Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Teknik Soru Next start 4k tv box ses kısıklığı sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sean2645
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

sean2645

Yeni Üye
Yeni Üye
Marka Model Bilgisi
Next start 4k tv box
İyi günler dilerim yaptığım araştırmalar ve forumda ki değerli forumdaşların tavsiyeleri üzerine next start 4k tv box aldım tv box ile ilgili ses sorunu yaşıyorum. Sesi çok düşük veriyor hdmi kablosunu söküp tekrar takınca düzeliyor.gece tv yi kapatıyorum sabah yine ses kısık yine hdmi kablosunu söküp takıyorum düzeliyor. Tv box yeniden başlayılınca da ses sorunu düzeliyor ama cihaz bir süre kapalı kalıp açılınca yine ses kısılıyor bu sorunun bir çözümü var mıdır?

Bilgisi olan yok sanırım ☺️ teşekkür ederim iyi forumlar.
Var var olmaz mı cec ile ilgili bir sorun cec açıksa kapatın yada tv seçimi yaptıysanız ayarlardan kumanda button ayarı diye bir bölüm var orayı bulun Google TV seçin.
Sesli komut asistan ile sesi maksimuma al da diyebilirsiniz.
Ben Cec i kapatıyorum genelde TV'box üzerinde.
Görseldeki bölümü bulup Google TV seçin ses için.

IMG_20231122_120014.jpg

Teşekkür ederim sorun düzeldi böylelikle. Ufak bir yan etki ses kalitesi azaldı ama eskisinden daha memnunum

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri