Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

ONVO OV65F950 ALDIM

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Türk Osman

Meraklı
Meraklı
Merhaba arkadaşlar onvo marka 65f950 satın aldım dün gelip kurulumunu yaptılar bu cihazı almadan önce tcl55c635 cihazını almayı düşünüyordum fakat ekonomik sebeplerden bu cihazı aldım fazla inceleme şansım olmadı ama ilk izlenim şöyle ölü piksel bulutlanma ışık sızması vs yok yan açılardan gayet iyi sistem gayet seri ve akıcı kanal geçişleri çok iyi sesle kontrol iyi sesi güzel 50 inç olanı mağazada denemiştim çok kötüydü bu iyi karasal yayınların görüntüsü berbat, filml görüntüsü fena değil.
Forumda görmüştüm beyazlar beyaz bi problem yok sormak istediğiniz birşey varsa sorabilirsiniz
Bu konu altında bilgi alışverişi yapabiliriz

Merhaba arkadaşlar onvo marka 65f950 satın aldım dün gelip kurulumunu yaptılar bu cihazı almadan önce tcl55c635 cihazını almayı düşünüyordum fakat ekonomik sebeplerden bu cihazı aldım fazla inceleme şansım olmadı ama ilk izlenim şöyle ölü piksel bulutlanma ışık sızması vs yok yan açılardan gayet iyi sistem gayet seri ve akıcı kanal geçişleri çok iyi sesle kontrol iyi sesi güzel 50 inç olanı mağazada denemiştim çok kötüydü bu iyi karasal yayınların görüntüsü berbat, filml görüntüsü fena değil.
Forumda görmüştüm beyazlar beyaz bi problem yok sormak istediğiniz birşey varsa sorabilirsiniz
Hayırlı olsun. Sıkıntısız uzun zaman kullanmanız dileğiyle...

Bu konu başlığını kulüp de yaparız duruma göre :ok

Güzel günlerde kullanın.

Aklıma gelmişken, Onvo 65F950 için yan açı performansından hep farklı yaklaşımlar oldu.

Sizin görüşünüz nedir bu panelin yan açı performansı ile ilgili :alala

Kutu içeriğinde akıllı (sihirli) kumanda çıktı mı üstadım?

Hayırlı olsun. Sıkıntısız uzun zaman kullanmanız dileğiyle...
Teşekkürler
Aklıma gelmişken, Onvo 65F950 için yan açı performansından hep farklı yaklaşımlar oldu.

Sizin görüşünüz nedir bu panelin yan açı performansı ile ilgili :alala
Mesafenin bir önemi varmıdır ? Uzaklık olarak bilmiyorum denemedim.1.5metre uzaklık ile yan açıdan karşıdan nasılsa aynı Görüntü.isteyen olursa video ve resim çekip ekleyebilirim

Teşekkürler

Mesafenin bir önemi varmıdır ? Uzaklık olarak bilmiyorum denemedim.1.5metre uzaklık ile yan açıdan karşıdan nasılsa aynı Görüntü.isteyen olursa video ve resim çekip ekleyebilirim
Harika olur :)
Mesafe şu bakımdan önemli. Normalde hiç kimse televizyonunu 10 veya 170 derece gibi açılarla dibinden izlemez mantığından hareketle sizin ölçü gayet normal.
Hani tipik Türk aile yapısında koltuk düzeni nasıl ise o şekilde bir aile bu ürünü satın aldığında ne ile karşılaşabilir bunu anlayabimek adına.

Çekim yaparken kameranın ışık ayarını sabitlerseniz çok sevinirim :ok

Ekli dosyalar

• IMG_20230411_142311.jpg
    IMG_20230411_142311.jpg
    34.5 KB · Görüntüleme: 31
Akıllı derken Türkçe sesli komuta uygun kumanda değil mi?
Air Mouse özelliği var sanmasın insanlar yanlışlıkla :ok
Adem abi. Evkur'dan aldım ilan başlığında ekteki gibi yazıyor. Çıkan kumandada Air mouse özelliği yok. Bu cihaza ekstra sihirli kumanda alırsam çalışır mı. Yoksa ürünü iade edip 65500 serisi mi alayım.

Ekli dosyalar

• IMG_20230411_141852.jpg
    IMG_20230411_141852.jpg
    22.5 KB · Görüntüleme: 19
Bende bu kumanda çıktı. Bunu sihirli olarak kullanamadım
Evet aynı kumanda air özelliği varmı bilmiyorum belki air özelliği veren bir ayar vardır yada bir uygulama bunu öğrenmek gerekiyor.
Bu firmaların hepsine takıntılıyım bu konularda sanki hatır için üretiyorlar bu ürünleri ne satarken bilgi alabiliyorsun ne alınca; yahu kardeşim bu ürünle neler yaparım neler yapamam yazsana kılavuza yada TV’nin kendisine bir video yükle.
Size bir sorum olacak ekran yansıtmayı yapamadım Sürekli açık şekilde ayarlardan ama ne yaptıysam olmadı hem hem android hem iPhone iOS denedim olmadı başka bir uygulama indirdim onunla da iPhone bağladım android olmadı

Evet aynı kumanda air özelliği varmı bilmiyorum belki air özelliği veren bir ayar vardır yada bir uygulama bunu öğrenmek gerekiyor.
Bu firmaların hepsine takıntılıyım bu konularda sanki hatır için üretiyorlar bu ürünleri ne satarken bilgi alabiliyorsun ne alınca; yahu kardeşim bu ürünle neler yaparım neler yapamam yazsana kılavuza yada TV’nin kendisine bir video yükle.
Size bir sorum olacak ekran yansıtmayı yapamadım Sürekli açık şekilde ayarlardan ama ne yaptıysam olmadı hem hem android hem iPhone iOS denedim olmadı başka bir uygulama indirdim onunla da iPhone bağladım android olmadı
Deneme fırsatım olmadı çünkü servise kurdurmadım. Kumandadan dolayı. Tekrar kutulattım. İade edeceğim.

Deneme fırsatım olmadı çünkü servise kurdurmadım. Kumandadan dolayı. Tekrar kutulattım. İade edeceğim.

Üstad İnan ki bende uydu görüntüsü yüzünden beğenmedim iade etsem mi diye düşünüyorum o kadar kötü eski Tv’im ips full hd çözünürlüktü bu ultra hd olmasına rağmen ondan kötü,mağazada karasal yayın açıp bakma şansı yok hepsi demo görüntü.ama filmlerde idare eder.acaba 500 serisi nasıl ?

Üstad İnan ki bende uydu görüntüsü yüzünden beğenmedim iade etsem mi diye düşünüyorum o kadar kötü eski Tv’im ips full hd çözünürlüktü bu ultra hd olmasına rağmen ondan kötü,mağazada karasal yayın açıp bakma şansı yok hepsi demo görüntü.ama filmlerde idare eder.acaba 500 serisi nasıl ?
Ben de 65500 alacam inşallah. İade prosedürünü geçebilirsem.

Kısa bir bilgi vereyim.
Buradaki akıl kavramı Türkçe sesli komuta atıftır.

Webos olanlarda air mouse özellikli kumanda olur bunlarda olmaz.

Mesela hangi kanal ve nasıl bir kötülük abi?
Ben de hemen burada iki ayrı onvı üzerinde kontrol edeyim.

Bir de görsel paylaşırsan çok sevinirim.
Sinyal kalitesi 90-100 arası resim kalitesiyle biraz oynadım çok bi fark olmadı video ve resim paylaşacağım şuan çalışıyorum kısa bir süre içinde ekleyeceğim.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri