- Marka Model Bilgisi
- ONVO OV55500
Merhaba Dün Ov55500 marka tv aldım. 10 dk sonra ekranda titreme, yeşil,mavi, Pembe çizgiler oluştu. İlk başta panel sorunu veya anakart sorunu olduğunu sandım. Ve şikayet var da aynı benim gibi yaşayan çok sayıda insan olduğunu farkettim. Ve detaylı test yaptım. İlk etapta uydu kanalları ile test ettim sorun yine aynı oldu. Daha sonra YouTube veya prime, netflix gibi uygulamarda test ettim sorun değişmedi. Usb ile video attım. Ve videoyu açmadan klasöre girer girmez yine aynısı oldu. Sonra tv fişini çıkarıp tekrar taktım. Web os mağazından deneme amaçlı oyun test ettim. Ve panel ile ilgili hiç bir sorun oluşmadı. Daha sonra Spotify ile test ettim yine oluşmadı. Ve TV'yi 5 saat ana ekranda hiç bir video ile temas kurmadan test ettim. Ekran da hiç bir sorun olmadı. Hdmi ile pc'ye bağladım. Sonuç panel ile ilgili hiç bir sorun olmadı. Teknik servis bilgisi bu konuda şikayet var yorumlarına göre yeterli değil. İnsanların TV yazılım sorunu yüzünden orda burda panel arızası,anakart arızası gibi nedenlerle heba oluyor. Her markada olduğu gibi tv markaları internet sitelerinden firmware dosyalarını paylaşırlar. Fakat yerli firmalar bunu paylaşmıyor. Usb'den 2 dk'lık işi olduğu için teknik servisle görüşmedim. Fakat firmware dosyalarını diğer firmalar gibi bulamıyorum. Yardımcı olur musunuz? Bu kadar insana faydalı olursunuz. İnsanlar Tv'lerini kullanamadan çöp oluyor. En son şikayet var da. 3. Tane tv değiştiren ama sonuç alamayan insanlar var. Sorun benimde detaylı testim sonucu web os yazılımsal sorun.