Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ürün Karşılaştırma Onvo ov65f900 ile ov65f950 fark

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan knn_bll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

knn_bll

Yeni Üye
Yeni Üye
Onvonun 65f900 modeli 65f950 den pahalı
F950 yeni versiyon olmasına rağmen.
F950 modeli ile ilgili fazla bilgi bulamdım ve fazla satıcıda yok.
Bu iki modelden birini alacağım
Yardımcı olur musunuz hangisi daha iyi

Onvonun 65f900 modeli 65f950 den pahalı
F950 yeni versiyon olmasına rağmen.
F950 modeli ile ilgili fazla bilgi bulamdım ve fazla satıcıda yok.
Bu iki modelden birini alacağım
Yardımcı olur musunuz hangisi daha iyi
F950 de 4 adet hdmi, 2gb ram var ve google tv
F900 da 3 adet hdmi, 1.5gb ram var ve android tv

Neden pahalı olduğuyla ilgili bir yorum yapamayacağım fakat alırken ürün kadar satıcı ve muhattap olunacak kişi/firma da önemli buna dikkat edin.

F950 de 4 adet hdmi, 2gb ram var ve google tv
F900 da 3 adet hdmi, 1.5gb ram var ve android tv

Neden pahalı olduğuyla ilgili bir yorum yapamayacağım fakat alırken ürün kadar satıcı ve muhattap olunacak kişi/firma da önemli buna dikkat edin.
Peki onvo nun servisi hakkında bilginiz var mı
Kurulum için falan servis nasıl

adem bey merhaba ben 65 inc tv almak istiyorum aslında toshiba 65ua3d63dt düşünüyordum ancak bütcem yetmiyor..bunun yerine onvo 65f900 ve 65f950 arasında kararsız kaldım..f950 daha ucuz teknik bilgilerinde biraz farklılıklar var mesela kelvin değeri f950 daha düşük antiglair biraz daha düşük bunların etkileri ne fark ettirebilir bilgilendirme yapabilirseniz sevinirim..teşekkürler

adem bey merhaba ben 65 inc tv almak istiyorum aslında toshiba 65ua3d63dt düşünüyordum ancak bütcem yetmiyor..bunun yerine onvo 65f900 ve 65f950 arasında kararsız kaldım..f950 daha ucuz teknik bilgilerinde biraz farklılıklar var mesela kelvin değeri f950 daha düşük antiglair biraz daha düşük bunların etkileri ne fark ettirebilir bilgilendirme yapabilirseniz sevinirim..teşekkürler
Kelvin değeri yüksek olması iyi olduğu veye kötü olduğu anlamına gelmiyor, tv nin mühendisliği esnasında kullanılan panelin ren uzay değerleri ile bağlantılı yani o rakam direkt olarak son kullanıcılar için değil Colorist arkadaşlar için yayınlanıyor.

AG katman %1 %3 arasında değişiyor neredeyse tüm üretimlerde. İstisna bazı SDP panellerde %5 oluyor.

F900 ün pahalı olmasının tek açıklaması pazarlama taktiği. İnsanımız pahalı olanı daha iyi kabul ediyor, satıcılar bunu gayet iyi biliyor.

teşekkürler adem bey bu durumda tercih olarak 65f950 daha doğru bir tercih olarak kabul edebilirmiyiz..malum asgari ücretli insanlarız hata yapmamaya çalışıyorum bu yüzden görüşleriniz benim için çok önemli..daha önce toshiba 65ua3d63dt tavsiyenizi okumuştum lakin 1 2 ayda fiyatı uçurdular...gönül isterdi ki keşke onu alabilsem..mecburen bu segmentte yine en iyi onvo görünüyor..teşekkürler..

teşekkürler adem bey bu durumda tercih olarak 65f950 daha doğru bir tercih olarak kabul edebilirmiyiz..malum asgari ücretli insanlarız hata yapmamaya çalışıyorum bu yüzden görüşleriniz benim için çok önemli..daha önce toshiba 65ua3d63dt tavsiyenizi okumuştum lakin 1 2 ayda fiyatı uçurdular...gönül isterdi ki keşke onu alabilsem..mecburen bu segmentte yine en iyi onvo görünüyor..teşekkürler..
Bir şey almayı düşündüğümüzde hemen almamız gerekiyor fiyatlar hep bir artış yönünde maalesef.

maalesef doğru...ilginç bir şekilde uçuk bir şekilde artıyor hemde..bunun dolarla veya akaryakıtla da ilgisi olduğunu düşünmüyorum.tamamen arz talep sanırım..
Daha bugün yazdım aynı mevzuyu,

3-5 gün önce forumdan bir dostumuzun tv konusunda ''TV de 17.000 liraymış'' , 7500tl ye tamir ettirmeyi düşünelim demiştim.

Aynı konuda bugün mesajlaşılınca tekrar baktım 19.000tl olmuş.

Ben fiyatlara itiraz ettiğimde genelde dolar mazot kira personel masrafı ve bilumum bahaneler sıralanır da arkadaş iki günde ne değişmiş olabilir yahu bir tv fiyatına %10 dan fazla zam gelsin?

Bunun hiçbir açıklaması yok, hepimiz konunun ne olduğunu biliyoruz.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri