Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Teknik Soru Onvo 55F950 Kumanda Geç algılama Sorunu

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

blackerror05

Yeni Üye
Yeni Üye
Marka Model Bilgisi
Onvo 55F950
arkadaşlar merhaba bir ay öncesinden vatanbilgisayardan Onvo 55F950 Markalı tv satın aldım aldıgım günden beridir Devam eden kasma sorunu vardı ama Cihaz kasma yapmıyormuş tam tersi Kumanda'da sorun var sanırım.Google Tv uygulaması içinde kumanda Var tv kitlenmeye veya kumanda'dan Geç algılamaya baslayınca google Tv uygulamasındaki kumandayı açtım hemen Ve sistem yağ gibi akıyor ama tv kumandasından aynı anda denendiginde 2 3 saniye yeri geliyo r 4 5 saniye sonra tepki veriyor kumanda bu kumandayı nasıl nereden değiştiricez nasıl bir yol izlemem lazım acaba ?

arkadaşlar merhaba bir ay öncesinden vatanbilgisayardan Onvo 55F950 Markalı tv satın aldım aldıgım günden beridir Devam eden kasma sorunu vardı ama Cihaz kasma yapmıyormuş tam tersi Kumanda'da sorun var sanırım.Google Tv uygulaması içinde kumanda Var tv kitlenmeye veya kumanda'dan Geç algılamaya baslayınca google Tv uygulamasındaki kumandayı açtım hemen Ve sistem yağ gibi akıyor ama tv kumandasından aynı anda denendiginde 2 3 saniye yeri geliyo r 4 5 saniye sonra tepki veriyor kumanda bu kumandayı nasıl nereden değiştiricez nasıl bir yol izlemem lazım acaba ?
Aynı TV bende de var ve bende de kumanda geç tepki veriyor, Google TV uygulamasından kumanda ederken ise çok hızlı, müşteri hizmetleri ilk 6 ay garantiden değiştiğini söylüyor, @Adem Helvacı hocam ise TV nin normal garanti süresince kumandanın da garantiye girdiğini söylüyor ancak yetkili servisler ise kumanda aksesuar garantiye girmiyor diyor, bir müddet şehirdışındayım döndüğümde servisle görüşeceğim bakalım.

Aynı TV bende de var ve bende de kumanda geç tepki veriyor, Google TV uygulamasından kumanda ederken ise çok hızlı, müşteri hizmetleri ilk 6 ay garantiden değiştiğini söylüyor, @Adem Helvacı hocam ise TV nin normal garanti süresince kumandanın da garantiye girdiğini söylüyor ancak yetkili servisler ise kumanda aksesuar garantiye girmiyor diyor, bir müddet şehirdışındayım döndüğümde servisle görüşeceğim bakalım.
Aksesuara giriyor evette tuşu basmasa veya kırılsa biyeri müşteri hatası desinler cepten aldırsınlar eywallahta 1 aylık tv de 2 defa markalı pillerden alıp değiştirdim değişen bişey olmadı yarın sabah gidicem bakalım ne dicek servis.kafama takılan şey kumanda değişiminden sonra gelen kumanda'da aynı olursa ne olcak ? sonuçta 1 aylık tv ve ilk aldıgım gün başladı bu sorun ben tv Ram düşük ondan kasıyor die düşündüm ama burada konu açtım biri google tv kumandasını denememi söyledi ve tv kasmaya basladıgında google tv uygulama kumandası ile deenedigimde kasmanın tv deil kumanda ile alakalı oldugunu anlamış oldum Adem bey bu konu hakkında bilgi verirse sevinirim

Aksesuara giriyor evette tuşu basmasa veya kırılsa biyeri müşteri hatası desinler cepten aldırsınlar eywallahta 1 aylık tv de 2 defa markalı pillerden alıp değiştirdim değişen bişey olmadı yarın sabah gidicem bakalım ne dicek servis.kafama takılan şey kumanda değişiminden sonra gelen kumanda'da aynı olursa ne olcak ? sonuçta 1 aylık tv ve ilk aldıgım gün başladı bu sorun ben tv Ram düşük ondan kasıyor die düşündüm ama burada konu açtım biri google tv kumandasını denememi söyledi ve tv kasmaya basladıgında google tv uygulama kumandası ile deenedigimde kasmanın tv deil kumanda ile alakalı oldugunu anlamış oldum Adem bey bu konu hakkında bilgi verirse sevinirim
Servise giderseniz sonucu buradan yazar mısınız lütfen.

Kumandayı cep telefonu kamerasından test metodunu kullandınız mı

tuşa bastıktan ne kadar sonra IR yanıp sönüyor.

Kumandayı cep telefonu kamerasından test metodunu kullandınız mı

tuşa bastıktan ne kadar sonra IR yanıp sönüyor.
Hocam bahsettiğimiz kumanda Bluetooth bağlantılı, yani IR göz ile değil Bluetooth bağlantısı üzerinden komut yürütüyor, Google TV uygulamasında ise bağlı bulunan wifi ağından direk kumanda ediliyor, sorun bu bence. Bluetooth eşleştirmeyi iptal edince de IR üzerinden yine ağır kalıyor.

Hocam bahsettiğimiz kumanda Bluetooth bağlantılı, yani IR göz ile değil Bluetooth bağlantısı üzerinden komut yürütüyor, Google TV uygulamasında ise bağlı bulunan wifi ağından direk kumanda ediliyor, sorun bu bence. Bluetooth eşleştirmeyi iptal edince de IR üzerinden yine ağır kalıyor.
2 verici sistemli olarak biliyordum.

Amasya yetkili servisteki arkadaş Aradı yarım saat önce baya bi tartısmamıza ragmen yapacağım birşey yok daha önce onvo tvlerde kumanda şikayeti hiç duymadım diyor tv nin kendi kasabileceğini kumanda ile alakalı olmadıgını söylüyor inatla.kasma esnasında google tv uygulamasındaki kumanda ile denediğimde kasma yapmadığını aynı esnada kumanda da gecikmeler oldugunu söylüyorum ama kumanda ile alakalı deil ben hiç kumanda şikayeti almadım cihazda diyor.... kumandayı getir deneyelim dior, ama bu gec aldılama sorunu her daim yapmıyor ki kumandayı nasl deneyecek ? yokmu fikir sahibi yetkili arkadaş

Ben ankarada yetkili servisi aradım kumanda şikayetiyle aynı cevabı bana da verdiler. Daha önce böyle bi şikayet almadıklarını hatta tuşa bastıktan sonra tekrar basmak için zaman geçmesi gerektiğini söyledi. 13-14 yıllık lg marka tv de niye böyle olmuyor dediğimde cevap veremedi.

Ben ankarada yetkili servisi aradım kumanda şikayetiyle aynı cevabı bana da verdiler. Daha önce böyle bi şikayet almadıklarını hatta tuşa bastıktan sonra tekrar basmak için zaman geçmesi gerektiğini söyledi. 13-14 yıllık lg marka tv de niye böyle olmuyor dediğimde cevap veremedi.
geçiştiriyorlar belli ... müşteri hizmetlerini aradım servis ile görüşün dio servis ile görüşsek ne değişiyorki sanki..

Bende müşteri hizmetlerini aradığımda kumandanın 6 ay garantisi olduğu söylendi. Servis getir kumandayı bakalım dedi götürmedim.

Bende müşteri hizmetlerini aradığımda kumandanın 6 ay garantisi olduğu söylendi. Servis getir kumandayı bakalım dedi götürmedim.
banada aynı şeyi söylüyor kumandayı getir bakalım... ama anlamadıgım şey kumanda'da olsa sorun her zaman yapmadıgı için bu gecikme muhabbetini nasl anlayacaklar ummadıgın anda yapmaya baslıor cünki.

merhabalar arkadaşlar bende 65 inç senna (onvo yan ürünü ) kullanıyorum aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum, yaşadığım deneyimleri sizinle paylaşıyorum, orjinal kumanda da sesli komutu ve tuşları tv ye nekadar çok yakınsnız okadar iyi çalışıyor 1 m den sonra sıkıntı çıkarıyor, denemek için başka bir markanın akıllı kumandasını tanımladım onda da aynı sıkıntıyı yaşadım tuşları algılaması sıkıntılı, servise gittim kumandalar aksesura giriyor abi garantisi tok değişim olmaz dedi. bende bir kumanda daha buldum harici alıcılı olanlardan, alıcısını tv nin usb girişine takıyorsunuz gayet başarılı bir şekilde çalışıyor diğer odadan bile sesinizi algılıyor ve çalışıyor, tek bir sıkıntısı var tv nin fişini çektip geri taktığınızda stanby dan bu kumanda ile açamıyorsunuz orjinal kumandası ile açabiliyorsunuz. orjinal kumandası hem ir de ile hemde bluetooth ile çalışıyormuş. alıcılı kumanda sadece kendi alıcısı ile çalışıyor ir de si yok yani. iyi günler dilerim.

Bende Nordmende TV var ve aynı şekilde orijinal kumanda bozuldu. İnternetten muadil olan kumanda aldım ve şimdiye kadar ben bu işkenceyi neden çekmişim dedim.

Yan sanayii kumanda orijinalden daha akıcı çalışıyor. özellikle smart menu kısmında bir şey yazmaya çalıştığımda ölüyordum. Bu kumanda da öyle bir sorun olmadı. Bozulana kadar normali budur diye düşünüyordum. meğerse kumanda yavaşmış.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri