Turkcell evet pahalı ama whatsapp, instagram, twitter, tiktok takılanlar için hepsi yeterli. Gerçekten işi gereği ilçe ilçe gezen biri için kullanılması iyi olabilir. Şehirlerarası otobüslerdeki internetler genellikle Turkcell (Superbox), Ondan sonra TT Mobil Wifi. Vodafone'a çok rastlamadım. Turkcell'i iki kere kullandım, birinde 3-4 ayda diğerinde 1 ayda kaçtım. Sürekli bir şeyler satma isteği, her şeyi paraya bağlaması beni sinir etmişti. 2 saatlik internet versen ne vermesen ne. Yumurta kırıyoruz, bu haftaki hediyen X TL'ye şu kadar internet diyor. İster istemez Bip'e itiyor. Kendi servislerinin içinde boğuyor. Bir de ekrana ansızın gelen flash bildirimleri can sıkmıştı. Bu yönden en iyi bulduğum Bimcell'di. Ne arayan ne soran var, bittikçe TL yüklerdim, paketimi alırdım. Bayramdan bayrama mesaj atarlardı.
Günlük olarak Whatsapp'ta yazışan, Instagram'da gezen biri için hiçbiri fark etmez gibi. Çekmeme gibi bir durum zaten az yaşanacak bir olay. Bi abimin "Bizim köyde bir tek Vodafone çekiyor, ama şehir merkezinde evde çekmiyor." dediği de oldu. Zamanında herkes bir kırsala yatırım yapmış, bütün köy de o operatörü kullanıyor, diğer operatörler de o bölgede hiç müşterisi yok diye o bölgeye yatırım yapmak istemiyor olabilir.
Oyun işleriyle ilgili bazıları da Vodafone Freezone'un o oyunlarda ek internet veren tarifelerini kullanıyor ki o ilaveleri olmayana göre daha pahalı. Vodafone efendi de en düşük ping garantisi yazıyor. Bizden kısıp 2 kat fazla ödeyen müşterilerine mi veriyor acaba.
Ortada zaten bir danışıklı dövüş durumu var, hastanelerde artık kullanılan cihazlardan dolayı mı nedir bir çekim sıkıntısı var hep, özellikle eksi katlarda. Şehrin ortasında bir özel hastanede giriş kattan merdivenle iki adım atınca TT ve Turkcell gidiyor. Aralarında 2 km bile olmayan diğer bir hastanede ise sadece Turkcell iyi sonuç veriyor. Rivayetlere göre bu hastaneler inşaattayken Vodafone birine Turkcell diğerine bir çalışmalar yapmış.