Himm onu fark etmedim evet artmış, geçende 11999 yapmıştı vatan bir iki gün sonra tekrar 10399 a düşürmüştü.Hocam ONVO OV55F950'nin fiyatı her yerde arttı. Şuan vatanda 11999 Pttavmde 11390 vs . 50 inc ile 55 inch arasında 1500tl fark var
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Himm onu fark etmedim evet artmış, geçende 11999 yapmıştı vatan bir iki gün sonra tekrar 10399 a düşürmüştü.Hocam ONVO OV55F950'nin fiyatı her yerde arttı. Şuan vatanda 11999 Pttavmde 11390 vs . 50 inc ile 55 inch arasında 1500tl fark var
Özellikle akşam 10 dan sonra bakın mutlaka, indirim yakalayabilir siniz, dediğim gibi ben aldıktan sonra daha ucuza da indi ama iade edemedim ?Ya sorma şimdi molaya çıktım bi ekran koruyucu falan bakayım derken o da ne 12k nedir aga bu ya. Cidden benim şansıma mı anlam veremedim. Bekleyecem abi yapacak bişey yok 12bin şuan çok zor benim o TV için bütçeme. Her akşam bakacam yapacak bişey yok.
Hocam şu 1 ay içinde 8bini de görmüş ben o rakamları beklemiyorum eyvallah da 12 nedir ya. Ben uyguna almaya çalışırken fiyat artıyor.Özellikle akşam 10 dan sonra bakın mutlaka, indirim yakalayabilir siniz, dediğim gibi ben aldıktan sonra daha ucuza da indi ama iade edemedim ?
Hocam valla bende çok kararsızım. Tvyi kargoya vermişler üstelik. Dönülmez bir yola mı girdim doğru mu yaptım bimiyorum artık. Evde 13 yıllık fullhd bir tv var bende odama alayım 4k oyun oynayayım dedim ama muhtemelen bir pişmanlık beni bekliyır gibi hayırlısı55f950 kullanıcısıyim görüntü kalitesi çok kötü 4k bile kötü gösteriyor salonda 70u9600 TV im var büyük olmasına rağmen çok güzel gösteriyor f950 göre pişmanım
Adem hocanın dediğine göre sizdeki eski TV nin paneli çok üst seviye, muhtemelen ona göre pişmanlık yaşamanız olası gibi görünüyor, net olarak bende alın diyemiyorum, elimden geldiğince fotolar vs de attım, yan açı da çekip attım, hız olarak çok iyi ona hiçbir lafım yok zaten. Karar artık almayı düşünenlerin.Hocam valla bende çok kararsızım. Tvyi kargoya vermişler üstelik. Dönülmez bir yola mı girdim doğru mu yaptım bimiyorum artık. Evde 13 yıllık fullhd bir tv var bende odama alayım 4k oyun oynayayım dedim ama muhtemelen bir pişmanlık beni bekliyır gibi hayırlısı
Hocam sizin TV de sorun olmasın, benim çektiğim gibi genel uydu, film vs birkaç resim çekip buraya atabilir misiniz, bende merak ettim.55f950 kullanıcısıyim görüntü kalitesi çok kötü 4k bile kötü gösteriyor salonda 70u9600 TV im var büyük olmasına rağmen çok güzel gösteriyor f950 göre pişmanım
Aslında sizde güzel olarak incelemişsiniz, webos normalde LG nin hızlı güzel bir sistemi ama onvoda nasıl iş çıkartıyor bilmiyorum, şuan Samsung tizen işletim sistemli sunny çıktı diye biliyorum, Adem hoca onvo da tizen çıkaracak demişti ama ne zaman belli değil, normal düz model Vestel grubu TV alıp mi box s 2. Nesil Google TV olan box ta alabilirsiniz (1600 civarı fiyatı)Öğlen gelen zamdan sonra moralim acayip bozuldu. Şimdi sakin kafayla bi diğer favori modellerime bakayım dedim.
Onvo OV55F950 modelinde ki indirim beklerken bindirim olması nedeni ile eğer indirim olmazsa diğer favori modellerimden sizce hangisi alınır. Yada son çare 2 hafta sonra mağazadan o an başka hangi marka model denk gelirse onu alacam.
Onvo OV55500
Onvo webos 9750tl
+Magiç kumanda
+ Fiyat farkı
- yönü webosu hiç bilmiyorum ve googleden yanayım. Eğer bunu alırsam kumandanın magiç olması harici box takma durumunda işlevsel olurmu.
Next ye-55gfsg7-4k
Next android TV 10900tl
+ Google ama android TV yani eski sürüm diyebiliriz yeniler Google TV artık.
+ Panel ips diyor ama detayını bilmiyorum.
- fiyat farkı
- hiç görmemiş olmam.
- ram, hafıza, işlemci vs bilgisi yok
Aslında hiç güzel inceleyemedim üstad. Evde tadilat var kaç aydır. İşten geliyorum elimde alçı, boya, çimento. Hafta içi ayrı dert hafta sonu ayrı dert adam akıllı inceleyemedim. Alçı yaparken kafamda model kiyaslıyorum o derece yani.Aslında sizde güzel olarak incelemişsiniz, webos normalde LG nin hızlı güzel bir sistemi ama onvoda nasıl iş çıkartıyor bilmiyorum, şuan Samsung tizen işletim sistemli sunny çıktı diye biliyorum, Adem hoca onvo da tizen çıkaracak demişti ama ne zaman belli değil, normal düz model Vestel grubu TV alıp mi box s 2. Nesil Google TV olan box ta alabilirsiniz (1600 civarı fiyatı)
Eyvallah üstad ben sana cevap yazarken ( kafayı boşaltma diyelim, ev düz duvar kime ne anlatayım bulmuşum bi pisikolog içimi dökeyim bari ) sen bana liste bile yapmışsın daha ne yapacaksın. Ben bi senin yazdıklarını detaylı okuyup ürünlere bakayım. İnşallah o modeller ile beni kafa Mevlana gibi olmaz zira benim frenler tutmuyor sabaha kafayı yerim sanırımBirkaç link bırakayım size;
Techwood Vestel üretimidir. Üretim yılı eksik ama en uygun 55 inch.
Daewoo Vestel üretimidir.
![]()
Daewoo 55DE55UA11 Ultra HD (4K) TV
Daewoo 55DE55UA11 Ultra HD (4K) TV 20277159 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Seg Vestel üretimidir.
![]()
SEG 55SBU740 Ultra HD (4K) TV
SEG 55SBU740 Ultra HD (4K) TV 20278018 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Altus Arçelik üretimidir, Google TV.
Grundig Arçelik üretimidir. Google TV.
![]()
Grundig 55 GHU 8000 Ultra HD (4K) TV
Grundig 55 GHU 8000 Ultra HD (4K) TV detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Eğer 12 binlere çıkacaksınız burada farklı alternatifler var, yada 8600 techwood alıp yanına 1600 Xiaomi Google TV box alıp toplam 10200 mal edebilirsiniz. Bu modeller bu fiyatlara var iken 11 bin tl next e ben kesinlikle bakmam, on on12 binden aşağı inmez ise onun yerine bu listeden Grundig e kayardim. Değerlendirip karar verin. Daha ne edeyim sizin için![]()
@ozgurguclu 55f950 webe özel 10799 olmuş, yani fiyati yukseltmisler maalesef, @PiSiCoMaT siz son indirimli alanlardan oldunuz galibaEyvallah üstad ben sana cevap yazarken ( kafayı boşaltma diyelim, ev düz duvar kime ne anlatayım bulmuşum bi pisikolog içimi dökeyim bari ) sen bana liste bile yapmışsın daha ne yapacaksın. Ben bi senin yazdıklarını detaylı okuyup ürünlere bakayım. İnşallah o modeller ile beni kafa Mevlana gibi olmaz zira benim frenler tutmuyor sabaha kafayı yerim sanırım![]()
Adil hocam zaten hep öyle olur. Bu ay anneme telefonu eskidi diye bir telefon alayım dedim. Yaşlı işi akıllı telefon olacağı için exra özellikler aramıyordum.@ozgurguclu 55f950 webe özel 10799 olmuş, yani fiyati yukseltmisler maalesef, @PiSiCoMaT siz son indirimli alanlardan oldunuz galiba
Anladım hocam nasibiniz iyi imiş, hayırlısı olsunAdil hocam zaten hep öyle olur. Bu ay anneme telefonu eskidi diye bir telefon alayım dedim. Yaşlı işi akıllı telefon olacağı için exra özellikler aramıyordum.
Başka bir türk markası Reeder S19 Max Pro bakıyordum. Amazonda anlık kampanya 6gb ram 256gb hafızalı sürümü 3250tlye düştü hemen aldım, telefonun fiyatı 4k üzerine çıktı. Ben 6GB ram 256gb Hafıza istememiştim ama modelin en üst sürümü en ucuz olunca mecburen aldım.
Televizyonda da aynı oldu herhalde 55'' duvar askı aparatıda sipariş ettim. Artık kendime hayırlı olsun diyorum. Görüntü kalitesi beni tatmin etmezse (resimleriniz oldukça güzel) bunu 2. el satıp artık TLCyi alacağım başka yapacak birşeyim yok...
Aynen üstad dün saat 22 den sonra baktım öyle olmuş. Biraz takip edecem bakalım. Bu arada alternatif de bakıyorum. Ha gözümü kapatıp elektro markette o piti pıtı de yapabilirim belki ama vakit sıkıntısı olduğu için gidip göremiyorum.@ozgurguclu 55f950 webe özel 10799 olmuş, yani fiyati yukseltmisler maalesef, @PiSiCoMaT siz son indirimli alanlardan oldunuz galiba
Sizin şanstan bi gıdım alabilirmiyimAdil hocam zaten hep öyle olur. Bu ay anneme telefonu eskidi diye bir telefon alayım dedim. Yaşlı işi akıllı telefon olacağı için exra özellikler aramıyordum.
Başka bir türk markası Reeder S19 Max Pro bakıyordum. Amazonda anlık kampanya 6gb ram 256gb hafızalı sürümü 3250tlye düştü hemen aldım, telefonun fiyatı 4k üzerine çıktı. Ben 6GB ram 256gb Hafıza istememiştim ama modelin en üst sürümü en ucuz olunca mecburen aldım.
Televizyonda da aynı oldu herhalde 55'' duvar askı aparatıda sipariş ettim. Artık kendime hayırlı olsun diyorum. Görüntü kalitesi beni tatmin etmezse (resimleriniz oldukça güzel) bunu 2. el satıp artık TLCyi alacağım başka yapacak birşeyim yok...
Bende de aynı durum var, ben alırken normalde indirim görmüş halde alırım ama ben aldıktan sonra daha da düşer fiyatlar, onvoda 910 TL, bulaşık makinesinde almıştım bu arada onda da 800 TL zarar ettim. Kasım indirimlerine inanmazdim ama benim aldığım ürünlerin Kasım indirimlerinde fiyatı düştüSizin şanstan bi gıdım alabilirmiyimbende nedense tam tersi oluyor. Bak mesela zam geliyor diye 2 ay önce beyaz eşya aldım aradan 1 ay geçti davlumbaz aldım ve davlumbazı alırken fark ettim ki benim beyazların fiyatı inmiş aşağıya. 2 aydır boşu boşuna evde yer kapladı garanti başladı hemde yüksek fiyata almış oldum. Şimdi de TV de aynısı oluyor ben alırım tak fiyat düşer. Bi garip şans var bende.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.