Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Nazilli Klima Önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan talhaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

talhaa

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
20000-30000
Marka Model Bilgisi
Farketmez
Merhaba herkese iyi günler dilerim. Klima almaya karar verdim ve nelere dikkat etmek gerektiği konusunda çok bilgim yok. 3 katlı bir binada 2.katta oturuyorum. Kullanacağım oda 18m2. Klimayı hem soğutma hem de bütün kış ısınma için kullanmak istiyorum. Aydın Nazilli'de oturuyorum. Aklımda herhangi bir marka yok. Şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

• k.PNG
    k.PNG
    8.2 KB · Görüntüleme: 17
Merhaba herkese iyi günler dilerim. Klima almaya karar verdim ve nelere dikkat etmek gerektiği konusunda çok bilgim yok. 3 katlı bir binada 2.katta oturuyorum. Kullanacağım oda 18m2. Klimayı hem soğutma hem de bütün kış ısınma için kullanmak istiyorum. Aydın Nazilli'de oturuyorum. Aklımda herhangi bir marka yok. Şimdiden teşekkürler.
Normalde 9 btü yeterli fakat arasında çok fiyat farkı olmadığı için 12 lik midealarda 100w a kadar rahatlıkla kısabildiği için 12 lik alın geçin derim midea xtreme save.
Aydında öyle kar tipi buz olmadığı için üst seri bir cihaza gerek yok diye düşünüyorum tabi bütçeniz kısıtlı ise airfel 12 btü de alabilirsiniz

Normalde 9 btü yeterli fakat arasında çok fiyat farkı olmadığı için 12 lik midealarda 100w a kadar rahatlıkla kısabildiği için 12 lik alın geçin derim midea xtreme save.
Aydında öyle kar tipi buz olmadığı için üst seri bir cihaza gerek yok diye düşünüyorum tabi bütçeniz kısıtlı ise airfel 12 btü de alabilirsiniz
teşekkür ederim. internette birkaç yerde airfel servisi için sıkıntılı yazmışlar. Genel bir şey mi yoksa yerine göre değişiyor mu ?

teşekkür ederim. internette birkaç yerde airfel servisi için sıkıntılı yazmışlar. Genel bir şey mi yoksa yerine göre değişiyor mu ?
Servisi sıkıntılı yazılmamış bir marka veya şehir yoktur sonuçta çalışanların ağzına bakan bir meslek bu servisçilik ve kalifiye elemanda malesef artık yok yaşadığınız şehirdeki bayii ile görüşüp hassasiyetinizi belirtip vakumsuz montajı kesinlikle kabul etmediğinizi söyleyip alım yapabilirsiniz

Servisi sıkıntılı yazılmamış bir marka veya şehir yoktur sonuçta çalışanların ağzına bakan bir meslek bu servisçilik ve kalifiye elemanda malesef artık yok yaşadığınız şehirdeki bayii ile görüşüp hassasiyetinizi belirtip vakumsuz montajı kesinlikle kabul etmediğinizi söyleyip alım yapabilirsiniz
Anladım teşekkürler tekrardan iyi günler.

Anladım teşekkürler tekrardan iyi günler.
Nazilli bölgesi için Airfel biçilmiş kaftan olur ama Prime kasa bir ürün olduğunu unutmayın lütfen.
Onun yerine bütçeyi biraz daha zorlayıp (ısıtma faktörü nedeniyle) Şu Ürünü değerlendirmenizi tavsiye ederim.
Satıcı zaten firmanın kendisi, montajını da yine airfelde olduğu gibi Daikin bayileri yapıyor ama iki klima arasında dağlar kadar fark var açık ve net.

Nazilli bölgesi için Airfel biçilmiş kaftan olur ama Prime kasa bir ürün olduğunu unutmayın lütfen.
Onun yerine bütçeyi biraz daha zorlayıp (ısıtma faktörü nedeniyle) Şu Ürünü değerlendirmenizi tavsiye ederim.
Satıcı zaten firmanın kendisi, montajını da yine airfelde olduğu gibi Daikin bayileri yapıyor ama iki klima arasında dağlar kadar fark var açık ve net.
Abi bu nerden çıktı ilk defa gördüm ben 😂
Teknik özelliklerini inceledim şimdi xtreme ile birebir aynı gibi geldi ilginç bunuda ekleyelim listemize

Attığınız üründen sonra biraz daha araştırıp bütçe arttırma kararı aldım.Hem sizin kanalınızdan hem de buradan çokça midea xtreme save modelinin önerildiğini gördüm .Nazilli'de midea yetkili satış servis bayisi var.Bu bölge için servis konusunda bilginiz var mı ?

Bu zaten xreme'in kendisi 😂
Aynı Airfel Bosch kaira gibi onlarda prime ın donanımı na sahip
Acaba onlar ne zaman xreme kasaya geçecek.
Evet abi Midea Xtreme klima farklı isim ile farklı ithalatçı ile geliyor.
Bu hafta montajı yapılacak benim eve de bir tane. 1 Temmuz itibariyle testlere başlayacağım.
Tabi ki geldiğinde söküp dağıtacağız ilk iş :ok

Attığınız üründen sonra biraz daha araştırıp bütçe arttırma kararı aldım.Hem sizin kanalınızdan hem de buradan çokça midea xtreme save modelinin önerildiğini gördüm .Nazilli'de midea yetkili satış servis bayisi var.Bu bölge için servis konusunda bilginiz var mı ?
05442682971 den ulaşıp görüşebilirsiniz Abdullah ile. :ok

Evet abi Midea Xtreme klima farklı isim ile farklı ithalatçı ile geliyor.
Bu hafta montajı yapılacak benim eve de bir tane. 1 Temmuz itibariyle testlere başlayacağım.
Tabi ki geldiğinde söküp dağıtacağız ilk iş :ok
Ooo abi çok sevindim
İlk xreme kasa olduğu için çalışma değerlerini çok merak ediyorum şimdiden ellerine sağlık 🙋

Ooo abi çok sevindim
İlk xreme kasa olduğu için çalışma değerlerini çok merak ediyorum şimdiden ellerine sağlık 🙋
İnan bana ben de çok merak ediyorum.
Aslında Bayram önü takılacaktı ama malum yoğunluk var. Baktım bizim Oğuzhanın sesi çıkmıyor, ben anladım durumu ve hiç aramadım bilerek. Az önce telefon açtım, bu hafta Perşembe hariç (toplantım var) bir gün belirleyip montajı yaptırmasını rica ettim.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri