Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Onvo 55f900 USB den APK Yükleme Sorunu *Çözüldü*

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Aycan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Öne çıkan
Muhtemelen cihaza uyumsuz ya da uyumsuz olduğunu düşündüğü için öyle bir hata veriyor. Aynı uygulamanın farklı bir sürümünü deneyin. TV uygulaması varsa mutlaka TV için olan versiyonunu deneyin.

Muhtemelen cihaza uyumsuz ya da uyumsuz olduğunu düşündüğü için öyle bir hata veriyor. Aynı uygulamanın farklı bir sürümünü deneyin. TV uygulaması varsa mutlaka TV için olan versiyonunu deneyin.
Hah konunun bileni de geldi hoş geldi :)

Adem bey öncelikle söyle diyeyim. Instagram da dediğiniz programı yükledim. Sonra flash bellek gördü sizin oradaki Google Chrome APK yüklemeye çalıştım o hatayı verdi sonra da NETV GOLD Onu demedim aynı hatayı verdi.

Merhaba, yüklemek istediğiniz uygulamayı yazarsanız, yarın ofisteki 55F900 de deneyip sorunun ne olduğuna bakabilirim eğer isterseniz.
Adem bey öncelikle söyle diyeyim. Instagram da sizi seyrettim dediğiniz gibi programı yükledim. Sonra flash bellek
gördü sizin oradaki Google Chrome APK yüklemeye çalıştım o hatayı verdi sonra da NETV GOLD Onu demedim aynı hatayı verdi.

Adem bey öncelikle söyle diyeyim. Instagram da sizi seyrettim dediğiniz gibi programı yükledim. Sonra flash bellek
gördü sizin oradaki Google Chrome APK yüklemeye çalıştım o hatayı verdi sonra da NETV GOLD Onu demedim aynı hatayı verdi.
Tamam aynı şekilde kontrol edeceğim. sonra @NBKpro ile istişare eder size cevap dönerim.

Bir küçük düzeltme yapayım yanlış anlaşılma olmasın.

Bugün pazarmış, ofise yarın geçeceğim bilginiz olsun.
Aklıma geldi .Adem bey sıkıntı değil.Fakat daha önce size bahsetmiştim size hatırlarsanız aldığım onvo 55f900 TV ekranlarının sol köşede içten lekeler var demiştim o öyle kaldı servis çok duyarsız kaldı onvo dan da hiç bir dönüş yapılmadı.

Bir küçük düzeltme yapayım yanlış anlaşılma olmasın.

Bugün pazarmış, ofise yarın geçeceğim

bilginiz olsun.
Adem bey baktınız mı APK YÜKLEME konusunu

Aklıma geldi .Adem bey sıkıntı değil.Fakat daha önce size bahsetmiştim size hatırlarsanız aldığım onvo 55f900 TV ekranlarının sol köşede içten lekeler var demiştim o öyle kaldı servis çok duyarsız kaldı onvo dan da hiç bir dönüş yapılmadı.

Adem bey baktınız mı APK YÜKLEME konusunu
Merhaba; Sizin izlediğiniz video şu mu acaba?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Ben şimdi sizin bahsettiğiniz uygulamayı yüklemeyi deneyeceğim

Ben pc de uygulamayı indirip FAT32 ile formatlanmış boş bir bellek içerisine yazılımı yerleştirip tv ye taktım, aşağıdaki şekilde ilerledik, takribi 1 dakikada yükleme işlemi bitti program açıldı.

n1.jpeg
n2.jpeg
n3.jpeg
n4.jpeg
n5.jpeg
n6.jpeg
n7.jpeg
n8.jpeg
n9.jpeg
n10.jpeg
n11.jpeg

Öncelikle teşekkür ederim.benim flaş bellek fat 32

Öncelikle teşekkür ederim.benim flaş bellek fat 32 acaba ben eksik birşey mi yapıyorum. Bilemedim sizin yüklediginiz link i atabilir misiniz

Teşekkür ederim güncelleme istedi.

Tabi ki

Bilgisayarıma indirip tv ye kurduğum apk yı drive alanıma yükledim sizin için.

İndirme linki aşaıda

Teşekkür ederim.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri