Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Nacizane Beyaz Eşya Tavsiyesi için

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

demirbey

Yeni Üye
Yeni Üye
Herkese merhaba, iyi akşamlar diliyorum.
Kısa süre içerisinde beyaz eşya almayı planlıyorum fakat çok araştırma yapmama rağmen henüz net bir fikre sahip değilim.
Buzdolabı, çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi için şu an ayırabildiğim bütçe 60-70 bin civarı.
Çamaşır makinesinde 9 kg yeterli olur diye düşünüyoruz, diğerleri hakkında net bir fikrimiz yok açıkcası.
Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum, şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar.

Herkese merhaba, iyi akşamlar diliyorum.
Kısa süre içerisinde beyaz eşya almayı planlıyorum fakat çok araştırma yapmama rağmen henüz net bir fikre sahip değilim.
Buzdolabı, çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi için şu an ayırabildiğim bütçe 60-70 bin civarı.
Çamaşır makinesinde 9 kg yeterli olur diye düşünüyoruz, diğerleri hakkında net bir fikrimiz yok açıkcası.
Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum, şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar.
Profilo CGA244F0TR çamaşır makinesi
Profilo BMS622V1 6 Programlı Bulaşık Makinesi
Profilo BD3076WCAP buzdolabı

Hepsi tepe modeller araştırıp inceleyebilirsiniz hocam

Son düzenleme:
Hocam değerli yorumunuz ve öneriniz için teşekkür ederim. Attığınız listeyi incelediğimde yaklaşık 80 bin tl lik bir tutar çıkıyor ortaya.
Sizce bu tutar için zorlamama değecek bir seçim mi olur? Kafamı kurcalayan bir diğer konu da servis noktasında da Siemens'in yeterli olup olmadığı.
Bu konularda da müsait olduğunuzda fikrinizi alabilirsem çok memnun olurum.

Hocam değerli yorumunuz ve öneriniz için teşekkür ederim. Attığınız listeyi incelediğimde yaklaşık 80 bin tl lik bir tutar çıkıyor ortaya.
Sizce bu tutar için zorlamama değecek bir seçim mi olur? Kafamı kurcalayan bir diğer konu da servis noktasında da Siemens'in yeterli olup olmadığı.
Zorlama imkanın varsa zorlayın bence siemens ürünlere zaten bosch yetkli servisleri bakıyor birebir aynı. Siemens bosch göre daha kaliteli

Hocam BSH ürünlerine (Profilo, Bosch ve Siemens) aynı servis bakıyor. Yaşadığınız il ve ilçede servis var mı kontrol edin önce. Küçük il ve ilçelerde servis imkanı kısıtlı olabiliyor. Genelde BSH grubu servisi tüketicisini üzmez. Profilo, Bosch ve Siemens ürünleri temelde aşağı yukarı aynı ürünleri kullanırlar. Başta tasarım ve program ayarları farklılıkları vardır (bulaşık ve çamaşır makinesinde daha fazla özel program olması vs)

Küçük bir il veya ilçede yaşıyorsanız, satış sonrası hizmetleri düşünüp yerli firmalara yönelebilirsiniz.

Buzdolabı için koymayı düşündüğünüz alanı en boy ve derinlik olarak ölçüp ona göre bakın derim. Küçük bir evdeyseniz yer problemi çekmemek için ona göre tercih yaparsınız.

Hocam BSH ürünlerine (Profilo, Bosch ve Siemens) aynı servis bakıyor. Yaşadığınız il ve ilçede servis var mı kontrol edin önce. Küçük il ve ilçelerde servis imkanı kısıtlı olabiliyor. Genelde BSH grubu servisi tüketicisini üzmez. Profilo, Bosch ve Siemens ürünleri temelde aşağı yukarı aynı ürünleri kullanırlar. Başta tasarım ve program ayarları farklılıkları vardır (bulaşık ve çamaşır makinesinde daha fazla özel program olması vs)

Küçük bir il veya ilçede yaşıyorsanız, satış sonrası hizmetleri düşünüp yerli firmalara yönelebilirsiniz.

Buzdolabı için koymayı düşündüğünüz alanı en boy ve derinlik olarak ölçüp ona göre bakın derim. Küçük bir evdeyseniz yer problemi çekmemek için ona göre tercih yaparsınız.
Hocam yorum için çok teşekkür ederim bugün Siemens bayisinden fiyat aldım ve şu kafamı kurcaladı. Tam olarak neden bu fiyata Siemens almalıyım sizce? Bir de 33 bin TL fiyat verilen KG55NRWE0N kompresör ünün de Panasonic olduğu söylendi bu doğru mu acaba?

Ayrıca Siemens bayisinden fiyat aldım ve bu 4 ürün için 83500 TL'lik bir fiyat verildi. Ne düşünüyorsunuz hocam bu fiyat hakkında @Murat ALA?
Musait oldugunuzda yardımcı olabilir misiniz?

KG55NVWE0N
WG42A1X2TR
SN23IW51KT
WQ41G200TR

bende 120 _140 bin civarı komple beyaz eşya arayışı içersindeyim yeni evlenecek yeğenim için. buz dolabı, çamaşır mak., kurutma mak. bulaşık makinası ve ankastre set. kasım indiriminden bişeyler yakalayabilirim belki umuduyla şimdiden ürünleri belirleyip fiyat takibine başlamak niyetim. forum öncüleri arkadaşlardan bu konuda destek talep ediyorum. mümkünse aynı markadan gidip defalarca farklı servislerle uğraşmasalar iyi olur diye düşünüyorum.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri