Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Murat hocam ve adem hocam mail attım adem hocama sanırım yoğun dönemedi. Hava temizleme cihazı

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

sltn hira

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
20.000
Marka Model Bilgisi
Üzmeyecek
Annem kronik Astım hastası ciğerler Bayağı kötü zaten nemli bir bölgede yaşıyoruz Doktor anneme uyuduğunu da daha hava temizleme cihazı bulunsun demiş çünkü ciğerler bayağı bir doluymuş servis konusunda problem yaşamayacağım ve gerçekten beni mağdur etmeyecek bir hava temizleme cihazına ihtiyacım var Hangisini önerirsiniz ya da hangi markanın hangi modelini yani pahalı olmayacak çok fazla ve beni de üzmeyecek güzel bir ürün kaliteli bir ürün olsun istiyorum

Merhabalar, anneniz için acil şifalar dilerim öncelikle. Herhangi bir marka/model önerisi yapmayacağım ama alacağınız cihazın filtre fiyatlarına bakmayı unutmayın. Bazı modellerde fiyatlar çok yüksek olabiliyor. Konuyu görünce hatırlatma yapmak istedim.

Annem kronik Astım hastası ciğerler Bayağı kötü zaten nemli bir bölgede yaşıyoruz Doktor anneme uyuduğunu da daha hava temizleme cihazı bulunsun demiş çünkü ciğerler bayağı bir doluymuş servis konusunda problem yaşamayacağım ve gerçekten beni mağdur etmeyecek bir hava temizleme cihazına ihtiyacım var Hangisini önerirsiniz ya da hangi markanın hangi modelini yani pahalı olmayacak çok fazla ve beni de üzmeyecek güzel bir ürün kaliteli bir ürün olsun istiyorum
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Merhabalar, anneniz için acil şifalar dilerim öncelikle. Herhangi bir marka/model önerisi yapmayacağım ama alacağınız cihazın filtre fiyatlarına bakmayı unutmayın. Bazı modellerde fiyatlar çok yüksek olabiliyor. Konuyu görünce hatırlatma yapmak istedim.
Çok teşekkür ederim. Bilgilendirdiğiniz için. Tüm şifa bekleyenler şifa bulsun

Uyurken lazımsa ve anneniz 20db gibi seslerden rahatsız olmuyorsa mini modeller(mesela mi air purifier 4 compact) alınıp yatağın hemen yanında şifonyer, sehpa gibi şeyler varsa üzerine konabilir daha iyi olur.
Uyurken lazım denmiş hastalık olarak pek bilgim yok ama bana göre evin havasındaki genel tozu azaltmak için bütçeniz yazdığınız gibi 20000 ise yatağın hemen yanına mini bir model alıp evin başka bir kısmınada bir tane büyük model konulursa(bütçenizden daha düşük fiyata rahatlıkla yapılabilir) tüm evin havası daha temiz olur bana göre daha iyi olur.

Son düzenleme:
Uyurken lazımsa ve anneniz 20db gibi seslerden rahatsız olmuyorsa mini modeller(mesela mi air purifier 4 compact) alınıp yatağın hemen yanında şifonyer, sehpa gibi şeyler varsa üzerine konabilir daha iyi olur.
Uyurken lazım denmiş hastalık olarak pek bilgim yok ama bana göre evin havasındaki genel tozu azaltmak için bütçeniz yazdığınız gibi 20000 ise yatağın hemen yanına mini bir model alıp evin başka bir kısmınada bir tane büyük model konulursa(bütçenizden daha düşük fiyata rahatlıkla yapılabilir) tüm evin havası daha temiz olur bana göre daha iyi olur.
Çok teşekkür ederim aslında çok iyi olur evcil hayvanım var çok iyi olur mutfağında açık mutfak çok işime yarar önereceğiniz model var mı ev için

Çok teşekkür ederim aslında çok iyi olur evcil hayvanım var çok iyi olur mutfağında açık mutfak çok işime yarar önereceğiniz model var mı ev için
Pek bilgim yok o yüzden lütfen direkt öneri olarak algılamayın, takip listenize alıp araştırırsanız iyi olur. Yatağın yanına koymalık mini olarak Levoit core 300s pro güzel ürün bu özellikle araştırma listenizde olsun ses seviyesi minimum 22db. Daha ucuz ve minimum 20db sesli olarakta xiaomi smart air purifier 4 compact popüler bir ürün.
Büyük ürün olarak shark never change 5 clean sense IQ normal ve max modeli hoşuma gitti ama pek bilgim yok.

Aklınızda bulunsun hava temizleyiciler otomatik modda havada ekstra kirlilik oluşmadığı sürece genelde düşük modda çalışır bu yüzden gerekirse manuel olarak kademesini arttırabilirsiniz uygulaması olan modellerde ne kadar arttırabileceğinizi uygulamadan daha detaylı seçebileceğiniz için uygulama bağlantısını yapmanız iyi olur aynı zamanda koku gidermesi ve hava temizliği için iyonizer bulunan modeller iyonizer açıkken ciğerleri "belki" daha çok rahatsız edebilir bu yüzden sorun olursa, gerekirse bu özelliği kapatmayı düşünebilirsiniz.

Son düzenleme:
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri