[BGCOLOR=rgb(255, 255, 255)]N11 den ürün aldım ve üründen memnun kalmadım iade başlattım. İade'yi Sürat Kargo ya da Aras Kargo ile gönderi iade kodu ile değil de kendim Yurtiçi Kargo ile gönderdim. Bunun sebebi adrese gelmeyen Aras Kargo ve Sürat Kargo'dur. Bende işten fırsat bulamıyordum akşam 17.00'da gidiyorum iadeleri almıyorlardı. Mecbur bende çalıştığım firmanın anlaşmalı olduğu Yurtiçi Kargo firması ile gönderdim. Her gün farklı lokasyonlarda çalıştığım içinde hangi Yurtiçi Kargo şubesi ile gönderdiğimi hatırlamıyorum. 15 ile 29 Aralık arası bir durum. Tabi Yurtiçi kargosu ile göndermeden önce satıcıya bu durumu belirttim satıcıda gönderebilirsiniz dedi, bende gönderdim. Satıcı ürününü iade aldığını ve iade için onay verdiğini belirtiyor gerisini N11 yapacak dedi. Şimdi N11 benden kargo takip numarası istiyor Yurtiçi kargosunda sorgulama yaptırdım alıcı adı soyadı, adres ve telefonunda sistemde çıkmıyor ama alıcı ürünü teslim aldığını onaylıyor. Bu durumda N11 paramı iade etmiyor durumu anlatıyorum bana yalancı muamelesi yaparcasına paranı veremeyiz kargo takip numarası gönder diyor. Satıcı ürünü aldığını beyan ediyor. Eğer n11 parayı iade etmezse icra takibi başlatabilirmiyim.[/BGCOLOR]