Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi ONVO OV65F950 Sipariş verdim ama kararsızım

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Acapella

Yeni Üye
Yeni Üye
Merhabalar ONVO OV65f950 modelini evkurdan 11799 TL' ye sipariş verdim ama bu fiyata aradığım özelliklerde daha iyi bir TV bulabilir miyim çok kararsızım.
TV' den beklentim; Film, Dizi ve Maç izlerken güzel bir görüntü kalitesi sunması ve arayüzünün hızlı çalışması.
Ben 65" tercih ettim ama 55" - 65" arası benim için uygundur.
Bu fiyata daha iyi bir ekran kalitesi ve deneyimi sunacak başka bir TV var mıdır ?
Daha önce almış ve kullanan arkadaşlar da yorum yapabilirse sevinirim.

Maalesef yok. Benim tercihim de mağazada görüp inceleyin 65f950 oldu. Lisanslı Google TV işletim sistemi 2gb ram. Va panel siyahlar iyi. Bir tık iyisi en az 7-8 bin artı ödemeniz gerekiyor. Ayrıca göreceli kaliteli kesin tatmin etmez. Evkurda bu tv nin yanında 65inçlik Philips 7 serisi TV vardı 24.000 lira. Bu fiyatı vermek için değecek bir mantığını göremedim.

Maalesef yok. Benim tercihim de mağazada görüp inceleyin 65f950 oldu. Lisanslı Google TV işletim sistemi 2gb ram. Va panel siyahlar iyi. Bir tık iyisi en az 7-8 bin artı ödemeniz gerekiyor. Ayrıca göreceli kaliteli kesin tatmin etmez. Evkurda bu tv nin yanında 65inçlik Philips 7 serisi TV vardı 24.000 lira. Bu fiyatı vermek için değecek bir mantığını göremedim.
Mağazaya gittiğimde bazı marka ve modeller arasında görüntü kalitesi anlamında çok fark vardi
Philips ile onvo arasında gerek canlılık herkese görüntü kalitesi anlamında bir fark var mıydı sizce
Bulunduğum şehirde Evkur olmadığı için karsılastirma şansim yok.
Ayrıca Evkur üzerinden taksit olarak Max 4 taksit gösteriyor.Bunu fiyat farkı olmadan arttirmamizin bir yolu yok mu?
Faize bulaşmak istemiyorum

Mağazaya gittiğimde bazı marka ve modeller arasında görüntü kalitesi anlamında çok fark vardi
Philips ile onvo arasında gerek canlılık herkese görüntü kalitesi anlamında bir fark var mıydı sizce
Bulunduğum şehirde Evkur olmadığı için karsılastirma şansim yok.
Ayrıca Evkur üzerinden taksit olarak Max 4 taksit gösteriyor.Bunu fiyat farkı olmadan arttirmamizin bir yolu yok mu?
Faize bulaşmak istemiyorum
Faize bulaşmak istemiyorsanız Teknosa'ya gidin. Akbank kredisi ile aldım ben. Peşin fiyatına 10 taksit yaptılar. Bu sabah 3. taksidi ödedim.

Sizin genel olarak yorumunuz nedir ?
Ekran kalitesi film, dizi ve maçlar için yeterli midir ?
HDR özelliğini denediniz mi ? denediyseniz nasıl buldunuz ?
Kanal geçişleri hızlı mı ?
Ses kalitesi yeterli mi ? Bass'ı yeterince iyi hissettiriyor mu ? (Özellikle filmlerde)
Malzeme kalitesi ve servis noktasında nasıl bir deneyim yaşadınız ?
Bu sorulara cevap verebilirseniz memnun olurum.

Sizin genel olarak yorumunuz nedir ?
Ekran kalitesi film, dizi ve maçlar için yeterli midir ?
HDR özelliğini denediniz mi ? denediyseniz nasıl buldunuz ?
Kanal geçişleri hızlı mı ?
Ses kalitesi yeterli mi ? Bass'ı yeterince iyi hissettiriyor mu ? (Özellikle filmlerde)
Malzeme kalitesi ve servis noktasında nasıl bir deneyim yaşadınız ?
Bu sorulara cevap verebilirseniz memnun olurum.
Ses haricinde diğer bütün beklentilerinizi bu fiyat düşünüldüğünde karşılıyor. Fiyat fiyat fiyat bu konuyu göz ardı etmemelisiniz. Ne verdim ne aldım üzerine ne kadar daha verirsem ne alabilirdim sorusunun mantıklı bir cevabı yok. Onun için bu TV ye yöneldim. Hdr konusunda IPS panellere göre çok daha iyi siyah derinliği sayesinde keyifli bir kontrast sağlıyor. Hdr zaten kontrast ve renk canlılığı demek. Serviste sıkıntı yok en azından Kayseri'de sorun yaşamadım.
Ses için eğer daha önce soundbar kullandıysanız beğenmezsiniz. Ama ortalama kalitede diyebilirim.

Ses haricinde diğer bütün beklentilerinizi bu fiyat düşünüldüğünde karşılıyor. Fiyat fiyat fiyat bu konuyu göz ardı etmemelisiniz. Ne verdim ne aldım üzerine ne kadar daha verirsem ne alabilirdim sorusunun mantıklı bir cevabı yok. Onun için bu TV ye yöneldim. Hdr konusunda IPS panellere göre çok daha iyi siyah derinliği sayesinde keyifli bir kontrast sağlıyor. Hdr zaten kontrast ve renk canlılığı demek. Serviste sıkıntı yok en azından Kayseri'de sorun yaşamadım.
Ses için eğer daha önce soundbar kullandıysanız beğenmezsiniz. Ama ortalama kalitede diyebilirim.
hemşerim ürünü kullanıyorsun süreç ve kullanım hakkında güncel paylaşacağın bilgiler varmı bende almayı düşünüyorum...kafamda ki bir kaç modelden birisi

hemşerim ürünü kullanıyorsun süreç ve kullanım hakkında güncel paylaşacağın bilgiler varmı bende almayı düşünüyorum...kafamda ki bir kaç modelden birisi
Memnunum genel beklentileri karşılıyor. İşletim sistemi esnek herşeyi yapmaya müsade ediyor. Yalnızca iki konu var keşke dediğim. Biri ekranın çevre ışıklardan dolayı parlama yapması özellikle gündüz koşullarında. Diğeri ise daha akıcı görüntü olabilirdi. Ama fiyat düşünüldüğünde bunlarda normal. Beğenerek kullanıyorum. 65" olan model hakkında fikrim böyle.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri