Ofis adresi alayım, park edemediğimde gelir bırakır oradan otobüse biner giderim :haha

Bu gidişle hepimiz Sivas'a yerleşeceğiz çünkü yazık boş kaldı şehir :LOL:

Ofis adresi alayım, park edemediğimde gelir bırakır oradan otobüse biner giderim :haha

Bu gidişle hepimiz Sivas'a yerleşeceğiz çünkü yazık boş kaldı şehir :LOL:
İnceleriz Bilişim ve Sosyal Medya Hizmetleri
:hihi

Tüpçü Fikret geldi aklıma. Burda Sivaslılar bile yaşamıyor. ? Soğuk, deniz yok. Olsa hemen giderdik. ?

İnceleriz Bilişim ve Sosyal Medya Hizmetleri
:hihi

Tüpçü Fikret geldi aklıma. Burda Sivaslılar bile yaşamıyor. ? Soğuk, deniz yok. Olsa hemen giderdik. ?
8 saat veriyor. Trafikte geçirilen süre için makul gelebilir her an. Çok doluyum :LOL:

Sivaslılar bu adresi de gördü. Deniz var ve sıcak. Her an gelebilirler :LOL:

8 saat veriyor. Trafikte geçirilen süre için makul gelebilir her an. Çok doluyum :LOL:

Sivaslılar bu adresi de gördü. Deniz var ve sıcak. Her an gelebilirler :LOL:
Her insan kaliteli bir yaşamı hak eder. O yüzden İstanbul'u boşverin. :hihi

@Adem Helvacı'yı bile mangala alıştırmak üzereyim. Öyle güzel buralar. :hihi

Züvaslılar küçük İstanbul oluşturmak istiyorsa boş alan çok. :haha (Siyasiler gibi hemen arsa toplamaya başlandı.)

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri