Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

ONVO OV65F950 Panel Bilgileri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan miraculin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

miraculin

Meraklı
Meraklı
İyi akşamlar saygı değer forum dostlarım.

F950 nin 50 ve 55 inç versiyonlarının panel bilgileri paylaşıldı, 55 olanı almak istedim fakat stoğa girmedi.
65 inç olan stokta fakat panel bilgileri forumda yok (yada ben göremedim)
Panel bilgilerini paylaşabilirseniz bari 65 inç olanı alayım, salonum yeteri kadar büyük aslında.

Saygılar sevgiler

İyi akşamlar saygı değer forum dostlarım.

F950 nin 50 ve 55 inç versiyonlarının panel bilgileri paylaşıldı, 55 olanı almak istedim fakat stoğa girmedi.
65 inç olan stokta fakat panel bilgileri forumda yok (yada ben göremedim)
Panel bilgilerini paylaşabilirseniz bari 65 inç olanı alayım, salonum yeteri kadar büyük aslında.

Saygılar sevgiler
O zaman bir ricam da sizden olsun, Sabah lütfen bana hatırlatın 65F950 ve 75F950 panel bilgilerini de siteye gireyim hemen :ok

Hocam yeni çıkan onvo 50f950 nasıl bir tv acaba alsak bizi üzer mi
Yan açıdan izleyecekler için şerh koyacağım bu modele.
VA tabanlı panel olması nedeniyle yakın dar açılarda başarılı bulmadım ancak karşıdan izleyecekler için oldukça başarılı sonuçlar veriyor.

Xbox ile World Of Tanks oynadım denedim, CSOT panel olan 55F900 de tespit ettiğimiz, tank sıcak hava çıkış mazgalındaki dikey çubuklarında dönüşlerdeki ışık kırılmasını çok daha az gördüm bu modelde.

Yalnız yine de var olması ayarlar ile düzeltilebilir mi ve hangi ayarda bunu başarıyor yarın ona bakacağım.

Onun dışında Disney+ Youtube, normal tv yayınları vs oldukça başarılı, zp hızı 2,5 saniye ortalama diyebilirz, yarın kronometre ile de bakarız fırsat bulursak.

Merhaba, çok geciktim biliyorum ancxak az önce hızlıca sizin için girdim siteye 3-5 satır bilgi :ok

Adem Abi Onvonun 50F950 tvsini almayı düşünüyorum.Yakın zamanda evkur harici başka bir yerde görecek miyiz herhangi bir bilgin var mı? Ayrıca bu tvde google üzerinden uygulama indirilebiliyor mu?Tesekkur ederim

Merhaba, çok geciktim biliyorum ancxak az önce hızlıca sizin için girdim siteye 3-5 satır bilgi :ok

Xbox ile World Of Tanks oynadım denedim, CSOT panel olan 55F900 de tespit ettiğimiz, tank sıcak hava çıkış mazgalındaki dikey çubuklarında dönüşlerdeki ışık kırılmasını çok daha az gördüm bu modelde.
Hocam iyi akşamlar, 55f950 gün içerisinde stoğa girdi, bende satın aldım.

Açıkçası CSOT panelin INNOLUX panele göre G to G değeri gibi kağıt üzerindeki özelikleri daha iyi bulduğum için tercih ettim. Sizden incelemeyi beklemeden aldım, umarım sürpriz çıkmaz

Adem Abi Onvonun 50F950 tvsini almayı düşünüyorum.Yakın zamanda evkur harici başka bir yerde görecek miyiz herhangi bir bilgin var mı? Ayrıca bu tvde google üzerinden uygulama indirilebiliyor mu?Tesekkur ederim
F900 ler de ilk olarak Evkurda sonrasında internette görülmüştü ancak yarın sizin için firmaya sorarım seve seve.

Hocam iyi akşamlar, 55f950 gün içerisinde stoğa girdi, bende satın aldım.

Açıkçası CSOT panelin INNOLUX panele göre G to G değeri gibi kağıt üzerindeki özelikleri daha iyi bulduğum için tercih ettim. Sizden incelemeyi beklemeden aldım, umarım sürpriz çıkmaz
Panel aynı panel o konuda içiniz rahat olsun yani işletim sistemi ram vs gibi seviyeyi yükseltirken panel kalitesini düşürmediler :ok

Yalnız dostlar ben mi yanılıyorum yoksa biz ONVO da (F serilerinde) hiç IPS panel mi göremiyoruz? :alala

Ben de 950 modelini almak istiyorum ama görebildiğim sadece ev kur üzerinden satıldığı. Başka yerlerde satılıp indirime girer mi diye de aklımdan geçmiyor değil. Bu forumu hayata geçiren herkesin ellerine sağlık...;)

Evkur dan 10 martta 65f950 modelini sipariş verdim. Ürün hala "siparişe hazırlanıyor" diyor. Kargoya şimdiye çıkması gerekmez miydi ?
ürün acaba ellerinde yok mu?
Daha önce evkurdan alışveriş yapan var mı? benim ilk alışverişim. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz.

Ben de 950 modelini almak istiyorum ama görebildiğim sadece ev kur üzerinden satıldığı. Başka yerlerde satılıp indirime girer mi diye de aklımdan geçmiyor değil. Bu forumu hayata geçiren herkesin ellerine sağlık...;)
Profildeki Freddy mi? ?

Evkur dan 10 martta 65f950 modelini sipariş verdim. Ürün hala "siparişe hazırlanıyor" diyor. Kargoya şimdiye çıkması gerekmez miydi ?
Daha önce evkurdan alışveriş yapan var mı? benim ilk alışverişim. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz.
@İlteriş Yılmaz yarının programına bir de Yakup bey ile görüşme sıkıştırabilir miyiz sence?

Bende de durum aynı :(

Hatta ben mağazaya gittim, siparişi iptal edeyim buradan alayım dedim. Yine de ana depodan gelmesini beklememeniz lazım dediler

Son düzenleme:
resim_2023-03-15_012255783.png

Beklemeye devam..

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri