Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ürün Karşılaştırma ONVO OV65F950 mi ONVO OV55F950 mi tercih etmeliyim ?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

oblivion34

Yeni Üye
Yeni Üye
Merhabalar. İlk çıkan lcd lerden olan yılların emektarı Sony televizyonumuz hakkı rahmetine kavuştuğu için bütçeme uygun tv ararken youtube kanalınızdan denk gelip konu açıyorum. Yan açıdan izleme yapılmayacak doğrudan karşıdan izlenim sağlanacak. Kullanım amacım olarak haftalık maç yayınlarını ve tivibu yayınlarını izleyeceğim. İzleme mesafem 3-4 metre olacak. Bu doğrultuda iki üründen hangisini seçsem nokta atışı yapmış olurum. Sevgiler saygılar.

Merhabalar. İlk çıkan lcd lerden olan yılların emektarı Sony televizyonumuz hakkı rahmetine kavuştuğu için bütçeme uygun tv ararken youtube kanalınızdan denk gelip konu açıyorum. Yan açıdan izleme yapılmayacak doğrudan karşıdan izlenim sağlanacak. Kullanım amacım olarak haftalık maç yayınlarını ve tivibu yayınlarını izleyeceğim. İzleme mesafem 3-4 metre olacak. Bu doğrultuda iki üründen hangisini seçsem nokta atışı yapmış olurum. Sevgiler saygılar.
Bende az önce vatanda indirimde 65500 modelini gördüm onvo nasıl acaba LG webos tabanlı filan yazıyor 9.530 lira şuan saat 6 ya kadar gece indirimi var

Bu biraz da size kalmış bir durum 3-4 metreden 43 inç kullanan da var 75 de.

Bende az önce vatanda indirimde 65500 modelini gördüm onvo nasıl acaba LG webos tabanlı filan yazıyor 9.530 lira şuan saat 6 ya kadar gece indirimi var
yazmış olduğum modeller google tv modelleri yeni çıktı isterseniz onlara bakın derim.
Bu biraz da size kalmış bir durum 3-4 metreden 43 inç kullanan da var 75 de.
önceki televizyonum 40 inç olarak uzun yıllar hizmet verdi ama birtık küçük de geliyordu. çözünürlük olarak 65 inç 55 inçe göre biraz daha pixel mi gelir acaba bilemedim.

@Adem Helvacı adem bey siz 65 inçlik modeli yakından görüp inceleme şansınız oldu mu sizce ne yapmalıyım ?
Daha iki saat kadar önce bu iki tv yi aynı anda alan çok sevdiğim bir dostum ile telefonda görüştüm. Hatta wp den bana görseller ulaştırdı.
Münferit olduğunu düşündüğüm bir beyaz performans sorunu gördüm 65F950 de.

55F950 için CANAVAR diyen dostumuz 65F950 den HİÇ MEMNUN DEĞİLİM dedi, ayarları tek tek telefonda birlikte kontrol ettik, hakikaten o tv ye özel şekilde beyaz kesinlikle beyaz değil griye yakındı.

Akşam tekrar kontrol edecek, ben 65F950 yi gözümle görmedim, o nedenle size %100 doğru geri bildirim yapamam, bildiğim ürün olan 55'' üzerinden size garanti vermem daha doğru olur.

Daha iki saat kadar önce bu iki tv yi aynı anda alan çok sevdiğim bir dostum ile telefonda görüştüm. Hatta wp den bana görseller ulaştırdı.
Münferit olduğunu düşündüğüm bir beyaz performans sorunu gördüm 65F950 de.

55F950 için CANAVAR diyen dostumuz 65F950 den HİÇ MEMNUN DEĞİLİM dedi, ayarları tek tek telefonda birlikte kontrol ettik, hakikaten o tv ye özel şekilde beyaz kesinlikle beyaz değil griye yakındı.

Akşam tekrar kontrol edecek, ben 65F950 yi gözümle görmedim, o nedenle size %100 doğru geri bildirim yapamam, bildiğim ürün olan 55'' üzerinden size garanti vermem daha doğru olur.
Anladım Adem bey teşekkür ederim. Dostunuz denemesini yapıp size bilgi verirse buradan bildirebilirseniz çok sevinirim bende ona göre siparişimi vermiş olurum.

Anladım Adem bey teşekkür ederim. Dostunuz denemesini yapıp size bilgi verirse buradan bildirebilirseniz çok sevinirim bende ona göre siparişimi vermiş olurum.
bende siparişi verirken bir bakayım neler var neler yok forumda dedim Adem beyin yazdığı beyazların beyaz olmadığı msjını gördüm beklemeye geçtim tekrar detaylı bir cevap için, alamadım şu tv'yi bir türlü :bilmiyom

bende siparişi verirken bir bakayım neler var neler yok forumda dedim Adem beyin yazdığı beyazların beyaz olmadığı msjını gördüm beklemeye geçtim tekrar detaylı bir cevap için, alamadım şu tv'yi bir türlü :bilmiyom
Her zaman söylerim. Benim işim size ürün pazarlamak değil :D
Bizde eğri eğridir, doğru doğrudur.
Vatandaştan gelen olumsuz bir geri bildirim var ise satın almadan evvel size söylemem gerekiyor ki zan altında vebal altında kalmayayım :)

aynı durumdayım Adem beyden gelecek habere göre hareket edeceğim
bugün ben tekrar incelemeye gittim evkura 65f950 ve 55f950 modelde beyazlar normal geldi bana yanındaki farklı tvler philips ve samsung marka tvler ile de karşılaştırdım aynı resimleri açmalarını rica ederek bir sıkıntı göremedim ve siparişi verdim artık hayırlısı diyorum, muhtemelen adem beyin arkadaşının televizyonundaki problem o tv ile alakalı tüm serii ile alakalı bir problem değil diye düşünüyorum.

bugün ben tekrar incelemeye gittim evkura 65f950 ve 55f950 modelde beyazlar normal geldi bana yanındaki farklı tvler philips ve samsung marka tvler ile de karşılaştırdım aynı resimleri açmalarını rica ederek bir sıkıntı göremedim ve siparişi verdim artık hayırlısı diyorum, muhtemelen adem beyin arkadaşının televizyonundaki problem o tv ile alakalı tüm serii ile alakalı bir problem değil diye düşünüyorum.
Adem bey münferit olduğunu düşündüğünü söylemişti demek ki haklıymış. Yakından incelediyseniz bende 65 inç olanın siparişini verip geçeyim malum her gün zam gelme ihtimali var :)
@Adem Helvacı Adem bey sizin cephede bir gelişme oldu mu ?

Aslında her ne kadar bizim Can kardeşimizin tv sine özel olduğunu düşünsem de doğrulamak istedim ki içimiz rahatlasın.

Neyse ki sizler de teyit etmişsiniz :D

Adem bey münferit olduğunu düşündüğünü söylemişti demek ki haklıymış. Yakından incelediyseniz bende 65 inç olanın siparişini verip geçeyim malum her gün zam gelme ihtimali var :)
@Adem Helvacı Adem bey sizin cephede bir gelişme oldu mu ?
Bende ayni sebepten dolayı siparisi verdim dun mağazada ki internet sitesindeki fiyatı biraz yükselmiş bile umarım pişman olmam ve salona buyuk gelmez bu tv ?ama sunuda belirteyim yan açılardan kontrol ederken 55f950 olan modelde garip bir şekilde sararma oluyor renklerde 65f950de görmedim bu sararmayı adem beye de cok teşekkür ederim bu seriide yaptığınız incelemeleri inceledikten sonra fp oranı yüksek bir tv aldığımı düşünüyorum sayenizde.

Bende ayni sebepten dolayı siparisi verdim dun mağazada ki internet sitesindeki fiyatı biraz yükselmiş bile umarım pişman olmam ve salona buyuk gelmez bu tv ?ama sunuda belirteyim yan açılardan kontrol ederken 55f950 olan modelde garip bir şekilde sararma oluyor renklerde 65f950de görmedim bu sararmayı adem beye de cok teşekkür ederim bu seriide yaptığınız incelemeleri inceledikten sonra fp oranı yüksek bir tv aldığımı düşünüyorum sayenizde.
hayırlı uğurlu olsun umarım memnun kalırsınız. dünden bugüne 300tl zam gelmiş bile inanılır gibi değil :)

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri