Öncelikle Hayırlı Ramazanlar diliyorum,
Hali hazırda kullandığım SEG 32'' tv yi değiştirme kararını eylül ayında almıştım ama ancak değiştirme fırsatı bulabileceğim.
Sonbaharda inceleriz.com forumdan da yaptığım araştırmalar sonucunda LG 55 Qned 816QA almaya karar vermiştim fakat farklı planlar yüzünden alamadım.
Şu anki tv hem çok küçük hem de bulutlanma vs aşırı var. Böyle giderse yakında katarakt olacağız
Şimdi ise bütçem 10 bin tl dolaylarında.
-55 inch tv olması gönlümden geçen.
-Genel anlamda dizi ve film izleniyor.
-Şu an görüntü vs yansıtamadığım için izleyemiyorum fakat maç da izlenebilir.
-İleriki dönemde bir ihtimal xbox oyunları oynayabilirim.
-En azından 60 Hz olmasına önem veriyorum. Premier Lig maçlarının akıcılığını görmek isterim.
-HDR10 ve Dolby desteği olması tercih sebebim.
-Şu an Tivibu kullanıyorum.
Tv duvara asılacak, askı aparatı olarak linkteki ürünü düşündüm, kullanan veya farklı ürün öneren olursa tercihim değişebilir.
Tv alt sınırı 90 cm civarından monte edilecek.
Everest Askı Aparatı 234 TL
Adem abi, forumdan ve videolarından araştırdığım kadarıyla gönlüm ONVO 55F950'ye kayıyor. Ama değerli yorumlarını duymak isterim. Resimdeki açıların derecesini tam çıkaramadım ama merkezden 1 mt civarı sapma olur diye düşünüyorum.
Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

Hali hazırda kullandığım SEG 32'' tv yi değiştirme kararını eylül ayında almıştım ama ancak değiştirme fırsatı bulabileceğim.
Sonbaharda inceleriz.com forumdan da yaptığım araştırmalar sonucunda LG 55 Qned 816QA almaya karar vermiştim fakat farklı planlar yüzünden alamadım.
Şu anki tv hem çok küçük hem de bulutlanma vs aşırı var. Böyle giderse yakında katarakt olacağız

Şimdi ise bütçem 10 bin tl dolaylarında.
-55 inch tv olması gönlümden geçen.
-Genel anlamda dizi ve film izleniyor.
-Şu an görüntü vs yansıtamadığım için izleyemiyorum fakat maç da izlenebilir.
-İleriki dönemde bir ihtimal xbox oyunları oynayabilirim.
-En azından 60 Hz olmasına önem veriyorum. Premier Lig maçlarının akıcılığını görmek isterim.
-HDR10 ve Dolby desteği olması tercih sebebim.
-Şu an Tivibu kullanıyorum.
Tv duvara asılacak, askı aparatı olarak linkteki ürünü düşündüm, kullanan veya farklı ürün öneren olursa tercihim değişebilir.
Tv alt sınırı 90 cm civarından monte edilecek.
Everest Askı Aparatı 234 TL
Adem abi, forumdan ve videolarından araştırdığım kadarıyla gönlüm ONVO 55F950'ye kayıyor. Ama değerli yorumlarını duymak isterim. Resimdeki açıların derecesini tam çıkaramadım ama merkezden 1 mt civarı sapma olur diye düşünüyorum.
Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

Son düzenleme: