Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi orta direk dikey süpürge tavsiyesi lütfen

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Engraulis

Gree Fairy 12 Tester
Gold Üye
herkese iyi akşamlar. tv evime geldikten sonra epeydir başlık açmamıştım biraz pratik olsun bana :haha evet başlıktan da anlaşılacağı üzere kardeşim için orta halli dikey süpürge bakıyoruz. evinde fazla eşyası yoktur en azından toz yapacak. scootish kedisi var pek fazla tüy döken bir kedi değil. gönül isterdi ki dyson alalım. ben kara düzen toz torbalıya devam :haha

haydin arkadaşlar pamuk parmaklar klavyeye lütfen :)

herkese iyi akşamlar. tv evime geldikten sonra epeydir başlık açmamıştım biraz pratik olsun bana :haha evet başlıktan da anlaşılacağı üzere kardeşim için orta halli dikey süpürge bakıyoruz. evinde fazla eşyası yoktur en azından toz yapacak. scootish kedisi var pek fazla tüy döken bir kedi değil. gönül isterdi ki dyson alalım. ben kara düzen toz torbalıya devam :haha

haydin arkadaşlar pamuk parmaklar klavyeye lütfen :)
Size ilginç gelebilir fakat biz de halen toz torbalı kullanmaya devam ediyoruz.

Hele ki bir de önümüzdeki 5 sene boyunca (Gerçektir) yetecek toz torbası stokumuz da olduğu düşünülürse şu an bize başka seçenek yok :D

Dikey süpürge konusunda şekil şükül akrobatik kıvrımlar vs den ziyade plastik gövde ve eklem yeri sağlamlığı önemlidir.

King vs gibi ürünler bu konuda sınıfta kalır. Adı MARKA olan bazı markalar da hakikaten yine sınıfta kalır mesela Sinbo Fantom Kiwi Koenic vs vs tamamen sınıfta kalır tarzda ürünlerdir.

Arnica çok çok iyi değil, Fakir iyi iş görür ve bir tık sağlamdır.
Goldmaster yine öyle ''berbat'' diyeceğimiz ürünlerden değildir iş görür ürünleri vardır fakat Joker adı altında rezile yakın bir ürün sürdüler mesela piyasaya, sakın yanlış ata oynayayım demeyin :D İnceledim bu ürünü, incelerken elimde kaldı :kop

Toz torbalı süpürge en yi süpürgedir kaliteli torpa kullanımda ömür boyu performansı düşmez
Toz torbasız süpürgelerin 3-5 ayda performansı düşer

zamanında adedini 880 tl ye almıştık şuana kadar performans düşüşü asla olmadı

1679691953018.png

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri