Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ürün Karşılaştırma Panasonic 55et5e mi philips 65PUS8507 mi?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

iandi

Yeni Üye
Yeni Üye
Merhaba:) Evimde 9 senedir kullandığım panasonic 55et5e tv var. 65 inç tv almak istiyorum ama alıp almama konusunda çok kararsızım. Bugün internette 65PUS8507 tv yi 20.000 tl ye yakaladım. Sizce bu tv yi 20.000 tlye almak mantıklı mi yoksa hiç bu işe girmesem mi :) Çok teşekkür ederim şimdiden iyi aksamlar dilerim.

Merhaba:) Evimde 9 senedir kullandığım panasonic 55et5e tv var. 65 inç tv almak istiyorum ama alıp almama konusunda çok kararsızım. Bugün internette 65PUS8507 tv yi 20.000 tl ye yakaladım. Sizce bu tv yi 20.000 tlye almak mantıklı mi yoksa hiç bu işe girmesem mi :) Çok teşekkür ederim şimdiden iyi aksamlar dilerim.
Merhaba, Elinizdeki tv nin performansını almak için iki tane 8507 alıp birbirine katsanız yine yetmez, önce onun farkında bir alışveriş yapmak gerektiğini vurgulamak isterim :)

Merhaba, Elinizdeki tv nin performansını almak için iki tane 8507 alıp birbirine katsanız yine yetmez, önce onun farkında bir alışveriş yapmak gerektiğini vurgulamak isterim :)
:) :) çok teşekkür ederim adem bey çok sagolun. Yukarıdaki yazımı siz yazmadan önce yazmıştım o yüzden dikkate almayın lütfen. Siparişi iptal edip hayatıma kaldığım yerden devam ediyorum size hem kendim hemde bilgilendirdiginiz herkes için tekrar teşekkür ediyorum. İyi aksamlar dilerim.

İyi günler 65pus8507 nerde buldunuz acaba 20 bin tlye çünkü en düşük 23 bin olarak takip etmekteyim bilgi verirsen sevinirim

Hocam anlik bir indirim ile amazondan bulmuştum. 20300tl ye sipariş oluşturdum ama Adem Beyin cevabindan sonra vaz gectim. Siz almak isterseniz ben iptal etmeden önce size haber vereyim aynı fiyata yine satışa girerse siz alırsınız.

:) :) çok teşekkür ederim adem bey çok sagolun. Yukarıdaki yazımı siz yazmadan önce yazmıştım o yüzden dikkate almayın lütfen. Siparişi iptal edip hayatıma kaldığım yerden devam ediyorum size hem kendim hemde bilgilendirdiginiz herkes için tekrar teşekkür ediyorum. İyi aksamlar dilerim.
İnanın sizlere güzel dönüşler yapmak isteridm fakat elinizdeki canavarın yerini tutacak bir ürün yok şuan.
Varmış gibi yapanların da o paraları hak edecek durumları yok.
Siz biraz daha idare edin lütfen, hem Ülkemizin takribi 2 ay sonraki durumunu da bir görelim yeniden değerlendirelim bu işi ne dersiniz? :ok

İnanın sizlere güzel dönüşler yapmak isteridm fakat elinizdeki canavarın yerini tutacak bir ürün yok şuan.
Varmış gibi yapanların da o paraları hak edecek durumları yok.
Siz biraz daha idare edin lütfen, hem Ülkemizin takribi 2 ay sonraki durumunu da bir görelim yeniden değerlendirelim bu işi ne dersiniz? :ok
:) Adem Bey vallahi yazdıklarınızdan sonra tv imden özür dileyeceğim neredeyse :) tv mden çok memnunum sadece 65 inç olsa daha mı iyi olur diye düşünüyordum ama suan icin hiç gerek olmadığını anladım sayenizde. Zaten ileride tv alırsam da kullandığım tv yi çok sevdiğim bir arkadaşıma filan veririm içim rahat eder. Dediğiniz gibi ileride belki hersey daha güzel olur bizde daha yüksek bütçeler ile tercih yapabiliriz. Çok teşekkür ederim tekrar .iyi aksamlar dilerim:)

:) Adem Bey vallahi yazdıklarınızdan sonra tv imden özür dileyeceğim neredeyse :) tv mden çok memnunum sadece 65 inç olsa daha mı iyi olur diye düşünüyordum ama suan icin hiç gerek olmadığını anladım sayenizde. Zaten ileride tv alırsam da kullandığım tv yi çok sevdiğim bir arkadaşıma filan veririm içim rahat eder. Dediğiniz gibi ileride belki hersey daha güzel olur bizde daha yüksek bütçeler ile tercih yapabiliriz. Çok teşekkür ederim tekrar .iyi aksamlar dilerim:)
İyi akşamlar diliyorum ben de size. Görüşmek üzere :ok

Selamlar, Panasonic lafı geçince yazmadan olmaz ;

2012 yılında evlenirken Panasonic 37et5e ve 49et5e kodlu iki adet tv almıştım. Oğlumun her türlü eziyetlerine rağmen 10 sene tık demeden çalıştılar. Sonra smart olsun büyük ekran aşkına gittim 55 inç LG tv aldım ve 49et5e yi anneme hediye ettim. Açık söylemek gerekirse onca seneden sonra Lg tv nin görüntü kalitesine hiç alışamadım (gerçi bende ki Lg tv giriş seviyesi) o renklerde ki canlılığı hala ararım. 37et5e yi balkona bağladım bir de ona mi stick taktım ohh miss. Yazdan kışa 5 ay keyfini sürüyorum. Panasonic tv gerektiği değeri görmedi piyasada, bugün çıksa gözüm kapalı alır kullanırım. @Adem Helvacı

Selamlar, Panasonic lafı geçince yazmadan olmaz ;

2012 yılında evlenirken Panasonic 37et5e ve 49et5e kodlu iki adet tv almıştım. Oğlumun her türlü eziyetlerine rağmen 10 sene tık demeden çalıştılar. Sonra smart olsun büyük ekran aşkına gittim 55 inç LG tv aldım ve 49et5e yi anneme hediye ettim. Açık söylemek gerekirse onca seneden sonra Lg tv nin görüntü kalitesine hiç alışamadım (gerçi bende ki Lg tv giriş seviyesi) o renklerde ki canlılığı hala ararım. 37et5e yi balkona bağladım bir de ona mi stick taktım ohh miss. Yazdan kışa 5 ay keyfini sürüyorum. Panasonic tv gerektiği değeri görmedi piyasada, bugün çıksa gözüm kapalı alır kullanırım. @Adem Helvacı
Şunların sohbetini yapmak bile ayrı zevk veriyor hakikaten
''Biz niye bir LOEWE SHARP PANASONİC kullanamıyoruz da Çin çakması SONY leri bize tv diye dayatıyorlar kardeşim?'' diye sormuyorum zira sebebini hepimiz biliyoruz.

Televizyonlarını geçtim kardeşim
Allah aşkına adamların web site kalitelerine bakarmısınız

Konu da yazılanları görünce aklıma bugün izlediğim video geldi hayret ettim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri