Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Teknik Soru onvo markasına ait NORDMENDE tv ekran sorunu

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Fatihbilgin

Yeni Üye
Yeni Üye
Marka Model Bilgisi
Nordmende NM50F353
merhaba nordmende tv kullanıcısım ve tam 2 yıl oldu. Garanti biteli 2 ay felan olmuştur.

televizyonu fabrika ayarlarına döndüm (cihaz kurtarma menüsü) daha önce yaptıştım ilk yapışım değil ama bu sefer yaparken ekran karışıklaştı ve yazılar birbirine girdi (Ekte fotoğrafı var ) ne olduğunu anlamadım çıhaz acıldı kanallarda aynıydı sonra elektiriği kestim ve taktım yine aynı ekran aynı kaldı 1 gün sonra bi umutla yine taktım fişi prize ama yine karışık yazılı kaldı bu televizyon iki kere servise gitmişti zaten ilk sorunu değildi ve garanti bittiği için ne yapmalıyım (zırt bırd) bozulan cihazlar üreden firma suçlumu.

WhatsApp Görsel 2024-02-03 saat 20.43.22_5bfe6582.jpg
WhatsApp Görsel 2024-02-03 saat 20.43.23_3a3be2ee.jpg
WhatsApp Görsel 2024-02-03 saat 20.43.21_ee266b7f.jpg
WhatsApp Görsel 2024-02-03 saat 20.43.22_f4871ea9.jpg

Son düzenleme:

Teknik Soru onvo markasına ait NORDMENDE tv ekran sorunu

Panel veya bağlantı kablolarında bir sorun var gibi. Eğer tamir görmüşse tamirde yapılan işçiliğin 6 ay garantisi var, diyelim ki garantinin son ayında arıza yaptı servis halletti, sonra tekrar aynı arızayı yaparsa 6 ay içinde yapılan bir önceki işlemin garantisinden dolayı yine ücretsiz onarım yapılır.

Eğer TV'yi sıfırladıktan sonra olduysa panel ayarlarıyla ilgilidir. Muhtemelen servis menüsünden düzeltilir. Servis menüsünde bilmediğiniz ayarı kesinlikle oynamayın geri dönüşü zor veya olmayan sıkıntılar çıkarabilir. Yazılım atınca da düzelmiyor servis menüsü ayarları.

Şu başlıktaki 2 numaralı videoyu izleyip az çok birşeyler...
Panel veya bağlantı kablolarında bir sorun var gibi. Eğer tamir görmüşse tamirde yapılan işçiliğin 6 ay garantisi var, diyelim ki garantinin son ayında arıza yaptı servis halletti, sonra tekrar aynı arızayı yaparsa 6 ay içinde yapılan bir önceki işlemin garantisinden dolayı yine ücretsiz onarım yapılır.

Eğer TV'yi sıfırladıktan sonra olduysa panel ayarlarıyla ilgilidir. Muhtemelen servis menüsünden düzeltilir. Servis menüsünde bilmediğiniz ayarı kesinlikle oynamayın geri dönüşü zor veya olmayan sıkıntılar çıkarabilir. Yazılım atınca da düzelmiyor servis menüsü ayarları.

Şu başlıktaki 2 numaralı videoyu izleyip az çok birşeyler yapabilirsiniz. Panel Setting kısmından. Fakat mevcuttaki ilk ayarları da unutmayın. Mümkünse video çekerek deneyin ki olmaması durumunda aynı adımları geri yapabilesiniz. Servis menüsünde ayarları yaptıktan sonra geri tuşu ile çıkıp menüyü kapatıp tvnin fişini çekip takmalısınız ayarların geçerli olabilmesi için.

Çözüm

Şu başlıktaki 2 numaralı videoyu izleyip az çok birşeyler yapabilirsiniz. Panel Setting kısmından. Fakat mevcuttaki ilk ayarları da unutmayın. Mümkünse video çekerek deneyin ki olmaması durumunda aynı adımları geri yapabilesiniz. Servis menüsünde ayarları yaptıktan sonra geri tuşu ile çıkıp menüyü kapatıp tvnin fişini çekip takmalısınız ayarların geçerli olabilmesi için.
teşekkür ederim eklediğiniz konudaki video işe yaradı panel division two screen yazıyordu one screnn yaptım çunku ekra yazılar yarından sonra ve once diye ikiye ayrılmıştı ve denedim geri duğmesine bastıktan sora fişi çektim sonra ekranı görmemle rahatlamam bir oldu sizin sayenizde servis kapılarna gitmeyeceğim teşekkür ederim ??

videoya çekmek çok mantıklı çekmeye çalıştım ama iyi çekememişim fotoğraflar ekte

WhatsApp Görsel 2024-02-03 saat 22.15.49_dd92eafe.jpg
WhatsApp Görsel 2024-02-03 saat 22.15.48_360e8aa9.jpg

teşekkür ederim eklediğiniz konudaki video işe yaradı panel division two screen yazıyordu one screnn yaptım çunku ekra yazılar yarından sonra ve once diye ikiye ayrılmıştı ve denedim geri duğmesine bastıktan sora fişi çektim sonra ekranı görmemle rahatlamam bir oldu sizin sayenizde servis kapılarna gitmeyeceğim teşekkür ederim ??

videoya çekmek çok mantıklı çekmeye çalıştım ama iyi çekememişim fotoğraflar ekte

Ekli dosyayı görüntüle 12294 Ekli dosyayı görüntüle 12293

Bu hatanın da nasıl çözüleceğini öğrenmiş olduk. başka soran olursa aklımızda bulunsun. Ben de tvyi sıfırlayınca renkler karışmıştı oynaya oynaya düzelttim.

Ekli dosyayı görüntüle 12294 Ekli dosyayı görüntüle 12293
Benimde böyle bir problemim oldu nasil yaptınız yardımcı olurmusunuz

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri