Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Teknik Soru Onvo OV43F800 kablosuz internet açılmıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gkhnn03
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

gkhnn03

Yeni Üye
Yeni Üye
Merhabalar, pazar günü aldığım ve sorunsuz kablosuz internete bağlanan Onvo OV43F800 model televizyonum bugün açtığımda kablosuz internetin kapalı olduğunu gördüm ve defalarca denememe rağmen ve tv yi sıfırlamama rağmen kablosuz interneti açamadım. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Daha 3 günlük bir TV'de böyle bir şey olması üzücü bir durum. İlk başta bağlanmış, sıfırlayınca da düzelmemiş. Donanım kaynaklı olma ihtimali yüksek. Wifi modülünde arıza olabilir. Vakit kaybetmeden yetkili servisle iletişime geçmeniz yararınıza olacaktır. Süreç hakkında bizlerle bilgi paylaşmayı da ihmal etmeyin.

Daha 3 günlük bir TV'de böyle bir şey olması üzücü bir durum. İlk başta bağlanmış, sıfırlayınca da düzelmemiş. Donanım kaynaklı olma ihtimali yüksek. Wifi modülünde arıza olabilir. Vakit kaybetmeden yetkili servisle iletişime geçmeniz yararınıza olacaktır. Süreç hakkında bizlerle bilgi paylaşmayı da ihmal etmeyin.
Servis ile iletişime geçtim, gelişme oldukça süreç hakkında bilgilendirme yapacağım. Donanımsal ise tamir yerine değişim isteme hakkım var mı acaba daha 1 haftalık cihaz ?

Merhabalar, pazar günü aldığım ve sorunsuz kablosuz internete bağlanan Onvo OV43F800 model televizyonum bugün açtığımda kablosuz internetin kapalı olduğunu gördüm ve defalarca denememe rağmen ve tv yi sıfırlamama rağmen kablosuz interneti açamadım. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Eğer wifi özelliği hiç açılmıyorsa, wifi kartında sorun olması yüksek ihtimal çünkü wifi kartının chipsetinden açıldığına dair sinyal boarda gelmiyodur.
Wifi açılıyor ancak ağ bulmuyorsa, telefonu hotspot moduna alıp TV'nin yanına yaklaştırın. Açtığınız wifi hotspot ağını görmüyorsa; sorun yine wifi kartında olması yüksek ihtimal. Wifi chipseti board ile açıldığına dair iletişim kuruyor ancak RX/TX haberleşmesinde sorun olabilir demektir. Eğer açtığınız wifi hotspot ağını az sinyalle olsa da görüyorsa, wifi çalışıyor ancak ya antende ya da anten kablosunda sorun vardır.

Servise arıza kaydı oluşturdum, pazartesi günü gelip bakacaklarını söylediler.

Sorunu video ile çekip paylaştım.
Kumandanın bluetooth ile bağlanmasında da sorun yaşıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Servise arıza kaydı oluşturdum, pazartesi günü gelip bakacaklarını söylediler.

Sorunu video ile çekip paylaştım.
Kumandanın bluetooth ile bağlanmasında da sorun yaşıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Wifi kartında sorun var. Wifi ve bluetooth aynı chipset üzerinden sağlanıyor.

Bugün servis geldi, kontol etti ve yazılım isteyeceğini ve geldiğinde kurup deneyeceklerini, olmazsa fabrikaya göndereceklerini söylediler.

Bugün servis geldi, kontol etti ve yazılım isteyeceğini ve geldiğinde kurup deneyeceklerini, olmazsa fabrikaya göndereceklerini söylediler.
Yazılım servise de siparişle mi geliyormuş, vah vah. Ürün bilgilerini ya da seri numarasını girip direkt indirme olanağı da yok demek ki. İşte servis altyapısı, servis sistemi, bundan önemli. Boşu boşuna 2 kere git gel yapacak servis. Onlar da "firma böyle istiyor ne yapalım" diyeceklerdir muhtemelen. Firmalara sormak lazım bu durumu, servis bile hazır yazılıma siparişle mi ulaşıyor diye. Bunların saklamaya değer, firmaların ticari sırları değil kıytırık bir android yazılımı olduğunu öğretmek lazım.

Hocam serviste cihazın özelliklerinden işletim sisteminden bihaber, bluetooth kısmına da girilmiyor diyorum özelliği yok diyor, cihaz andorid tv ama webos a yeni geçti sıkıntı oluyor diyor, sadece kablolu bağlanıyor birde çıkarıp dene kabloyu diyorlar aralarında vs vs arıza olduğuna zor ikna oldular sağolsunlar :)

servis 1 haftayı geçti yazılımı temin edemiyor ve her aradığımda yarın servisimiz gelecek deyip bekletiyorlar ne yapmalıyım ?

Servisten bir türlü hizmet alamıyorum, bugün öğleden sonra gelecekleri söylenildi ve şaşırtmadılar yine gelmediler. 1 Haftada 4 defa aradım her defasında yarın yarın diye diye 3. gün arızalanan tv oldu 17 günlük. Onvo tv ye bulaşmayın.

Servisten bir türlü hizmet alamıyorum, bugün öğleden sonra gelecekleri söylenildi ve şaşırtmadılar yine gelmediler. 1 Haftada 4 defa aradım her defasında yarın yarın diye diye 3. gün arızalanan tv oldu 17 günlük. Onvo tv ye bulaşmayın.
Direkt Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurun. @Adem Helvacı dilekçenizi hazırlamanıza yardımcı olacaktır.

Son durum; tv 1.5 haftadır serviste parça bekliyor, Onvo sağolsun hem servis hem yedek parça temini olarak paramla rezil etti. Alınan ürün sağlam çıkarsa ne âlâ, arıza yaparsa aldığına alacağına pişman ettiriyor bu marka. 3. günün de arızalandı ve 1 aydır uğraşıyorum hizmet alabilmek ve çözüme ulaştırabilmek için...

Son durum; tv 1.5 haftadır serviste parça bekliyor, Onvo sağolsun hem servis hem yedek parça temini olarak paramla rezil etti. Alınan ürün sağlam çıkarsa ne âlâ, arıza yaparsa aldığına alacağına pişman ettiriyor bu marka. 3. günün de arızalandı ve 1 aydır uğraşıyorum hizmet alabilmek ve çözüme ulaştırabilmek için...
Geçmiş olsun. Alternatif çözümü olan şeyler için kullandığım ürünü kesinlikle tamire vermiyorum. Benim TV'nin de wi-fi bağlantısı sorunlu. Bağlanıyor ama bir süre sonra koptuğunda bağla bağlayabilirsen. TV'yi fişten çekmek gerekiyor. Servise göndersem ufak bir zımbırtı için TV açılacak. 3 aylık TV. Ben de bir kablo ile modeme direkt bağladım. Şimdi sıkıntı yok. Kopma derdi kalmadı.

Bugün televizyonum teslim edildi, anakart değişimi yapılmış.

incelemedeki anakart ve panel olarak farklı üretilmiş bu cihaz.

csot panel kullanılmış ve anakart mt5867

Ekli dosyalar

• IMG_20230619_130748.jpg
    IMG_20230619_130748.jpg
    81.2 KB · Görüntüleme: 13
Bugün televizyonum teslim edildi, anakart değişimi yapılmış.

incelemedeki anakart ve panel olarak farklı üretilmiş bu cihaz.

csot panel kullanılmış ve anakart mt5867

@Adem Helvacı nasıl bir paneldir kalite ve ömür olarak hocam ?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri